• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Gidiyoruz geliyoruz hep sırt üstü yatıyor bu sıpa :confused:hiç bana benzememiş oysa ben hiç durmam tembel olacak söylemiyim iyice kulağına girmesin dedim :eek::eek:ama bana yakışmaz tembel kız :p:p

Ya Fettah

Canim yorgunsan hareket etmiyolar o zmn onlarda yoruluyor heralde :) paranoyak yapti bu bebisler bizi. Benimki az once cok hareketlendi baya hissettim niye bu kadar vurdu diye dusunmeye basladim vursa suc vurmasa suc :1: :1:

Canım ben de şey diye biliyorum böyle doğunca yanaklarına bastırırsan gamzeli olurmuş ablam yaptı tesadüf mü bilemiyorum ama tuttu :) benim eşimin iki yanakta da bariz gamze ver vermezsen oğluma çok pis dövüşürüm diyorum :D doğunca bastırma işini ben kıyamam ama ablama yaptırcam :) sonuçta gamze doku eksikliğinden olan birşeymiş doğunca da çöktüğün yerdeki doku ölürmüş :)) dediğim gibi aslı var mı bilgim yok ama deneyeceğim :)

Nasil bastriliyorki oyle bide kas yapayim derken goz cikartiriz :1: hic duymamistim ?

Zamanı gelince çıkar nasılsa, korkarım dediğin gibi ivedik gibi olursa :52::52::52:

Aynen öyle :)) ay nasıl yakışıklı olurlar onlar annesi yaaa nasıl.geçecek 5 ay bilmem :D

Anacim benimki de keyfine duskun olcakk..cikolata yiorum banamisim demio..yedigim hicbisiyde oynadigini hissetmedim..ama hele bi sirtustu yatmayayim hemen baslio tepiklere :D skisio mudur nedir keyfini ario pasam :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohhhh tam keyifçi seninki belli oldu :)) benim de aynı tatlı çikolata hiç kar etmiyor aç.kalsam çıldırıyor :D

Pompayı bulalım sonra alırız o kolay dedim :1::1: Aklıma bile gelmedi sana sordurmak. Arasak söylerler aslında demi ?

aradım srdum teldeydim yazamadım sana 13 tlymiş onlardada 4 tane ayırttırdım haberin olsun istersen sen 1 tane 4lü alırsın ben 2 tane alıcam fazla mal göz çıkartmaz :9::9::9:

Canim yorgunsan hareket etmiyolar o zmn onlarda yoruluyor heralde :) paranoyak yapti bu bebisler bizi. Benimki az once cok hareketlendi baya hissettim niye bu kadar vurdu diye dusunmeye basladim vursa suc vurmasa suc :1: :1:

Zamanı gelince çıkar nasılsa, korkarım dediğin gibi ivedik gibi olursa :52::52::52:

Aynen valla eşim diyor zaten sen severken öldüren cinstensin. Bebekle seni fazla yalnız bırakmayalım diyor :9::9::9: sıktırmassan tadımı çıkar canım :9::9:

Doğunca zıttı olur diye de duydum. Anne karnında nasılsa öyle olur diye de duydum. Hayırlısı yaşayıp göreceğiz. erkeğinde kızında tembeli çekilmez. :9::9::9: Sen annesi olarak onu yetiştirirsin :1::1:

Benim oğlan da hareketliydi sonradan bişi oldu çocuğa öyle yatıyor miskin miskin :) daha doğrusu erkek olduğunu öğrendikten sonra bi sakinlik geldi çocuğuma acaba küstü mü diye bile düşündüm bi ara oturdum ağladım özür diledim kuzumdan:)) bir de canım her bebek bir.olmuyo sanırım milletin bebek tatlı yiyince oynuyo benim ki açken çılgın gibi oluyor açlığa tahammülü olmayacak sanırım:)) bir de et yiyince vuruyor :D

benimkide bu aralar çok oynamyordu tedirgindim. geçen gün işler biraz yoğundu öğlen yemeğini geç yemek zorunda kaldım saat 3 gibi o saate kadar karnımı oydu yani anladım ki benimki açken oynuyor şimdi arada aç bırakmaya karar verdim iyi olup olmadığını ancak öyle anlıyorum :9::9: bunuda dene canım

canlar sıcak dolayısıyla bi işte yapmıyorum ki ama aç bırakmayı denemedim :) evde olunca canım istedikçe yiyorum azcık aç bırakayım hele ne yapcak :36::36:kızlar sağolun ya siz olmasanız kime derdim bebiş uyuşuk diye hehe :1::1: bide isim bulamadık çocuğa hergün başka isimle sesleniyorum ismini mi bilemiyor ki çağırınca kıpraşmıyor :27::27:

Kizlar civilim.com a bakin aventte indirim var!!!

