- 12 Ağustos 2013
- 401
- 132
- 333
Bir problem cikmazza son 3 haftaya kadar calismayi dusunuyorum. Sonrasinda belki 20 arti 20 iki kere rapor alabilirsem alicam yada heyet raporu alabilirsem bir aylik onu ayarlamaya caliscam. Sonrasinda baslarim zaten. Bizde bu senenin izinleri bir sonraki yila aktarilmiyor kullandirtmiyolar. Sen hangi kurumdasin aktariyolarsa ne guzel.
bende son 3 hafta kalana kadar çalışmayı düşünüyorum bi önceki yılı aktarmıyolar canım ama 2014ünkünü seneye kullanabilicem ocaktada gelicek 20gün bu yıldanda var 20 , yerime bakacak biri olmadığı için dışardan takip edicem muhtemelen işleri ünideyim canım ben fakültede mutemetim raporda o zmaan gelsin gerekirse alırım napim yada ara ara alırım diyorum birden bağlamiim zaten 5aya yakıne vde olucam bide mesela 3 hafta varken çıkıyonya çıktın bi hafta sonra doğum yaptın kalan iki haftada doğumdan sonraya ekleniyomuş inşallah öle olur diyorum iki hafta iki haftadır tabi şimdi böle sölemesi kolay bakalım son haftalarda bu kadar rahat çalışabilecemmi o da var rahat olursam doğum öncesi hiç evd eolmak istemiyorum hem zaman geçmez hem doğumdan sopnrası önemli bence