• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

gercekten soda dami ödem yapiyor ozaman biraz azaltim surup kullanmam heralde yani son noktaya kadar dayanirim olmazsa sonra bakarim artik sagol canm

canim hamilelik pantolanlari gercekten cok büyük bededn ben 3 tane aldim hamilelik basindan beri 36 beden hamilelik pantolonuyla basladim 2 gün öncede 40 beden aldim :)
http://www.hm.com/tr/product/99554?article=99554-A
benim en son aldigim bu HM dekiler güzel oluyo beden olarakda ufaklar

Yapar cnm su tutar vucutta. Soguk sutte iyi geliyor yanmaya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de aldım o kadar canım malesef...yapcak bişi yok sanırım..ben doğumu dört gözle bekliyorum şimdiden :)

Canım benim.doktor herşeye izin verdi.....yiyin, için, kendinize bakın dedi:) bebiş artık sağlam yerdeymiş:) sabah havuza gittim birazdan da denize gidicem.. güneş de zararın aksine yararı olur D vitamini alır sıpalar :D

Canım onu bi sor doktoruna.. bana iyotlu tuzu bol tüket dedi diye ben dibine vuruyorum:))

Canım maydonoz suyunun adet söktürücü özelliği var benim üni.den ev arkadaşım geciktiğinde hep maydonoz kaynatır içerdi haberin Olsun da...bir de doktor bana özellikle bitki çayı içme dedi..

Az kaldı canım senin tatiline de:) #direnswift :) Allah kolaylik versin;)

Hıh benden bi tane daha sinir oldumnmmm :) hayır bir de hamile olduğumuz tam belli de değil bira göbeği gibi geziyoruz:)) incecik hatunlar önümden geçtikçe sinir oluyorum :D

Canım hayırdır bişi mi diyor kayınvaliden? kolun neden öyle oldu ki aşı mı oldun? Annen de aynı şehirde de mi canım annene git çok canını sıkarsa...

Icilebilen bitki caylari var cnm. Maydonoz adet sokturmezki odem attirir. Civanpercemi adet sokturur.

amin canım göbüşünü koru bebişi üşütme canım:9:
Üşümemiş zaten doktordan geldim şimdi yazıcam ayrıntıları :43::43:
kuzu valla çok sevindim düğme açarak hala eski kotlarını giyiyor olmana ben 2 aydır hamiş pantolonları giyiyorum 2 tane var yıkayıp yıkayıp giyiyorum evde olsam çok rahat ederdim die düşünüyorum sık sık Allahtan hala bluzlarım oluyor napalım buna da şükür :31:

timberland ii almışsın bağcıklı model mi nasıl bişey onlardan da baktım numara yoktu ..
Evet 3 tanesini giyiyorum hala. Tesettürlüyüm uzun tunikler kullanıyorum hep o yüzden açık düğme sorun olmuyor :1: Bağcıksız bir model. püsküllü olanlarından ama içi yumuşacık fiyatı da süper şaka gibi bir rakama aldım yani 25 TL. :1::1:

üşümemiş zaten doktordan geldim şimdi yazıcam ayrıntıları :43::43:

Evet 3 tanesini giyiyorum hala. Tesettürlüyüm uzun tunikler kullanıyorum hep o yüzden açık düğme sorun olmuyor :1: Bağcıksız bir model. Püsküllü olanlarından ama içi yumuşacık fiyatı da süper şaka gibi bir rakama aldım yani 25 tl. :1::1:

hadi hayırlı haberler yazzzz

aman bu doktorlarda bi acayip bana da her kontrolde niye kilo almiyosun diyip duruyo istahimda yerinde zaten haddinden fazla kilom vardi ne takti anlamadim gecen hamileligimde boyleydi doktor zaten kilolusun bisey olmaz diodu bebek de 3250 dogdu.buna diyorum anlamiyo nerdeyse serum taktiracak

aynen valla bi tuhaflar ilk gebeliğimde fazla kilo alma diye diye 6 kilo ile tamamladım gebeliğimi kızım 2400 doğru 3 kilo doğar diyordu

ben 21. Haftayı 10 kiloyla kapadım :(:( dr kızdı çok. Böyke gidersen 10 kilo daha alırsın dedi :( bişy de yediğim yok . Her gün de yürüyüş yapıyorum. Anlamıyorum nasıl bu kadar hızlı kilo alabiliyorum

bünyeden bünyey değişiyo canım zaten bana çok kilo alırsın diyolardı yapımda müsait aslında 3.5 kilo aldım sadece

