• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

Maşallah bitter adami mr. muscle a cevirmissin:1: biz de bulasik yikiyo camasir asiyo diye seviniyoruz imrendim valla :46:
Hakikaten bugun tam olarak oyle dolasti ortalikta elinden bez dusmedi birde beni begenmiyo iyisin hossun temizligine lafim yokta daginiksin diyo bana denemek icin dokunmuyorum biseye gunlerce haftalarca orda kaliyo diyo :D
Sagol dedim annemde oyle derdi evlenmeden once daginigim napayim :)
Tevekkeli bugun hic gorunmediinn..
Walla masallaaahh..yaptir yaptirabildigin kadar :D esim gecen yeni evlenen bi arkadasina tlfda tavsiye veriyor : "yardim edeyim diye paspasin ucunu tutarsin o paspas artik senin elinde kalir..." :D bak hep merak etmisimdir temizligi baskasi yaparken biz nasil yoruluyoruz...ciddi ciddi hasatom cikar benimde..

Aynen canim benimkide 1defa yapti ve arkasi geldi :9:
Bide benimki oyle titiz anlatamam konusturma beni konsantre olamiyorum diyo :D
Yorulma konusuna bende anlam veremiyorum sadece bende oluyo saniyodum bende :D

Buda benim gobis tam kiz beek gobegi dimi one cikintili degil yanlara daginik :D
$uploadfromtaptalk1406406507789.webp

İnsallaahh :D bu isme daha cok bagladi beni ya simdi hem dr hem yakisikli hayal ettim bende zuzumu..ooyyy :D ayak sismesini ciddiye al bak fananayinkide sisiyor..daha cok erken sismemesi lazim sanki..gene dr en iyisini bilir bi soruver cnm
Ciddiye aliyorum zaten. Konustuk doktorla bakalim test sonuclarini bekliyoruz. Ins Allah devamli oturdugumdan salinik kaldigindandir.
Swiftim super olmus elbisen..bende yoktur hic bole el becerileri..masallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok sagol 03 um :D:D ben cok severim dikmeyi. Ama kotu oluyor boylede bilince. Bayramlik almak icin ciktik. Diktigim bir tunigin aynisini 65 tl diyorlar. Almiyorum ben zaten onu 15-20 hatta parca kumas alirsam 5 tl ye bile mal ederim diyorum ama vakit yok ne ara yapacagim. Bu diktigimin kumasina 2 tl verdim. 1 tllik ip bile gitmemistir dusun yani. Cok karli cok haha:D:D
Selam kizlar bugun giremedim hic birazdan basliycam okumaya.bugun bayram temizligi gunumdu sanki temizligi ben yapmisim gibi... :D
Zavalli esim camlari sildi mutfak dolaplarini sildi kuveti lavabolari ovdu balkonlari yikadi ben sadece bez yikayip verdim ustune birde evi supurup silip tozunu aldi sonuc ben ondan fazla yoruldum ve yatiyorum.iftardan sonra muzik yapiyolar bi yerde oraya gitti bide cok yoruldu bugun bende o cok yoruldu diye uzuldum :(
Neyseki iftari kayinvalidemlerde yapiyoruz yemekte hazirlamiyorum ramazan geldiginden bu yana sadece esimin pesinde dolasmaktan yoruldum dusunun yani :)
Mas Allah (kocaman bir nazar boncugu mobilde yok oyle simgeler koymusum gibi dusun) ne guzel benimki supurge yapar hadi bide mopla silsin genelde silmeyi ben yaparim. Haftasi gelir daha yeni yaptikya der :D:D ama hakkini yiyemem yapabildigi herseye kosar. Uzanmayayim diye camlarin disini o icini ben siliyorum. Bizde hep bir paylasim hep bir paylasim haha
Gerçektende hazır gibi duruyor çok güzel olmş ellerine sağlık.:1: Bu arada swift ablacım ayrıntılı ultrason resmi var mı? Merak ettim.

