• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Bende iki tane var gamze biri kizimda olsun yeter :)
Bende ilk aylarda kirmizi meyveleri her yedigimde dudagima surdum bebegim kirmizi dudakli olsun diye bakalim tutacakmi :)

Sende ters tepmis demekki :9:
Benim annemde dede sakali diye bi ot varmis hep onu yemis ne oldugu bende bilmiyorum ayni durumdayim :D

Canim edicek hareket neden endiseleniyosun durusundandir hareket ediyodur ama sen hissetmiyosundur yada dinleniyodur kizin

Kız zaten paylaşılamıyo kızın :D Naptın sen :pp

Canım ben de şey diye biliyorum böyle doğunca yanaklarına bastırırsan gamzeli olurmuş ablam yaptı tesadüf mü bilemiyorum ama tuttu :) benim eşimin iki yanakta da bariz gamze ver vermezsen oğluma çok pis dövüşürüm diyorum :D doğunca bastırma işini ben kıyamam ama ablama yaptırcam :) sonuçta gamze doku eksikliğinden olan birşeymiş doğunca da çöktüğün yerdeki doku ölürmüş :)) dediğim gibi aslı var mı bilgim yok ama deneyeceğim :)
Evet doku eksikliği imiş ama çok güzel duruyor ya :) Ben de bastırayım yanaklarını :1::1: Ayva da yeyip yanaklarıma dokunayım.
Bak kırmızı meyveleri dudaklarıma sürmemiştim iyi yapmışım al dudaklı erkeğin cazibesi olmaz :9::9:
Canım sanırım eylül gibi oluyodu ayvalar, doğurmadan yeriz belki :)
Bencede yeriz gibi geliyor olmadı aşeririz bir şekilde yine yeriz :9::9:
Deliye döndürcen kızları :D
:9::9: Dönsünler tabii ya yakışıklı paşam geliyor :1::1:

Kızlar canım sıkkın ya bebeğim hareket etmiyor hissedemiyorum onu

Ya Fettah

benimkide bu aralar çok oynamyordu tedirgindim. geçen gün işler biraz yoğundu öğlen yemeğini geç yemek zorunda kaldım saat 3 gibi o saate kadar karnımı oydu yani anladım ki benimki açken oynuyor şimdi arada aç bırakmaya karar verdim iyi olup olmadığını ancak öyle anlıyorum :9::9: bunuda dene canım

Evet doku eksikliği imiş ama çok güzel duruyor ya :) Ben de bastırayım yanaklarını :1::1: Ayva da yeyip yanaklarıma dokunayım.
Bak kırmızı meyveleri dudaklarıma sürmemiştim iyi yapmışım al dudaklı erkeğin cazibesi olmaz :9::9:

Kız bir de doğunca un sürersen sakallı olurmuş ama korkarım ben onu süremem bir de ivedik gibi çıkar ortaya oğlum Allah korusun :))

Hahhah nasılda sahipleniyo hemen :D Üçünü yanyana dizip karar vercekmiiş bitter dünürüm :D

Gelinimi kimselere yedirtmeeeeeemmmmmm :)) ilk görücüsü benim ilk benim hakkım o fıstık :D

Evet doku eksikliği imiş ama çok güzel duruyorıaıraya :) Ben de bastırayım yanaklarını :1::1: Ayva da yeyip yanaklarıma dokunayım.

Oy ya yerim ben onların gamzelerini falan :)))Bi doğsunlar popolarını ısıra ısıra sevcem :D

Bende iki tane var gamze biri kizimda olsun yeter :)
Bende ilk aylarda kirmizi meyveleri her yedigimde dudagima surdum bebegim kirmizi dudakli olsun diye bakalim tutacakmi :)

Sende ters tepmis demekki :9:
Benim annemde dede sakali diye bi ot varmis hep onu yemis ne oldugu bende bilmiyorum ayni durumdayim :D

Canim edicek hareket neden endiseleniyosun durusundandir hareket ediyodur ama sen hissetmiyosundur yada dinleniyodur kizin

Canım git bence de iyi bile sabretmişşin :) cinsiyetini üç farklı doktordan duyan biri olarak ben olsam çatlardım :D