Kızlar kızımın maşallahı var bır haftadr hiç durmuyo. Artık o net tekmelerıde donuşlerınıde hissedıyorum. Eşimde hissettı dun korkuyla karışık sevinç yaşadı adam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bu sabah böbrek ağrısı yaşadım. Öğlen 11 e kadar sabrettim daha fazla dayanamadım doktorumu aradım gel bakalım dedi. 12:30 da gittim ama randevulu değilim ya ilk baş randevuluları aldı. Sekreterin suçu bu arada saat kaça kadar bekledim. Hepsi hamile beklemek hepsine zor dedim dayandım ama bir yere kadar. Sonunda dayanamadım acı çekiyorum burda siz hala bekletiyorsunuz diye çemkirdim sekretere. Sıranız gelmedi dedi. Ne sırası dedim acı çekmenin sırası mı ? sancınız mı var söyleseydiniz dedi. Söyledim ya dedim. Sonra içerdeki hasta çıkınca hemen gelin dedi :47::47: Tövbe tövbe diyerek girdim. Ara ara sancılar hep devam etti. Ultrason da baktı. Bizim Eymen Paşa hiç yeri yokmuş gibi git böbreğe dayan. Böbrekte genişleme olmuş böbrek yolunda da daralma oluyormuş otomatik olarak ve 1 ay kadar böyle baskı yaparsa tıkanmaya sebep olabilirmiş. Şimdilik bir sorun yok devamlı sol tarafına yatacaksın, bol su içip idrarını tutmayacaksın dedi. İdrar ve kan tahlilleri verdi. Tam batın usg istedi. Aç olmadığım için usg yarın sabaha kaldı. Birde üroloji bölümüne git o da görsün dedi. Ona da gittim. Sonuçlarını bana getir öyle değerlendirelim dedi. Yarın bakalım ne diyecekler. Kızlar ne olur dua edinde bebişim baskı yapmasın böbrek normale dönsün. Böbrek kanalına katarer takılmasına gerek kalmasın inş Allah. Şu anda baskı falan kalmadı. Çekildi heralde bebişim böbreğimden.
Dualarınızı bekliyorum canlarım.
Birde bu durumu yaşayan oldu mu ? Doktorum ne kadar endişe edilecek bir şey yok ama takipte kalalım uzmanına görün dese de endişe ediyoruz ister istemez.

Üşümemiş zaten doktordan geldim şimdi yazıcam ayrıntıları :43::43:

Evet 3 tanesini giyiyorum hala. Tesettürlüyüm uzun tunikler kullanıyorum hep o yüzden açık düğme sorun olmuyor :1: Bağcıksız bir model. püsküllü olanlarından ama içi yumuşacık fiyatı da süper şaka gibi bir rakama aldım yani 25 TL. :1::1:

Güle güle rahatça giy canım :16:

Kızlar kızımın maşallahı var bır haftadr hiç durmuyo. Artık o net tekmelerıde donuşlerınıde hissedıyorum. Eşimde hissettı dun korkuyla karışık sevinç yaşadı adam

