Günaydınlar anneler ve bebişleri :)))
Hmm bende yanımda götüreyim o zaman ne olur ne olmaz. Burayı bu yüzden çok seviyorum işte

Selam canım. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür. Sizinde her şeyin yolunda olmasına sevindim. Maş Allah kuzucuğa. İyi bakmışsın annesi
Onlar telden giriyordu galiba o yüzden mi giremediler ki ?

Doğru evet baya bi şişmiş olacağız. Neyse artık dediğin gibi duyanlar duymayanlara söylesin :):):)
Kesinlikle yavaş yavaş toparlıyorlar. İkonlarımız geldi

:):):) Çoklu alıntılama gelmiş. Yavaş yavaş düzene sokuyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar kopamayız artık biz burdan :):) Bire mobil işini hallettiler mi tamamdır. Hayır izne çıkacağım Cuma ya kadar halletseler bari. Yoksa tableti taşıyamam her gittiğim yere :):)
İkisi de güzel isim. Meryem isminin anlamı zaten ayrı güzel. Çocuğu çağırırken iki isimi de mi kullanacaksınız ? Genelde iki isimli bile olsa böyle uzun isimlerde teki kullanılıyor. İnş Allah içinize sinen bir isimde en kısa sürede karar verirsiniz.
Canım ya sen üç canlısın ya :):) sana her şey daha zor geliyordur. İşte de yoruluyorsun ister istemez. O yüzden sende ağırlaşma daha fazladır. Ben tembellikten yatıyorum halimin olmamasından değil

Ama artık benimde bir şeylere başlamam lazım. Bu kaa tembellik yeter. :):)