Maşallah hepsine artık baya baya belli oluyorlar. :nazar:
Ahh canim resim var bir tane ama cok net degil o. Video olunca resmi onemsemedi rastgele bastirdi oda guzel degil. Video var kisa onu koyayim ama nasil koycam.
Swiftcigim oyle guzel anlatmissinki kiskandim valla detayli usg ni:)
Bana 10 dk bile bakmadi ben sorunca cevap verdi egitim arastirmadaki dr sadece hersey normalmi dedim gordugum kadariyla evet dedi bide cinsiyeti onayladi zaten siyah beyaz bakti bende 3 boyutlu usg istiyorum ama yok sanirim hic bi yerde :(
Elbisenede bayildim tam kapalilar icin kurstayken bendr dikmistim 1 tane ama artik olmuyo :)
Fananay ve aycell gobeklerinize bayildim bende koyucam birazdan resim ;)
Agaydincim sende hosgeldin buralara :)
Bu arada siskinlik bende hat safhada bende sorucam doktoruma hic bi ayakkabim olmuyo sporlar disinda alyansimida takamiyorum artik..
Birde kotu haber sag kalcamin altinda yani ust bacagimin arkadinda dikine minik minik catlaklarim oldugunu gordum dun kasininca aynayla bir baktimki oda ne:eek: oraya krem surmuyodum hemen basliycam cogalmasin diye..
Organlara bakacagi zaman eski sisteme dondu zaten bizimki de. Surekli bir eski bir renkli olarak degisim yapa yapa 40 dakika baktik valla. Cok guzeldi. Elbisemi begenmene sevindim canim. Madem biliyon sende dikersin cok zevkli bence.
Benim siskinlik sadece ayaklarda. Ama ertelemeye gelmez doktoruna sor.
Ahh ahh catlak deme bana. Popomu yaglamiyordum ordan catladim hemde 1-2 ay oluyor :banghead::banghead: cok kotu cokkk...
Buda benim gobis tam kiz beek gobegi dimi one cikintili degil yanlara daginik :D
Eki Görüntüle 1202561
Oyy mas Allah size. Kiz yayilir diyorlar evet yayilmis seninki de. Benimde hem yayildi hem ortada top gibi anlamadim valla. Bitterim canim yanlis anlama sen kapali degilmiydin yanlis mi hatirliyorum. Ne bu cibil cibil gobis fotosu. Ben nete foto koymaya korkuyom valla.

Eki Görüntüle 1202561
Aynı annemin göbeği gibi :1: Nazar değmesin. :nazar:
Ahh canim resim var bir tane ama cok net degil o. Video olunca resmi onemsemedi rastgele bastirdi oda guzel degil. Video var kisa onu koyayim ama nasil koycam.

Bende bilmiyorum aslında. Peki o zaman kısmet :43:

Ciddiye aliyorum zaten. Konustuk doktorla bakalim test sonuclarini bekliyoruz. Ins Allah devamli oturdugumdan salinik kaldigindandir.

Cok sagol 03 um :D:D ben cok severim dikmeyi. Ama kotu oluyor boylede bilince. Bayramlik almak icin ciktik. Diktigim bir tunigin aynisini 65 tl diyorlar. Almiyorum ben zaten onu 15-20 hatta parca kumas alirsam 5 tl ye bile mal ederim diyorum ama vakit yok ne ara yapacagim. Bu diktigimin kumasina 2 tl verdim. 1 tllik ip bile gitmemistir dusun yani. Cok karli cok haha:D:D

Mas Allah (kocaman bir nazar boncugu mobilde yok oyle simgeler koymusum gibi dusun) ne guzel benimki supurge yapar hadi bide mopla silsin genelde silmeyi ben yaparim. Haftasi gelir daha yeni yaptikya der :D:D ama hakkini yiyemem yapabildigi herseye kosar. Uzanmayayim diye camlarin disini o icini ben siliyorum. Bizde hep bir paylasim hep bir paylasim haha

Organlara bakacagi zaman eski sisteme dondu zaten bizimki de. Surekli bir eski bir renkli olarak degisim yapa yapa 40 dakika baktik valla. Cok guzeldi. Elbisemi begenmene sevindim canim. Madem biliyon sende dikersin cok zevkli bence.
Benim siskinlik sadece ayaklarda. Ama ertelemeye gelmez doktoruna sor.
Ahh ahh catlak deme bana. Popomu yaglamiyordum ordan catladim hemde 1-2 ay oluyor :banghead::banghead: cok kotu cokkk...

