Günaydın Anneler
Canım ikimizde 21. haftadayız. 21. hafta gelişimini okurken burunda kanama olabileceğini okumuştum ama az da olsa çok ta mutlaka doktorunuzla paylaşın diye de eklemişler. Bende kanama sadece temizlik sırasında hafif oluyor. Burun damarları aşırı inceliyormuymuş ne oluyormuş ondan kanamalar meydana geliyormuş. Zaten kanımızda fazla ya durdurmak daha zor. Tabi yine doktoruna sor.
Ayrıca şu pompalara gelirsekSen çalışıyorsun yanlış hatırlamıyorsam. Kaç dakikada kaç cc dolduruyordun. Manuel olanların çok el yorduğunu ve çok fazla emek ile az miktarlar sağdıklarını okuduk ve duyduk hep. Çalışacağımız için her akşam bu durumu yaşayacağız. Zaman kaybetmek istemiyorum. Birde seninkinin markası ne ? çünkü gerekli olursa iş yerine manuel de alabilirim. Elektrikliyi götüremezsem. Birde 4-5 aylık bir bebeğe ortalama ne kadar süt bırakmak gerekir ki ? ne çok soru sordum beee
![]()
Kauçuk olanları ablamda hiç beğenmedi. Doğal olarak düşüyor ediyor emzik topluyor bütün tüyleri ve arınmıyor sonradanda yapışıp kalıyor kesinlikle.
Canım tercih senin tabiki ama kilitli poşetlerin tek kullanımlık olduğunu duymuştum. Hemen hemen aynı paraya 4 lü saklama şişesi 16-20 tl arasında ve makinede yıkanabiliyor. Bana şişe daha pratik geldi. Sıcak su dolu kapta ılıtıp emzik taktın mı biberona aktarmana bile gerek yok. Karar senin tabi ki.
günaydın canım