kızlaaaaaar ayrıntılı ultrasonumuzu da olduk herşey yolunda çok şükürr. dünyaları verselerdi bana bu kadar mutlu olmazdım heralde. arkadaş çevremde birkaç kişi yakın geçmişte ayrıntılı usg de bebeklerinin anomalili olduklarını öğrendiler ve gebelikleri sonlandırıldı

( bu olaylara zamanında çok üzüldüm ve çok etkilendiğim için birkaç gündür uykularım kaçmıştı zaman yaklaştığı için. normalde muayene günlerimi iple çekerdim zaman geçmek bilmezdi.. bu ayrıntılı usg yi çok kafama takmıştım.
perinatoloji uzmanı prof aydan asyalı biri yaptı muayenemi. ankaralı arkadaşlar belki bilirler. hakkaten mükemmel bir drmuş. tane tane öyle güzel anlattı ki herşeyi bana. burası da normal annesi şurası da normal annesi dedikçe kalkıp öpesim geldi dr u:)) en son da çok güzel bir kıza benziyor annesi dedi bitirdi:)) kendi dr um da girdi muayeneye. 1 ay sonra şeker yüklemesi için çağırdı sabah aç karna. tatile gideceğimizi söyledik. 6 saate kadar gidebilirsin dedi. biz de 10 saatlik yol deyince ooww dedi bi:) 2 saatte bir durmak koşulu ile beline yastık koyarak ve arka koltukta arada ayaklarını uzatarak git dedi.
bir de ayrıntılıyı yapan dr a bebeğimi biraz aşağıda hissettiğimi söyledim. rahim boyu normalmiş hatta uzun bile 5cm dedi . aşağıda değil dedi. 2. gebeliklerde öyle hissedilirmiş. göbek esnediği için.. gebelik korsesi tavsiye ederim rahatlatır seni dedi. aynı şeyi hisseden arkadaşlar vardır diye yazayım dedim.
bu arada minik kızım 510 gr olmuş. 1-2 hafta kadar öndeymiş..