Bizde zaten yasak 20 gundur falan ondan once normaldi ama eskisine gore azalmisti esim korkuyodu biraz :)
Hepsi birbirinden guzel canim gule gule kullanin..
Bende ayniyim canim cam acik yatiyoruz esimde gece ustumu kapatiyo durmadan yaniyorum kapatma diyorum ne yanmasi serin oda hasta olacaksin diyo ayaklarimin altini koydum bacaginin ustune anladi ne kadar sicak oldugumu o gunden sonra dokunmadi
Gecende biz kavga ettik gitme dedigim bi dugune gitti evlenen kizda yakin arkadasinin kardesi ben hayatinda yokken biraz asilmis esime ben bunu duydum gitmeyeceksin dedim oda gitmis iceri girmeden yarim saat arkadasinin yaninda kalip donmus ama gelde bunu bana anlat kiyamet koptu 1 saatten fazla agladim gelip gonlumude almadi sonrada gelmis kizimi uzme diyo sen uzuyosun dedim kizimda elini koyunca hareket etmedi oda kustu babasina cok sinirlendim biraz canini yaktim hirsim gecti sonra sarilip yattik hic kusemiyorum ben..
Masallah canim oglanlara kafana takma farki kapatir onlar..Allah sana kolaylik versin zaten biz simdiden zorlanmaya basladik..
Basin sagolsun tatlim.Allah sabir versin..
Canim benim sagol insallah..sirkeli suya basliycam hemen zaten ondan cok umutluyum