Oyy mas Allah size. Kiz yayilir diyorlar evet yayilmis seninki de. Benimde hem yayildi hem ortada top gibi anlamadim valla. Bitterim canim yanlis anlama sen kapali degilmiydin yanlis mi hatirliyorum. Ne bu cibil cibil gobis fotosu. Ben nete foto koymaya korkuyom valla.

Benim esimde usenir genelde ama dunden gaz vermistim bayram temizligi yapilicak istanbuldan akrabalar gelicek evimizi merak edecekler ben uzulurum dedim birde bende plesenta asagida ya dikkatli ol agir is yapma demisti dr gecen hafta temizlik yapinca belimde agrimisti o yuzden yapti gunundeydi bugun ama hakkini yemeyeyim evlendigimden bu yana hic cam silmedim hamile degilkende ara sira temizliklerime ve yemege yardim ederdi..
Elbisene bayildim canim dikis makinam olsa dikerdim bende.catlamaktan o kadar korkuyodumki simdiden basladim doguma kadar ne olucm Allah bilir.
Kapaliyim canim :D
Yuzum gorunmuyo ya ondan koydum bide erkeklerin bizim sayfaya bakacagini sanmiyorum hamilelik forumunda ne merak edebilirlerki diye dusundum:confused:
Bidaha kapali koyayim ama haklisin esimde gorse kizar sanirim

Hakikaten bugun tam olarak oyle dolasti ortalikta elinden bez dusmedi birde beni begenmiyo iyisin hossun temizligine lafim yokta daginiksin diyo bana denemek icin dokunmuyorum biseye gunlerce haftalarca orda kaliyo diyo :D
Sagol dedim annemde oyle derdi evlenmeden once daginigim napayim :)

Aynen canim benimkide 1defa yapti ve arkasi geldi :9:
Bide benimki oyle titiz anlatamam konusturma beni konsantre olamiyorum diyo :D
Yorulma konusuna bende anlam veremiyorum sadece bende oluyo saniyodum bende :D

Ayy al benden de o kadar.. Gecen gün gardirobumu acmis Esim beni cagiriyo neymis de gardirobum üniversiteli kiz dolabi gibiymis.. Tabi üniversiteli kiz dolabini nerde gordugunu sormadimm:20:dedim hoşgeldin anneee!! Ya adam sana ne di mi dolap benm daginiklik benim..yok azami derli toplu titiz olacak.. Bi de bebis geldi mii allaaahh beni kim toplar acaba o da ayri mesele:37:

Ayy al benden de o kadar.. Gecen gün gardirobumu acmis Esim beni cagiriyo neymis de gardirobum üniversiteli kiz dolabi gibiymis.. Tabi üniversiteli kiz dolabini nerde gordugunu sormadimm:20:dedim hoşgeldin anneee!! Ya adam sana ne di mi dolap benm daginiklik benim..yok azami derli toplu titiz olacak.. Bi de bebis geldi mii allaaahh beni kim toplar acaba o da ayri mesele:37:
Ehehe yalniz degilim demekki bu adamlarin titizligide olduruyo beni hos kirli camasirini bile katlayip kirli sepetine koyan adamdan beklenir yani boyle laflar :9:
Masallah bebise gobuse :D evet kizla erkegin ayrimini simdi daha net yapabilirim bizimkiler one dogru kizlar daha yaygin sanirim...ayyy allah saglikla kucagimiza almak nasibeylesin :D