Aaaaaa ilk kez duydum bak bilsem onu da denerdim kız :D
Bende bilerek yapmadim kendi kafamdan yaptim tutacakmi diye :)
Kız zaten paylaşılamıyo kızın :D Naptın sen :pp

Ne demek paylaşılamıyo kız Yağız'ıma kerttim ben o fıstığı :))))))))))))))

Hahhah nasılda sahipleniyo hemen :D Üçünü yanyana dizip karar vercekmiiş bitter dünürüm :D

Kız bir de doğunca un sürersen sakallı olurmuş ama korkarım ben onu süremem bir de ivedik gibi çıkar ortaya oğlum Allah korusun :))

Gelinimi kimselere yedirtmeeeeeemmmmmm :)) ilk görücüsü benim ilk benim hakkım o fıstık :D
Kizlaar kavga etmeyin kizim kimi severse ona vericem ama fananayin sansi yuksek cunku bizimkiler ara sira gorusebilecekler dublecim sende kayseriye gelirsen ben gittikce sansin yukselir soyleyeyim :9:
Gidiyoruz geliyoruz hep sırt üstü yatıyor bu sıpa :confused:hiç bana benzememiş oysa ben hiç durmam tembel olacak söylemiyim iyice kulağına girmesin dedim :eek::eek:ama bana yakışmaz tembel kız :p:p

Ya Fettah

Benim bebegimde tersmis canim oyle dedi doktorlar

aradım srdum teldeydim yazamadım sana 13 tlymiş onlardada 4 tane ayırttırdım haberin olsun istersen sen 1 tane 4lü alırsın ben 2 tane alıcam fazla mal göz çıkartmaz :9::9::9:
Belli belli mağzanın teli meşguldü :1::1::1: Fiyat süper alırım 2 tane :1::1::1: Gel cumartesi gellll başka neler varmış bakalım bir an önce :1::1:
canlar sıcak dolayısıyla bi işte yapmıyorum ki ama aç bırakmayı denemedim :) evde olunca canım istedikçe yiyorum azcık aç bırakayım hele ne yapcak :36::36:kızlar sağolun ya siz olmasanız kime derdim bebiş uyuşuk diye hehe :1::1: bide isim bulamadık çocuğa hergün başka isimle sesleniyorum ismini mi bilemiyor ki çağırınca kıpraşmıyor :27::27:
Kimlik bunalımına girmiş belli ki :1::1:

Canım iki baş parmağının tırnak kısmıyla hafifçe çöküyormuşsun :) ben de yapamam ama ablama yaptırcam kesinlikle ;)

oooo resmen çimdirmek bu yok ben vazgeçtim gamzesi olmasın. ben sadece parmak ucu ile bastırcan sandım. Canı yanar yok yapamam.

Kizlar bebigin tepikleri gobeginizi hareketlendiriyor mu distan goruyor musunuz ? Ben gormeye basladim cok guzel bisey :)) bide bazen tepikler baya asada oluyor bu sorun mu?

Kizlar bebigin tepikleri gobeginizi hareketlendiriyor mu distan goruyor musunuz ? Ben gormeye basladim cok guzel bisey :)) bide bazen tepikler baya asada oluyor bu sorun mu?

Aaa ben goremedm henuz..sadece iceren kiprastigini hissediom :D kac haftaliksin zuzum sen ?

Canım git bence de iyi bile sabretmişşin :) cinsiyetini üç farklı doktordan duyan biri olarak ben olsam çatlardım :D

Dr dan geliyorummm ama yine farkli bisi duymadim kiz gibi......bunu zati biliyodum gibiside ne oluyooo ...
Kordon bacaginin arasinda ama bos gibiiiiiii dedi yaşlı cadi dr bi tonda firca atti cinsiyet ogrenmek zevk isiymis ben ilk sagligina bakarım daha 20 hafta var onunde...

