kızlaaaaar bizim minnak bugün aşırının aşırısı tatlıydı , Ayşe Nur Okçu hanımla Koşuyolu görüntüleme merkezinde ayrıntılı usg randevumuz vardı güzel geçti ölçümlerin hepsi normal dedi boy 28 cm olmuşş kocaman olmuş bizim Yusufumuz kilosuda 535 gr

bi ara kulağını kaşıdı o an içim gitti canlı kanlı hareket ediyor bacakları upuzun miniğimizin ya gerçekten normal usg den daha farklı bi yandan da kısa sürüyor 20 dk kadar sanırım ya da bana mı kısa geldi yani yarım saat var yok hemencecik bitti,elimizde 2 dk.lık video birkaç fotoğraf kaldı .. ben hergün 1.5-2 lt su içebiliyorum daha fazlası zorluyor korkuyordum suyum az die ortalamanın cok az üzerinde dediğinde cok mutlu oldum ..
sabahta aile saglığı merkezinde tetanoz aşımızı olduk çok şükür çok hafif yaptı iğneyi ebemiz ve hiç ağrım yok .. inşallah ilerleyen saatlerde de olmaz ama 9.30 da yaptırdım şu saate kdr ağrı olmadıysa bundan sora da olmaz die düşünüyorum hepimiz çoook sağlıklı musmutlu olalımm inşallah güzel hamişlerrr kocaman öpüorum hepinizi tek tek hayırlı cumalar olsun