Amin canim hepimiz saglikla alalim kucagimiza ben her ay cekiyorum gobegimi yandan 9 ay bitince neydim ne oldum diycem :D

Aynen saglikla dogsunlarda para gitse de olur. Bizim burda devlet yapiyor ama onceden randevu almak gerekiyor. Her gun izliyorum zaten :D:D:D

Aynen canim valla. :D:D kesinlikle doktor olmalari icin baski yapmaliyiz. :D

Hemde nasil ayaklar yere basmiyor hala :D:D:D

Gulerken gormekte ayri bir guzeldir. Ben oyle gormedim hic. Evet cips kolayi birakmam lazim. Sagliksiz seyleri birakicam artik.

Yok 24 saatlik degildi. Idrarin basini tuvalete ortasi kaba sonu yine tuvalete seklinde yap dedi. Preeklamsiden cok korkuyorum bende. Devamli salik durdugu icin sisme oldugunu dusunuyoruz doktorla ama persembe gunu kesin belli olacak. Doktor gorsun bi sonuclari ins Allah oyle bir sey yoktur. Nasil anlasilir ki biliyormusun ?

Yanlis hatirlamiyorsam 18-22 haftalar arasiydi. Kizlar yanlissam duzeltin. Allah gonlune gore versin.

Allah sabir versin size bir an once gelsin vaktide gidin bir an once :D aynen bazilari kendini bir sey saniyor.

Doktorun her ultrasonda olcuyordur ama tehlike yoksa soylemiyordur. Merak etme tani. Tehlikeli bir durumda soylerdi zaten.

oy oyyy hasretlik giderirmis annesi :) Rabbim saglicakla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insAllah

Ya benim minik haylazim icimde binbir takla atarken babasi elledimi duruyor...ilk bebiste boyleydi adam.dakikalarca eli gobusumde kalakaliyor tek bir tepik duymak icin...bak gene baba vazgecti benimki akrobasiye basladi icerde allah allahh :) bahtsiz bedevi kocacim :D

Ya benim minik haylazim icimde binbir takla atarken babasi elledimi duruyor...ilk bebiste boyleydi adam.dakikalarca eli gobusumde kalakaliyor tek bir tepik duymak icin...bak gene baba vazgecti benimki akrobasiye basladi icerde allah allahh :) bahtsiz bedevi kocacim :D

Hahahah benimki de ayni canim merak etme :) baba ellemeyince icerde zannedersin halay cekio ama babasi ellesin bi duruluo :) daha once de yazmistim bunu zaten.esim de dio ki bak dogdugu zaman ben bebise dokununca suscak sakinlicek dio :D yavrummm dedim ben de umut fakirin ekmegi naparsin hahahaha :p

Swiftcigim oyle guzel anlatmissinki kiskandim valla detayli usg ni:)
Bana 10 dk bile bakmadi ben sorunca cevap verdi egitim arastirmadaki dr sadece hersey normalmi dedim gordugum kadariyla evet dedi bide cinsiyeti onayladi zaten siyah beyaz bakti bende 3 boyutlu usg istiyorum ama yok sanirim hic bi yerde :(
Elbisenede bayildim tam kapalilar icin kurstayken bendr dikmistim 1 tane ama artik olmuyo :)
Fananay ve aycell gobeklerinize bayildim bende koyucam birazdan resim ;)
Agaydincim sende hosgeldin buralara :)
Bu arada siskinlik bende hat safhada bende sorucam doktoruma hic bi ayakkabim olmuyo sporlar disinda alyansimida takamiyorum artik..
Birde kotu haber sag kalcamin altinda yani ust bacagimin arkadinda dikine minik minik catlaklarim oldugunu gordum dun kasininca aynayla bir baktimki oda ne:eek: oraya krem surmuyodum hemen basliycam cogalmasin diye..