Anne karnında hareketli olanlar doğunca aynen devam ediyor tecrübeye sabit:) benim ilki karnımdan çıkacak gibi oluyodu son aylar milletten utanıyordum doğdu öyle oldu arkadaşın ki de hiç hareket etmezdi çocuk yaşına kadar köşe yastığı gibi koyduğun yerde duruyordu ama gel gelelim sonradan değiştiler şimdi bizimki sakin diğeri de çok hareketli;) benim bu kuzum da hareketli şimdilik dışardan belli oluyor yine maşallah

Günaydın Anneler :16::16:

Canım ikimizde 21. haftadayız. 21. hafta gelişimini okurken burunda kanama olabileceğini okumuştum ama az da olsa çok ta mutlaka doktorunuzla paylaşın diye de eklemişler. Bende kanama sadece temizlik sırasında hafif oluyor. Burun damarları aşırı inceliyormuymuş ne oluyormuş ondan kanamalar meydana geliyormuş. Zaten kanımızda fazla ya durdurmak daha zor. Tabi yine doktoruna sor.
Ayrıca şu pompalara gelirsek:1::1: Sen çalışıyorsun yanlış hatırlamıyorsam. Kaç dakikada kaç cc dolduruyordun. Manuel olanların çok el yorduğunu ve çok fazla emek ile az miktarlar sağdıklarını okuduk ve duyduk hep. Çalışacağımız için her akşam bu durumu yaşayacağız. Zaman kaybetmek istemiyorum. Birde seninkinin markası ne ? çünkü gerekli olursa iş yerine manuel de alabilirim. Elektrikliyi götüremezsem. Birde 4-5 aylık bir bebeğe ortalama ne kadar süt bırakmak gerekir ki ? ne çok soru sordum beee :17::17:
Kauçuk olanları ablamda hiç beğenmedi. Doğal olarak düşüyor ediyor emzik topluyor bütün tüyleri ve arınmıyor sonradanda yapışıp kalıyor kesinlikle.

Canım tercih senin tabiki ama kilitli poşetlerin tek kullanımlık olduğunu duymuştum. Hemen hemen aynı paraya 4 lü saklama şişesi 16-20 tl arasında ve makinede yıkanabiliyor. Bana şişe daha pratik geldi. Sıcak su dolu kapta ılıtıp emzik taktın mı biberona aktarmana bile gerek yok. Karar senin tabi ki.

onu gormedim daha pratikse ondan alırım canim illa poset olucak diye bişey yok. ama gogusle ilgili urunlerde lansinoh alicam biberonda avent düşünüyorum. ben bikaç parca elbise disinda hicbisi almadim vallai sadece alacaklarima karar verdim liste yaptim çünkü almaya gittigimde acgözlü davranmamak icin liste şart sanki 😊😊😊

Kizlar civilim.com a bakin aventte indirim var!!

Kizlaar kavga etmeyin kizim kimi severse ona vericem ama fananayin sansi yuksek cunku bizimkiler ara sira gorusebilecekler dublecim sende kayseriye gelirsen ben gittikce sansin yukselir soyleyeyim :9:

Evet bildimmmmm:) veeeeee fananay 1-0 öndeeeeeee :) her şey oğlumun mutluluğu için :D

oooo resmen çimdirmek bu yok ben vazgeçtim gamzesi olmasın. ben sadece parmak ucu ile bastırcan sandım. Canı yanar yok yapamam.

Yok kız hafifçe yapcan :) yaparken ağlamadı bile kız hem acısa ağlardı ;) benim yeğenimin çok şeker gamzesi var iki yanağında:))

Son düzenleme:
Off misafirim var bıgun anca baktım oku oku bitmedi Suna cevap yazıyım dıyorum sonra başka bişiye gecıyorum yazıyı bulamıyorum.. Bezler konuşulmuş eşimde bi yerden duymuş stoklayauom dıyor ama bende bebişin hassasiyetine gore değişme durumundan dolayı stok konusunda vazgeçmek uzereyım.. Birde bebek mobılyası için bi arkadas model begenıp , beğendiğini başka yerde yaptırıyormuş cogu arkadasım öyle yaptı ve cok mantıklı .. Bende ıkeada fikir edinmek istıyorum ...normalde oda olmasın dıyordum ama biz dolabımıza zor sığıyoruz ee şifonyerfd aynı bunlar ihtiyac olunca otomatıkman bi oda oluyo sanırım .. Tek sorunumux boş odamızı ıvız zıvor odası yapmıştık o odayı nasıl boşaltcamm offf ki ne offf 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X