Kızlaaaaar doktordan geldik ayrıntılı ultrason müthiş bişeymiş yaaa çok sevdim nerdeyse yarım saat boyunca bebegimi gördüm çok güzeldiiii :))) keşke hiç bitmeseydi cd verdiler fotoğrafları var videoları var :) çok şükür bir sorunumuz yokmuş doktorumuz aynı ders gibi anlattı hiçbi soru sormamıza gerek kalmadı suyumuza baktı plasentaya baktı kalınmı incemi rahim ağzı uzunluğu eli ayağı beyni kalbi yüzü bağırsak böbrek derken bitti dedi yıkıldım :)) neyse darısı hala ayrıntılı ultrasona girmemiş arkadaşlara diyelim

bu arada 546 gr 28 cm mişiz /QUOTE]
Masallah canim kuzuna :)
Hosgeldiniz canim.pipiyede cok guldum

Artik birak cocugun yakasini diye ispatlamis en sonunda.
Bide ben varim canim kisacik surdu belki 5 dk egitim arastirmada yapilinca benimki oyle oldu :)
Bence bebegin pozisyonu oyle canim bana oyle demisti dr yine arkasi donuktu ve bu bebegin pozisyonu boyle yapacak bisey yok dedi..
kızlar sonucu aldım bugün. Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki temiz çıktı. belki yine sıkıntılı bir süreç bekliyor bizi ama en azından kromozomal bir rahatsızlıktan kaynaklanmadığını öğrenmiş olduk ve artık en azından çözümsüz değil hiçbir şey. İnşallah hiçbir müdahaleye kalmadan iyi olur canım oğlum. ömrümden ömür gitti iki gündür. nasıl rahatladık anlatamam. beni duasına katan herkese çooook çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız :)
Ayy cok sevindim senin adina tatlim.masallah diyelim..
Canım çok çok geçmiş olsun... Şükür kötü bir sey yok anladığım kadarıyla.. Neyi var minik oğlunun???
Aynen öyle kilosuna boyuna uykusuna emeklemesine...takacak şey çooook
Canım geçmiş olsun... Kışlık menemen de kolay iş değil ama..yat dinlen iyice,bol su iç geçmezse bi doktora git...hemencecik geçer inşallah canım
Kislik menemen dedigim toplasam 2 buzdolabi poseti kadar cok bisey degil yani canim kayinvalidem bahcesinden domates biber toplamistida bosa gitmesin diye degerlendirelim dedik..
Su an daha iyiyim agrim hafifledi biraz.tesekkur ederim :)
Daha demin hamilelikteki karin agrilariyla ilgili bi yazida cogu agrinin normal oldugunu buyuyen rahimin damarlari gerdigini ve bizinde bunu agri olarak hissettigimizi yaziyordu...genede ihmale gelmez ama dr.a bi git istersen..umarim bisey yoktur..
Daha iyiyim canim devam etse veya artsa arayacaktim doktorumu usutmus bile olabilirim..
amin canım amin, çoook sağol.
canım ishal olduğunu söylemişsin yanlış anlamadıysam. onun sancısı, kasılma sancısı, hepsi beraber sana öyle şiddetli adet sancısı gibi gelmiştir muhtemelen. e biraz da yormuşsun kendini. bunlardır herhalde sebebi. geçer inşallah hemen, geçmiş olsun.
Aynen oyle oldu galiba canim regl gunumdu belkide pek takip edemiyorum benimki 3-4 gun geri atardi her ay.bide cam acik ustumde acik yatiyorum birazda ayakta kalinca sancilandim galiba.tesekkur ederim:)