Bende bi an once hissetsem :(

Kızlar bu sabah böbrek ağrısı yaşadım. Öğlen 11 e kadar sabrettim daha fazla dayanamadım doktorumu aradım gel bakalım dedi. 12:30 da gittim ama randevulu değilim ya ilk baş randevuluları aldı. Sekreterin suçu bu arada saat kaça kadar bekledim. Hepsi hamile beklemek hepsine zor dedim dayandım ama bir yere kadar. Sonunda dayanamadım acı çekiyorum burda siz hala bekletiyorsunuz diye çemkirdim sekretere. Sıranız gelmedi dedi. Ne sırası dedim acı çekmenin sırası mı ? sancınız mı var söyleseydiniz dedi. Söyledim ya dedim. Sonra içerdeki hasta çıkınca hemen gelin dedi :47::47: Tövbe tövbe diyerek girdim. Ara ara sancılar hep devam etti. Ultrason da baktı. Bizim Eymen Paşa hiç yeri yokmuş gibi git böbreğe dayan. Böbrekte genişleme olmuş böbrek yolunda da daralma oluyormuş otomatik olarak ve 1 ay kadar böyle baskı yaparsa tıkanmaya sebep olabilirmiş. Şimdilik bir sorun yok devamlı sol tarafına yatacaksın, bol su içip idrarını tutmayacaksın dedi. İdrar ve kan tahlilleri verdi. Tam batın usg istedi. Aç olmadığım için usg yarın sabaha kaldı. Birde üroloji bölümüne git o da görsün dedi. Ona da gittim. Sonuçlarını bana getir öyle değerlendirelim dedi. Yarın bakalım ne diyecekler. Kızlar ne olur dua edinde bebişim baskı yapmasın böbrek normale dönsün. Böbrek kanalına katarer takılmasına gerek kalmasın inş Allah. Şu anda baskı falan kalmadı. Çekildi heralde bebişim böbreğimden.
Birde bu durumu yaşayan oldu mu ? Doktorum ne kadar endişe edilecek bir şey yok ama takipte kalalım uzmanına görün dese de endişe ediyoruz ister istemez.

canım öncelikle çok geçmiş olsun .. benim anneme de böle olmuş kız kardeşime hamileyken son ayları çok sıkıntılı geçti o yüzden tıkanmadan kastın ne tam olarak bence doktorun dediklerini uygula bol bol su iç ve sakın sırtüstü ve sağ tarafına yatma..umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer Rabbim yardımcın olsun canım batıl inanç diyenlerde var ama bence içten bi nazar boncuğu tak ve bol bol nas-felak oku .. nazar değio bizlere cidden diorum :50:

canım öncelikle çok geçmiş olsun .. benim anneme de böle olmuş kız kardeşime hamileyken son ayları çok sıkıntılı geçti o yüzden tıkanmadan kastın ne tam olarak bence doktorun dediklerini uygula bol bol su iç ve sakın sırtüstü ve sağ tarafına yatma..umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer Rabbim yardımcın olsun canım batıl inanç diyenlerde var ama bence içten bi nazar boncuğu tak ve bol bol nas-felak oku .. nazar değio bizlere cidden diorum :50:

Sagol canim Allah razi olsun. Doktorumun dediklerini zaten uygulamaya basladim. Simdi bile uzanirken soluma yatip oyle yaziyorum. Dogru diyorsun nazar degebiliyor. Okuyayim bol bol.

en geç ben mi çıkıyorum işten yaa herkes terketmiş sayfayı üzüldüm şuan pofffff oğluş da uyuyor tekme ya da hareket yok ben ne zaman yataga yatsam hoop başlıo bizim prens sizinkiler de öle mi ?

kızlar ben doğumda dağıtmak için sabun yapcam bi de belki minik şişelere kolonya alıp süslerim vee yakın arkadaşım da kurabiyesini yapacak aklınıza gelen değişik şeyler var mı ? siz neler düşünüyorsunuz ya da ?? birbirimize yardım edelimm heyyyyy güzel hamişlerr..

en geç ben mi çıkıyorum işten yaa herkes terketmiş sayfayı üzüldüm şuan pofffff oğluş da uyuyor tekme ya da hareket yok ben ne zaman yataga yatsam hoop başlıo bizim prens sizinkiler de öle mi ?

kızlar ben doğumda dağıtmak için sabun yapcam bi de belki minik şişelere kolonya alıp süslerim vee yakın arkadaşım da kurabiyesini yapacak aklınıza gelen değişik şeyler var mı ? siz neler düşünüyorsunuz ya da ?? birbirimize yardım edelimm heyyyyy güzel hamişlerr..

