Bende akşam eve geldiği gibi gün içinde yaptığım tüm araştırmaları özellikeleri anlattım. Dur soyunayım öyle dedi. yok olmaz hemen anlatçam sonra uyucam dedim ama uykumu alınca uyuyamadım sahura kadar.

Sipariş verdiğimizi falan söyledim ee tmm halletmişsin işte dedi

Çok rahatlar çok

Aynen sonra sıkışmaktansa erken olsun. İnş Allah gönlüne göre yaparlar memnun kalırsınız sonra da biz yaptırırız

Bazı hamilelerde olabiliyormuş normal yani normal. Gebeysen herşey normal

ama çok rahatsız ediyorsa şuruplar falan varmış canım.
Aklımda bulunsun.

Bim'i ısrarla öneren bir tanıdığım var. Bezi gösterdi ama çok sert geldi bana. Hiç içime sinmedi

İsrail malı da kullanmak istemiyorum ne yapçaz bilmiyorum valla.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını.

Çok iyiymiş bu yaa.
Kızlar konu bebek bezi galiba :)) bir paket yenidoğan alın. Mesela benim oğluma huggies hiç yaramadı :) benim oğlan ters belki de :)) 3numaraya kadar prima kullandık. Daha sonra molfix canbebe falan kullandık :))) yani bebekten bebeğe değişiyor alerji olabiliyor :)
Birde swiftçim bende çok üzgünüm malesef bim el değiştirdi. Önceden cemaat elindeydi ama hükümet çatışmasında el altından satıverdiler. Eeee kim aldı dersiniz ? Tabi ki İsrailli bir şirket ama duyurmamaya çalışıyorlar. Çünkü bimin alıcı kesimi belli onları ellerinden kaçırmak istemiyorlar
Benim evin karşısında bim ve a101 var. Şimdi a101i tercih ediyorum. Inşallah onunda altında birşey yoktur:)
O yavrulara bu zulmü yapanlara elimizden geldiğince engel olalım. Tepkimizi koyalım. Çok üzülüyorum çokkkk

(((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi