canım saf sabun alıp mikro dalgada (1-2 dk ) ya da normal fırında (15-20 dk )eritip içine birkaç damla boya ve esans ekleyip kalıba döküyorsun kalıpta da 20 dk da soğuyor cıkarıyorsun cok kolay ben workshop a gittim sonra yakın arkadaşlarıma evde gösterdim maliyeti de çok az 1 kg sabundan ortalama 30 adet bu tarz minik sabunlar çıkıyor kilosu saf sabunun 15 tl esans boya da 5er tl dediğin gibi az kalıpla zor oluyor ben 2-3 kalıp aldım en başta sonra çin de uygun bulunca burdakilerin 3te 1 fiyatına 10 kalıp çinden getirttim şimdi hevesimi aldım die sanırım dokunmuyorum inş bebeğimiz için yaparımm
AA o kadar kolay mı ? Çok sağol canım ya. Ablama söyleyeyim yapalım derse senin başını biraz ağrıtabilirim :) Çabuk oluyormuş dediğine göre. Böyle değişik şeylerde çok hoş oluyor. Ayy çok sevindim kolay olmasına sağol canım.
Ay yerim onun ellerını maşallah melegimize.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O ellerini bende yiyeceğim zaten bir doğsun

Hepsine Maş Allah.
MAŞALLAH YOLU YARILADIK GERİYE DOĞRU SAYIYORUZ ARTIK RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN KUZUCUĞA BOL BOL NASİHAT ET BÖBREKLERDEN UZAK DURSUN HAYLAZZZZ
Aynen konuşuyorum paşamla. Oğlum öne doğru baskı yap. Böbreğimde ne arıyon diyorum da. Şimdiki veletler pek bizi sallamıyor

maşallah maşallahh yerim ben onu middilik
Her gün düzenli olarak videoları izliyorum nasıl zevkli var ya. Hepsini Allah'ım nazarlardan korusun bizi de tabi .
obaaa pü pü maşallah yerim ben bunu yaaa

Maşalllah. Allah nazardan korusun

Boyu ne kadardı acaba?
Aynen yarısı bitti diğer yarıyı iple çekiyoruz şimdi.

Allah bütün annelerin yardımcısı olsun. Nazardan korusun. Hepsine maşallahhhh
Canım şu anda boyu 28,5 cm. O zaman 26,5 tu yanlış hatırlamıyorsam.
Ben doktorumu değiştirmeye karar verdim ve haftaya cumartesi günü başka bir doktora randevu aldım. Çünkü gittiğim doktorun başı çok kalabalıktı ve ilgisi biraz az geldi bana. Ben sormadan bir şey söylemiyordu pek. Ben de böyle bir karar verdim ikinci yarıdan itibaren yeni bir doktora gidicem bakalım hayırlısı. Bir de şu takıldı aklıma önceki doktorum bana 20-22 haftalar arası renkli doppler çekilmesi lazım demişti. şimdi ben 19+1'im. Bu renkli dopler 20-22 haftalar arası mı çekiliyor gerçekten ve şimdiden randevu almam lazım mı acaba yoksa sonra bulamam mı :44: Kafam karıştı biraz.
Ben özele gittiğim halde aşırı doluydu. Başka bir şubesinde çektirdim 1 ay önceden randevu aldım. 22. hafta da çektirdim. doktorum da en uygun haftanın 22 olduğunu söylemişti.
maşallah canım küçücükler daha :) ay bir heyecanlandım
Evet küçükler ama böbreklere baskı yapıp şişirmeyi biliyorlar

598 gramlık veletin baskısından ne olur dedim oluyormuş

Allah'ım sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Herkese merhabalar... Şimdiye kadar hiç yazmamış olsamda gün gün satır satır takip ediyorum sizleri. Ben buraadan 32 yaşındayım 10 aylık evliyim ve 19+1 haftalık ikiz erkek bebeklere hamileyim. 3. Ay dolduğu gün kanama olfu ve hastanede yattım 5 gün ve 1.5 aydır raporluyum dokyor kalkmama izin vermmiyor daha öncesinde bir düşük yaşadığım için. Dün kontrole geldiğimizde doktor karnımın taş gibi olduğunu görünce doğum sancısı bu ve bunun içinok erken dedi ve ben 2 gündür yine hastanedeyim. Belki benim ve bebeklerim için süreç biraz daha zor geçiyor ama onlara kavuşmak için her çilesi acıyı çekebilirim. Bugün ayrıntılı usg kontrolümüz vardı maşallaaaahhhhhh ikiside çok iyiler. Tam bir saat sürdü malum iki tane olunca :) ve inanılmaz bir mutluluk bu. Merak edenler için reaim5 ekliyorum. O kadar hareketlilerki anca çekebildi doktor. Herkese mutlu huzurlu ve sonu güzek hamilelikler dilerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maş Allah kuzucuklarına. SAğlıkla kucağına alırsın inş Allah.
kizlar 9 ağustos renkli ultrason icin randevu aldim. randevu veren kiz 25 haftaya kadar yolu var dedi. sizce napiym? degistirip haftaici yapiymmi? suanda 21+2yim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence çok uygun bir zaman değiştirme ama sen bilirsin. Bizim radyolog çok zor durumda kalırsak 25 te çekiyoruz demişti. Hastaneler çok yoğun olduğu için 25 te normal diyorlar ama değilmiş aslında. En güzelini doktorun bilir.
Canin benim yaa hic cekinme gir mutfaga kendine yemek hazirlayip ye hamilesin sen kimseye aldirma insanlarin birini kullanmasindan nefret ediyorum..
Cok guzeller canim bide bunlari tulle baglayip arkasina miknatis yerlestirsen tam buzdolap susu olur :)
Gecmis olsun tatlim dun bakamamistim simdi gordum insallah ciddi bir problem olmaz cabucak normale doner bobregin.Eymen simdiden yaramazliklara baslamis annesi

masallah canim cok guzel cikmis oglun bende 3 boyutlu gormek istiyorum kizimi yaa benim ayrintilida verilen usg resmime bakar misin;
Bi kez tam boy goremedim kizimi :)
Sağolasın canım. İnş Allah geçici olur. Bazılarının ki baskı kalkınca normale dönüyormuş inş allah öyle olur benimde. Aynen başladı valla yaramazlıklar dün akşam babasından ilk azarını yedi

Annenin böbreğini rahat bırak yoksa bozuşuruz dedi. Yok sancım falan çok şükür geçti. Etkili bir konuşma oldu heralde babasının ki

Evet çok güzel maş Allah hepsine. Allah'ım hepsini nazarlardan korusun. Sağlıklı olsunlarda göremeyelim renkli ne yapalım. Çok takma kafana.