Kızlar eşimle konuştum ama nasıl desem tam gebe kadınlaşarak konuştum ağlamaklı sinirli flno da hiç bu yönden bakmamıştım haklısın dedi sahurda konuşmuş anne babasıyla bakalım yeni güne kalktık nasıl olacak :)
Yok benimki şakayla karışık da demez dedim ya baya gelinim yani resmi takılıyoruzşimdi birden bu padişah torunu hizmetleri kendimi kötü hissettim baya... O dediğini benim kendi annem diyor :) dün dert yanıyorum ne güzel daha ne istiosun ben 8 aylık hamileyken kayınvalidemde halı yıkadım düğün bulaşığı yıkadım fln yeni nesil nazlı diyor :) ben de evet biz çürüğüz deyip geçiştiriyoorm :))
Senin kayınvalide de hiç işini.biliyormuş canım insan azıcık bekler :)) Yok kız olay çıkartacak bi kadın bile değil bak 3 yıldır geliniyim dah iki sohbet ettiğimiz nadirdir hani... Bazen eşimin işi olur mesela burda ben kayınvalidemle evde otururum konuşmayız doğru düzgün ben telefonla uğraşırım o bi iş yapar fln acayip ilişkimiz :)) hani sorun bende desem oğluyla da aynı.. şimdide pat diye bir ilgi bir alaka çarpıveresim geldi desem yeridir
Eheh süpermiş kız bu fikir keşke baştan deseydinz:)) artık konuştu bile eşim ailesiyle... Ama bu yöntemi daha çok sevdim action var içinde hiç.düşünmedim :))))
Canım çok geçmiş olsun
..yiyebilirsen sarımsak ye canım tansiyonu dengelermiş..inşallah tekrarı olmaz...
Carpiveresim geldi demis yaa catlak
Bu arada herkesin kadir gecesi mubarek olsun..bu gece Allah kalbinde merhamet olmayan kullarina merhamet,gonlundekinin olmasi icin dua eden herkese istedigi seyi nasip etsin ins..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.