Ben de bugün onları araştırdım. Özel baskılı kutuların içine patlamış mısır yapıyorlar. Sabun çerçeve yapıyolar sen bebeğinin fotosunu yapıştryoaun içine. Süslenmiş su şişesi oluyor. Şekerlemeler, çikolatalar falan.. Bi de loğusa şerbeti süslü bardaklarda..

Bende ordan tsört falan alıyorum ama pantolonlar kocaman. Zayfta degılım ama cok buyukler Kac kılosun kac beden alıysn

Çok da büyük değiller be canım, 36 bedeni de var 46 bedeni de. Ben normalde 38 bedenim, bi 40 bi de 42 beden aldım. 42 şu an büyük geliyor ama 40 beden de rahatım, ama bu sıcaklarda elbise de takılabilirsin yani, ben giyemiyorum pantolon falan.. Eylül sonuna kadar rahat rahat elbiseler, uzun etekler giyilebilir..

haklısın canım ya ben bu konuyu takıntı haline getirdim galiba hamile kalmadan önce 10 kg kadar verdim şimdi bunları teker teker alınca canım sıkıldı sanırım.ama yapacak bişey yok bebekler için mecbur.doğumdan sonra bi daha artık :)

Hiç kafana takma, ben normalde 53 kg. yim, 74 kg ile doğuma girdim, 6 ayda bütün fazla kilolarım gitti, şu an 68 kg.yim, hiç takmıyorum, 42 beden mayo aldım içine anca girdim, ne yapayım amaan.... Kilo almazsak asıl bi sıkıntı var demektir, sağlıklı bir gebelikte bu kadarcık kilo alınır bişey olmaz, bakmayın siz öyle Ebru Şallı'lara bilmemnelere..:)))

Geçmiş olsun. İyi haberlerini bekliyorum. Dua edicem yatarken :)

Ah bende hissedebilsem kardeşimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52:

Bu doktorların yanındaki sekterlere harbi bende çok uyuz oluyorum geçen sancım olunca gittim bnde muayenemin üzerinden daha 1 hafta da geçmemiş hem sonuç göstercem hem de muayene olcam dedim böyle böyle çok kötü sancım oldu diye ama size bakamayız siz sıra almamışsınız burda adınız yok öldürcektim kızı ben delirmek üzereyim orda o bana adın yok burda diyo
Böbrek olayını da ilk defa snden duydum cnm böyle bişi ama sürekli yer değiştriyolae içerde o annesi üzmez doğru yeri bulur inşallah kendine bebeğin iyi sende iyisin çok şükür buna da canım Rabbim şifa versn bi daha yaşamatmasın

kızlar ben de varım.19 hafta 4 günlük:) HERGÜN BURADAN BEBEK ALIŞVERİŞİ İNDİRİMLERİNİ PAYLAŞALIM

Bu doktorların yanındaki sekterlere harbi bende çok uyuz oluyorum geçen sancım olunca gittim bnde muayenemin üzerinden daha 1 hafta da geçmemiş hem sonuç göstercem hem de muayene olcam dedim böyle böyle çok kötü sancım oldu diye ama size bakamayız siz sıra almamışsınız burda adınız yok öldürcektim kızı ben delirmek üzereyim orda o bana adın yok burda diyo
Böbrek olayını da ilk defa snden duydum cnm böyle bişi ama sürekli yer değiştriyolae içerde o annesi üzmez doğru yeri bulur inşallah kendine bebeğin iyi sende iyisin çok şükür buna da canım Rabbim şifa versn bi daha yaşamatmasın

Sorma canim ya kendilerini bir sey saniyorlar. Gerci bizimki hic oyle degildi ama yogunluktan kafayi yemis sanirim sonra mahcup oldu zaten. Amin canim ins Allah bebisim beni uzmezse yerini bulur. Doktordan ciktigimda zaten sancim yoktu. Gecti korkudan mi bebisimi gormenin heycanimi bilmem yok bir daha agrim olmadi. Ins Allah gecer gider.

Back
X