• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Aralık Anneleri

kızlar ben de varım.19 hafta 4 günlük:) HERGÜN BURADAN BEBEK ALIŞVERİŞİ İNDİRİMLERİNİ PAYLAŞALIM

Hosgeldin canimmm. Allah sagligiyla kucagina almayi nasip etsin insallah. Hemen hemen benimle aynisin. Benimde 19+2. Cinsiyetin bellimi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annemler dedeme gitmişti yarın dönecekler bi gün daha sabredemedim geldik boş eve kaynana misafir sevmez pek ben gelince konuşmaz benim evimde melek olur ben her seferinde gelirim unuturum anne baba der evimde rahat rahat kalırlar onlarda hiç kalamıyorum aç mısın diye sormuyor öldüm açlıktan

Ya Fettah

Anladım, Allah sabır versin sana canım inşallah.. Kayınvalidene de merhamet... Sen de hiç takma tatlım, mutfağa gir.kendine hazırla otur ye iki canlısın sen..minik kuzuyu aç bırakma.. Görmezden gel canım...

aynen valla bi tuhaflar ilk gebeliğimde fazla kilo alma diye diye 6 kilo ile tamamladım gebeliğimi kızım 2400 doğru 3 kilo doğar diyordu

6 kiloyla hamileliği mi tamamladıınnn maşallah :) biz şimdiden aldık o kadar :)

Kızlar kızımın maşallahı var bır haftadr hiç durmuyo. Artık o net tekmelerıde donuşlerınıde hissedıyorum. Eşimde hissettı dun korkuyla karışık sevinç yaşadı adam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah tatlım kızına :)

Kızlar bu sabah böbrek ağrısı yaşadım. Öğlen 11 e kadar sabrettim daha fazla dayanamadım doktorumu aradım gel bakalım dedi. 12:30 da gittim ama randevulu değilim ya ilk baş randevuluları aldı. Sekreterin suçu bu arada saat kaça kadar bekledim. Hepsi hamile beklemek hepsine zor dedim dayandım ama bir yere kadar. Sonunda dayanamadım acı çekiyorum burda siz hala bekletiyorsunuz diye çemkirdim sekretere. Sıranız gelmedi dedi. Ne sırası dedim acı çekmenin sırası mı ? sancınız mı var söyleseydiniz dedi. Söyledim ya dedim. Sonra içerdeki hasta çıkınca hemen gelin dedi :47::47: Tövbe tövbe diyerek girdim. Ara ara sancılar hep devam etti. Ultrason da baktı. Bizim Eymen Paşa hiç yeri yokmuş gibi git böbreğe dayan. Böbrekte genişleme olmuş böbrek yolunda da daralma oluyormuş otomatik olarak ve 1 ay kadar böyle baskı yaparsa tıkanmaya sebep olabilirmiş. Şimdilik bir sorun yok devamlı sol tarafına yatacaksın, bol su içip idrarını tutmayacaksın dedi. İdrar ve kan tahlilleri verdi. Tam batın usg istedi. Aç olmadığım için usg yarın sabaha kaldı. Birde üroloji bölümüne git o da görsün dedi. Ona da gittim. Sonuçlarını bana getir öyle değerlendirelim dedi. Yarın bakalım ne diyecekler. Kızlar ne olur dua edinde bebişim baskı yapmasın böbrek normale dönsün. Böbrek kanalına katarer takılmasına gerek kalmasın inş Allah. Şu anda baskı falan kalmadı. Çekildi heralde bebişim böbreğimden.
Dualarınızı bekliyorum canlarım.
Birde bu durumu yaşayan oldu mu ? Doktorum ne kadar endişe edilecek bir şey yok ama takipte kalalım uzmanına görün dese de endişe ediyoruz ister istemez.

Bak sen işte bu da Eymen beyin benimle ilgilenin deme yöntemi annesi :) ciddi bir şey olsa doktorun riske atmaz uzmanına yönlendirirdi mutlaka canım benim.. için rahat olsun bir şeycik olmaz Allahın izniyle ....