Kuzum sakin ol panik yapma sakın bebişe de yansıtırsın...bebeğinin tembelliği üstündedir..bak dün benim saat 2 de doktor randevum vardı o.saate kadar bir kez bile.hissetmedim kuzumu kötü bişi de düşünmedim açıkçası... Bi gittik bizim oğlan melekler gibi uyuyor :)) ve dün gece yatmadan hissettim sadece...daha çok küçükler erken bile hissettik biz canım.. 22 den sonra sıklaşırmış...sakın kötü seyler düşünme annesi kızın içerde keyif yapıyor emin ol :D

:1::1::1:

canım uyuyordur hemen moralini bozma. tatlı ye yat dinlen bakalım.

Gidiyoruz geliyoruz hep sırt üstü yatıyor bu sıpa :confused:hiç bana benzememiş oysa ben hiç durmam tembel olacak söylemiyim iyice kulağına girmesin dedim :eek::eek:ama bana yakışmaz tembel kız :p:p

Ya Fettah

Gidiyoruz geliyoruz hep sırt üstü yatıyor bu sıpa :confused:hiç bana benzememiş oysa ben hiç durmam tembel olacak söylemiyim iyice kulağına girmesin dedim :eek::eek:ama bana yakışmaz tembel kız :p:p

Ya Fettah

Benim oğlan da hareketliydi sonradan bişi oldu çocuğa öyle yatıyor miskin miskin :) daha doğrusu erkek olduğunu öğrendikten sonra bi sakinlik geldi çocuğuma acaba küstü mü diye bile düşündüm bi ara oturdum ağladım özür diledim kuzumdan:)) bir de canım her bebek bir.olmuyo sanırım milletin bebek tatlı yiyince oynuyo benim ki açken çılgın gibi oluyor açlığa tahammülü olmayacak sanırım:)) bir de et yiyince vuruyor :D

Kız bir de doğunca un sürersen sakallı olurmuş ama korkarım ben onu süremem bir de ivedik gibi çıkar ortaya oğlum Allah korusun :))
Gelinimi kimselere yedirtmeeeeeemmmmmm :)) ilk görücüsü benim ilk benim hakkım o fıstık :D
Zamanı gelince çıkar nasılsa, korkarım dediğin gibi ivedik gibi olursa :52::52::52:
Oy ya yerim ben onların gamzelerini falan :)))Bi doğsunlar popolarını ısıra ısıra sevcem :D
Aynen valla eşim diyor zaten sen severken öldüren cinstensin. Bebekle seni fazla yalnız bırakmayalım diyor :9::9::9: sıktırmassan tadımı çıkar canım :9::9:

Ya Fettah
Doğunca zıttı olur diye de duydum. Anne karnında nasılsa öyle olur diye de duydum. Hayırlısı yaşayıp göreceğiz. erkeğinde kızında tembeli çekilmez. :9::9::9: Sen annesi olarak onu yetiştirirsin :1::1:

Benim oğlan da hareketliydi sonradan bişi oldu çocuğa öyle yatıyor miskin miskin :) daha doğrusu erkek olduğunu öğrendikten sonra bi sakinlik geldi çocuğuma acaba küstü mü diye bile düşündüm bi ara oturdum ağladım özür diledim kuzumdan:)) bir de canım her bebek bir.olmuyo sanırım milletin bebek tatlı yiyince oynuyo benim ki açken çılgın gibi oluyor açlığa tahammülü olmayacak sanırım:)) bir de et yiyince vuruyor :D

Anacim benimki de keyfine duskun olcakk..cikolata yiorum banamisim demio..yedigim hicbisiyde oynadigini hissetmedim..ama hele bi sirtustu yatmayayim hemen baslio tepiklere :D skisio mudur nedir keyfini ario pasam :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bişiy buldum kafayı yicem artık :D

$saklama þiþesi 4lü.webp

bende çikolata yedim kar etmedim amaaaa neyi sevdiğini buldumm karışık meyvesuyu içince kafayı yiyiyo içerde :52::52::52:

Back
X