Merakla beklediğimiz ayrıntılıya sonunda girebildik. Korkularım da vardır. Ya bir anomali varsa diye. Çok şükür her şeyimiz iyiymiş. 458 gram 26 cm olmuşuz. Gelişimi gayet iyi dedi. 3 gün önceden gidiyormuşuz. (şu 1-2 hafta önden gidenler nasıl beceriyorsunuz o kadar beslemeyi ya. Ya da besleme ile mi alakalı ki) Gitmeden önceki gece oynamıyor bu bebiş diye dert yanıyordum eşime. Ultrasonda yerinde durmadı hep kollar ayaklar hareket halinde kıpır kıpır. Doktor bile dedi. Bu şekilde organlara nasıl bakacağız diyeTabi oynamasında usg öncesinde yediğim 2 adet çikolatanında etkisi vardır muhakkak. Eşim diyor bana nazz yapıyordun sen baksana kıpır kıpır
Hee dedim naz yapıyom her hareketini nasıl hissedeyim güçlü olanları hissediyorum dedim. Doktorumuz çok tatlı bir bayandı. Her yerine bakarken bize de anlattı. Rahim ağzı uzunluğu 54 mm çıktı.
Şu renkli ultarsonu çıkartandan Allah razı olsun. Bebişimin tüm yüz hatları ile beraber her yerini gördük ve kime benzediğini buldukEşim bu duruma ne kadar üzülse de oğlumun çenesi, burnu ve dudakları aynı ben
Doktorumuz bile evet sana benziyor dedi
Eşimde bayabi burukluk oldu. Kendisine benzeyeceğine çok emindi
Neyse dedim büyüyünce sana benzer
![]()
Çok güzel bir duyguymuş ya. Doktorumuzda çok neşeliydi. Güle oynaya 40 dakika seyrettik bebişimizi arada bazı beğendiği bölümleri kayıt etti. Cd verdiler bize. Telefona kopyaladım hemen. Her gün izliyorum. Bir ara elleriyle yüzünü kapatmaya çalıştı, dudaklarını dışarı çıkartıp büktü. Allah'ım sanki doğmuşta karşıdan onu izliyorum gibi hissettim. Şimdi hep gözümün önünde o kıpraşan halleri
Kendi doktorumuzda tekrar usg ile baktık. Tabi ben bak bak doymamOda inceledi. Gayet güzel bir problem yok dedi. Ayaklarımda olan şişkinlikler için İdrarda protein araştırması bir kaç tahlil yapalım dedi. 31 inde çıkar sonuçlar dedi. Ama işyerine gelince bazılarının çıktığını gördüm. Perşembe günü tam çıksın doktoruma tekrar gidicem bakalım. Biz deki durumlar böyle. Hmmm bu arada ayrıntılı fiyatını ben 90 tl diye anlaşmıştım randevu alırken. Birde o ay muayne ücreti vermeyecektim. Kayıt yapan kız 175 TL demezmi. 2 hafta önce zamn gelmiş yapacak bir şeyi yokmuş diye havalı havalı söyledi. Ben kıza eşim olaya sinir oldu
Bende HAklısın senin yetkin yok elinden bir şey gelmez ben yetkili ile konuşurum dedim. Kız onlarda bir şey yapamaz dedi. Görüşürüz canım dedim. Gittim ayrıntılımı oldum. Eşimin işe yetişmesi gerekiyordu o gitti. Ben yönetim ile görüştüm. 1 ay önce randevu almışım. Haber verilseydi hiçö sorun değildi. Haber verilmemesine kızıyorum ben. Yarın öbür gün doğumda da böyle bir sorunla karşılaşmayacağım ne malum dedim. Kız haklısınız deyip doğumda sıkıntı olmayacağını yıllık fiyat belirlendiğini bu durum için geri ödeme yapacaklarını söyledi. Sonra o büyük burunlu kız paşa paşa ödemeyi yaptı
Çok uzun oldu sanırım
Ama şu notu eklemesem olmaz: 500 tl bile dense o görüntüler için değerdi.
Anammm masallahhh kuzunaaa :) ne guzel mutluluktur yaaa dimi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.