Canım benim ayağım tam İKİ NUMARA! büyüdü ya normal değil diyor şimdi herkes napsam ki:/

Oncedende fit degildim :) gorunenin hepsi bebek degil o sebeple gobekde olabilir cogu :D

Abi MİRZA... Erkekimm :D
Gunlerde upuzun diye sanki yillardir hamileyiz ve dahada onumuzde yillar var gibi yaaa...en iyisi saymayalim daha cabik biter :D

Maşallah Mirza da hakkaten yakışıklı erkekmiş :) evet en iyisi saymamak ama gün zor geliyor hemen kollarıma gelsin istiyorum :D

Ya yaa dimii :D gebekadinlastircak beni sonra duramicak yanimda kulaklarimdan duman cikcak :D yarin yola cikcaz biz de bakalim .gerci suan izmirde annemlerdeyim dun geldik ama benim de ayaklarim sismedi kusum yaa..bi belim agridi benim de aycellim gibi..ama yarin izmir tekirdag arasi yolculukta nolur bilemicem :D

Oyyy masallah annesiiii :D benmki de mideyle birlesti yaa gobek garip bisi oldu :D

Hakkaten durup dururken gebe kadınlaşarak çileden çıkacaz :)) inşallah şişmezsin canım ben hep şişiyorum :/

Canim bende de ayak sisme olayi varya. Persembe doktorum ile gorusucem bakalim. Idrarda protein var mi diye bir kac test yapti gorecegiz bakalim neymis.
Sagol canim ins Allha gule gule giyerim Eymen imle birlikte ;);)

İnşallah Eymen 'in annesi :) ya canım benim ayaklarım 2 numara büyüdü 3 haftadır...38 numaraydı en son 40 aldım! Ama hiç umursamamıştım normaldir diye..alyansım fln imkansız girmiyor parmağıma zaten...endişelendim şimdi canım...napsam bilemedim o tahlili acilde yaparlar mı ki ne demem gerekiyor acil hekimine?

Buda benim gobs tam kiz beek gobegi dimi one cikintili degil yanlara daginik :D
Eki Görüntüle 1202561

Maşallah kuzuya da sana da bitterim :)

Masallah bebise gobuse :D evet kizla erkegin ayrimini simdi daha net yapabilirim bizimkiler one dogru kizlar daha yaygin sanirim...ayyy allah saglikla kucagimiza almak nasibeylesin :D

Canım ya benim Ayaklarımı dicekyim o yazının orijinalini bulamadım bundan alıntı yaptım...benim yola çıkamadan öncede şişmişti Ayaklarım hemde iki numara, ellerim de aynı ama sanırım normal bir durumdur dedim ve doktoruma söylemedim bile...korktum şimdi:(
ne yapsam yarın uzman hekim de olmaz burda..acil doktoruna ne demem gerekiyor???

Hahahah benimki de ayni canim merak etme :) baba ellemeyince icerde zannedersin halay cekio ama babasi ellesin bi duruluo :) daha once de yazmistim bunu zaten.esim de dio ki bak dogdugu zaman ben bebise dokununca suscak sakinlicek dio :D yavrummm dedim ben de umut fakirin ekmegi naparsin hahahaha :p

İyi iyi birak sakinlestirsin..agladimi veriver kucagina bakalim :D ooyy bebisler ana kucagindan baska durmazkii...kokumuz nefesimiz kalp atisimizz...ben bakiciya basortumu birakiordum oglus koklayarak uyuyordu :) babanin nesini koklayacak hahaha :D cok zalimiz hee

Canım benim ayağım tam İKİ NUMARA! büyüdü ya normal değil diyor şimdi herkes napsam ki:/

Maşallah Mirza da hakkaten yakışıklı erkekmiş :) evet en iyisi saymamak ama gün zor geliyor hemen kollarıma gelsin istiyorum :D

Hakkaten durup dururken gebe kadınlaşarak çileden çıkacaz :)) inşallah şişmezsin canım ben hep şişiyorum :/

İnşallah Eymen 'in annesi :) ya canım benim ayaklarım 2 numara büyüdü 3 haftadır...38 numaraydı en son 40 aldım! Ama hiç umursamamıştım normaldir diye..alyansım fln imkansız girmiyor parmağıma zaten...endişelendim şimdi canım...napsam bilemedim o tahlili acilde yaparlar mı ki ne demem gerekiyor acil hekimine?

