kızlar detaylıdan geldik sözde radyolog baktı ilgilendi ama ilk 20 dkk tık çıkmadı bende amannn banane ne sorcam kötüyse kendi cüneytciğime geri dönerim dedim neyseki sonra adam başladı anlatmaya ama hiç lavbali değil işini yaptı çıktı raporunu yazdı diğer dr a geçtik ama sizinle paylaşacağım güzel bir resmimiz yok oğluşumuzunnn 390 gram olmuşş ve yine 1 haftalık geriden gelme devam ediyor 21. haftadayız bu yüzden 6 eylülde şeker yüklemesi için gideceğiz ya bakalımmm
ben de bugün cepadaki tüm mağazaları gezdim ala ala özdilekten bebek bornoz havlu seti bambulu olanından aldım 75 tl ye
oo ya rüyaki ne rüya :)
bu arada ilk günden beri detaylıya giriyom ben 4 boyutlu vs ama biz göremedik o pipiyi doktorlar nasıl görüyorsaa cd de veriyolar izle izle keşfedemedik neresiyse artık siz iyi görebilmişiniz
bende doktoru değiştircem diye gittiğim bu doktor ohoo kalsiyum hapı demir hapı omega hapı yazdı birde ben vinalac kullanyom ona ve tiroid hapına devam dedi ohoooooo böyle yaşam mı olur bu yaşa dek ağzıma hap bile koymazdım yine de koymammm yapay şeyleriii kıllandım bunlara
ayrıcaaa normal doğum istiyosan yürüyecen bel kasların güçlensin dedi

kızdı banaaa
güle güle kullanın bacım cidden pahalı bebiş için olan her şey ama gönül en iyisini istiyor bende bu gün quinny zap extra travlda karar kıldım jokerde kampanyadaydı 799 araba 390lardada anakucağı neyse peşinde 1050 tl oluyor ama alınaca okadar çok şeyi varki bunu erteledim iyimi ettim bilememm
benimde geçen duşta yani ılık suyla yıkanmama rağmen sağ mememden geldi ki hamilelik önceside özellikle sağ mememden süt gelirdi ama o zaman bebeğe hamileliğe engel olan prolaktin hormonumun seviyesinin yüksek olmasındandı neyse geçen dr a dedim uyarılmamı oldu su sıcakmıydı duşta ondan gelmiş olabilir öyle çok değilse sorun yok dedi ama senin çok çok fazlaysa bir git bence cidden rahim yolunun ağzının açılmasına neden olan bişey bi aksilik olmasın bacımmm