- 14 Nisan 2014
- 991
- 115
- 53
Madem kilo vermede deneyimlisin tecrübelerini paylaşırsın. 27 yıllık hayatım boyunca yeyip kilo almayan cinstendim. Hiç kilo vermek için diyet yapmadım doğal olarak. Diyetisyenlere çok gittim ama hep kilo almak için. Meğer işin aslı folik asitteymiş. 3 ay folik asit kullandım ve hamile kalmadan önce 5 kilo almış oldum. Bileydim diyetisyene para dökmek yerine 1 kutu folik asit alıverirdim kaç yıldır![]()
Guzel bi tespit olmus canim zaten bence bize kilo aldiran vitamin haplari..
Bence sen dogumdan sonra rahat verirsin kilo.ben hep ayni kiloda giderdim okuldayken birden kilo aldim ne oldugunuda anlamadim ama bi turlu kiloda veremedim taaki tiroidlerimin calismadigini dogal olarak metabolizmaminda calismadigini ogrenene kadar tiroid ilaclarina basladiktan sonra kafama koydum kilo vermeyi calistigim icin spor yapamadim ama guzel bi diyet programi yaptim kendime hemde hic diyetisyenlerinki gibi sikici degil saglikli ve dengeli beslenerek gitti kilolarim ve ben hayatimda hic 36 beden olmamisken 36 beden gelinlik giydim cok mutlu oldum..
Evlendikten sonra hem dikkat etmedim hemde tiroid hormon seviyem basini alip gidince 8 kilo kadar aldim ustunede hamile kaldim yani dogum yaptigimda sil bastan baslamam lazim.ben isteyen herkese bu konuda yardimci olucam hemde gun gun menu yazicam ornek olsun diye kalori hesaplamasiyla birlikte..
Oyle yapmistim cunku baska bi forum sitesinde cok yardimi oluyo :)