Maşallah kuzuya da sana da bitterim :)

Canım ya benim Ayaklarımı dicekyim o yazının orijinalini bulamadım bundan alıntı yaptım...benim yola çıkamadan öncede şişmişti Ayaklarım hemde iki numara, ellerim de aynı ama sanırım normal bir durumdur dedim ve doktoruma söylemedim bile...korktum şimdi:(
ne yapsam yarın uzman hekim de olmaz burda..acil doktoruna ne demem gerekiyor???
Valla bacim
eminim korkulacak bisey yoktur ama ben ilk gebeligimde son ay hareketsiz kalinca sisiyordum..cokda hareketsiz kalmadigim icin cok sislikte olmiyordu ama sen simdiden sisince son aylar kan dolasimi iice farklilasio inanamazsin kendine hareketsiz kalmayacaksin iste..ama erkenden oldu seninki doktora anlat..belki tahlil mahlil isteyebilir...

galiba bütün bebişler anlaşmış babişlere hissettirmicez diye :1::1: benim eşime de daha nasip olmadı hareketleri hissetmek,o koyar koymaz tık yok :1::1:

galiba bütün bebişler anlaşmış babişlere hissettirmicez diye :1::1: benim eşime de daha nasip olmadı hareketleri hissetmek,o koyar koymaz tık yok :1::1:

Yazik yaa..demin pek uzuldum..boynunu buktu gitti :) bende abartyorum tabii..neler kaciriyorsun bir bilsen diye diye adami heveslendiriyorum.. :)) sonu husran...buyuyunce elbiselerin ustunden bile belli oluyor degil babasi herkesler gorecek :D babalar her konuda sanssiz yaa :D iyi ki anayiz ana...eee cennet bosa serilmedi ayaklarimizin altina :D

Oh ne güzel göbüşler :) hepinize kocaman maşallah :)
Ayrıntılıdan güzel haberler alan arkadaşlar çok sevindim. Bizde 6 Ağustos'ta giricez. Bize dua edin olur mu ;)
Şu Karadeniz'de ki arkadaşlar bize bi tur düzenleyin gelelim yahu çok güzel görünüyor :)
Bende de ayak şişmesi var. Tuz çok tüketmiyorum. Tansiyonumu ölçüyorum genelde 10a 6 yükselte değil. Sağlık ocağında idrar testi yaptırmıştım. Bi sorun yoktu şükür. Geriye dolaşım kalıyor sanırım. Akşamları yürüyüş yapıyorum. Çok faydasını gördüm. Ama uzun süre ayaklarım aşağıda oturayım hemen şişiyor. Ayakları havaya dikmek ve yürümek iyi oluyor. Dolaşımı hızlandırmak lazım ;)
Ayak büyümesi ilk hamileliğimde oldu 36 dan 37ye çıktık şimdide 38 ve malesef kötü haber benim doğumdan sonra o numarada kaldı :)
Destan gibi oldu :)
Hep okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor hepsini toptan hallediyim dedim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazik yaa..demin pek uzuldum..boynunu buktu gitti :) bende abartyorum tabii..neler kaciriyorsun bir bilsen diye diye adami heveslendiriyorum.. :)) sonu husran...buyuyunce elbiselerin ustunden bile belli oluyor degil babasi herkesler gorecek :D babalar her konuda sanssiz yaa :D iyi ki anayiz ana...eee cennet bosa serilmedi ayaklarimizin altina :D

hahhahah aynen :1: benimkide 2 dakka beklemez hemen yok hareket etmiyo deyip bırakıyo,bende öle diyorum,daha sonra dışardan herkese bell edecek diye,şaşırıyo...o günler gelse şok olacak :1::1: evet biz daha bebişler doğmadan annelik duygusunu yaşıyoruz valaa :21::13:

Back
X