Geçmiş olsun. İyi haberlerini bekliyorum. Dua edicem yatarken :)

Ah bende hissedebilsem kardeşimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52:

Allah razi olsun canim. Ins Allah sende en kisa surede kardesini hissedersin.

Anladım, Allah sabır versin sana canım inşallah.. Kayınvalidene de merhamet... Sen de hiç takma tatlım, mutfağa gir.kendine hazırla otur ye iki canlısın sen..minik kuzuyu aç bırakma.. Görmezden gel canım...

6 kiloyla hamileliği mi tamamladıınnn maşallah :) biz şimdiden aldık o kadar :)

Maşallah tatlım kızına :)

Bak sen işte bu da Eymen beyin benimle ilgilenin deme yöntemi annesi :) ciddi bir şey olsa doktorun riske atmaz uzmanına yönlendirirdi mutlaka canım benim.. için rahat olsun bir şeycik olmaz Allahın izniyle ....

Canim zaten uroloji uzmanina gonderdi birde o gorsun dedi. Birde tahliller disinda tum abdomen usg yani tum karin bolgesi ultrasonu istedi. Yarin cektirecegim. Uroloji doktoru sonucu bir gorelim genisleme ne kadarmis bakalim dedi. Ins Allah olmaz bir sey. Bebisin sagligi gayet iyi cok sukur. Su anda korkulacak bir sey yok ama baskiyi azaltmasi lazimmis. Bakalim Allah a emanetiz. Allah im yardimcimiz olsun sagligimiza kavustursun ins Allah.

canım öncelikle çok geçmiş olsun .. benim anneme de böle olmuş kız kardeşime hamileyken son ayları çok sıkıntılı geçti o yüzden tıkanmadan kastın ne tam olarak bence doktorun dediklerini uygula bol bol su iç ve sakın sırtüstü ve sağ tarafına yatma..umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer Rabbim yardımcın olsun canım batıl inanç diyenlerde var ama bence içten bi nazar boncuğu tak ve bol bol nas-felak oku .. nazar değio bizlere cidden diorum :50:

"Nazar" batil inanc degil, dinimizde olan birsey. Fakat Nazar oncugu evt Batilinanc, bir tasin seni korumasini beklemek :/ ama dedigin gibi Nas Felak, Kulhu, Fatiha, Ayetelkürsu fln bolca okumak lazim, onlar bizleri korur Allah'in izniyle

Kizlar sizin burun kanamalariniz oluyomu.2 aydir fln ara ara var bende.şuan da öyle.nette okuduguma gore normalmis

Kizlar sizin burun kanamalariniz oluyomu.2 aydir fln ara ara var bende.şuan da öyle.nette okuduguma gore normalmis

Normal cnm bnde de oluyodu bi ara simdi ara ara oluyo. Burnumu temizlerken falan.

canim zaten uroloji uzmanina gonderdi birde o gorsun dedi. Birde tahliller disinda tum abdomen usg yani tum karin bolgesi ultrasonu istedi. Yarin cektirecegim. Uroloji doktoru sonucu bir gorelim genisleme ne kadarmis bakalim dedi. ıns allah olmaz bir sey. Bebisin sagligi gayet iyi cok sukur. Su anda korkulacak bir sey yok ama baskiyi azaltmasi lazimmis. Bakalim allah a emanetiz. Allah im yardimcimiz olsun sagligimiza kavustursun ins allah.

inşallah sıkıntılı bişey olmaz canım dualarımız seninle hayırlı haberlerle dön inşallah

Canim dogumdan sonra bebek di suydu odem azalmasiydi derken zaten 10 kilo gidiyo kalan kilolar yerlesmeden emzirirken hemen gidiyo kiloyu takmayin cok

günaydın haklısın canım belki de yaz günü sıkıntı ettim bu kadar.ne alsam üzerime olmuyor.normal kıyafetler dar geliyo , hamile kıyafetleri ise bol her gün ızdırap işe gelirken ne giyceğimi şaşırdım kaldım:5:

merhabalar kızlar herşey yolundadır inşallah...
bende azcık 400 gram gibi 1 haftada kilo aldım gibi gerçi akşamları 200 gramı gidiyor ama kesin bi 200 gram aldım oleyyyyyy diyorummmm
ama hala karnım yok normal tişörtlerle pantolonumla hiç bişey belli olmuyor ve hala giyiniyorum eski kotumu ne olacak halim bakalımmmmmm
sadece vinalac kullanıyorum birde tiroid ilacımı alıyorum o kadarcık :)
6 ağustosda muayenemiz iple çekiyozzz en son suyum az demişti doktor neyle artacak bilemiyoz günde 4litre su içiyorum eskiden en fazla 2 litre içebilirdim şimdi cildim daha parlak temiz görünüyor demekki ne yararlı şeymiş şu su
hepinize sağlıklı günler diliyorum:16:

Kizlar ben 19 haftalik hamileyim bebegimin hareketlerini hissediyorum sizde hissediyormusunuz?

merhabalar kızlar herşey yolundadır inşallah...
bende azcık 400 gram gibi 1 haftada kilo aldım gibi gerçi akşamları 200 gramı gidiyor ama kesin bi 200 gram aldım oleyyyyyy diyorummmm
ama hala karnım yok normal tişörtlerle pantolonumla hiç bişey belli olmuyor ve hala giyiniyorum eski kotumu ne olacak halim bakalımmmmmm
sadece vinalac kullanıyorum birde tiroid ilacımı alıyorum o kadarcık :)
6 ağustosda muayenemiz iple çekiyozzz en son suyum az demişti doktor neyle artacak bilemiyoz günde 4litre su içiyorum eskiden en fazla 2 litre içebilirdim şimdi cildim daha parlak temiz görünüyor demekki ne yararlı şeymiş şu su
hepinize sağlıklı günler diliyorum:16:

İnş herşey yolundadır.bu sene benimde cildim çok kuru 2 litre rahat iciyorum ama daha da arttirayim o zmn.

Kizlar ben 19 haftalik hamileyim bebegimin hareketlerini hissediyorum sizde hissediyormusunuz?

Ben 15. Haftadan beri hissediyorum teknelerini hickiriklarini bile hissediyorum.çoğu arkadaş hissediyor zaten o güzel duyguyu.

günaydın hamişler :)))))

Gunaydin sana da hepinize gunaydin hanimlar...

Hiç kafana takma, ben normalde 53 kg. yim, 74 kg ile doğuma girdim, 6 ayda bütün fazla kilolarım gitti, şu an 68 kg.yim, hiç takmıyorum, 42 beden mayo aldım içine anca girdim, ne yapayım amaan.... Kilo almazsak asıl bi sıkıntı var demektir, sağlıklı bir gebelikte bu kadarcık kilo alınır bişey olmaz, bakmayın siz öyle Ebru Şallı'lara bilmemnelere..:)))

Nasılsınnn? Ben eskisi gibi sık da giremiyorum girsem de yazamıyorum kurum kısıtladı ya... İyi misin canım tontişin nasıl sen nasılsın? Her şey yolundadır inşallah... Ben iyiyim şükür.. Ailemin yanına gelmiştim iki haftalığına pazartesi dönüyorum tekrar... Kendine çok iyi bak olur mu? Tabi ki meleğine de... :54::54::54::emir_bebek::nazar:

Hiç kafana takma, ben normalde 53 kg. yim, 74 kg ile doğuma girdim, 6 ayda bütün fazla kilolarım gitti, şu an 68 kg.yim, hiç takmıyorum, 42 beden mayo aldım içine anca girdim, ne yapayım amaan.... Kilo almazsak asıl bi sıkıntı var demektir, sağlıklı bir gebelikte bu kadarcık kilo alınır bişey olmaz, bakmayın siz öyle Ebru Şallı'lara bilmemnelere..:)))

:) rahatladım valla biraz boşverrr di mi.nasılsa verilir.44e transfer oldum artık iyiden iyiye.artık hamilelik sonuna kadar 48i bulurum ben :3: aman şu 2 ay bitsin hayırlısı ile de sonrası o kadar sorun değil son 3 ay evdeyim.terlik pijama kombinasyonu yeter de artar bile :)

Back
X