- 23 Mayıs 2013
- 1.072
- 397
- 198
Hastalıklar olunca evden sağlık ocağına terfi ediliyor mecburen. İyi olsunlar da biz evleri öylede severiz)
Şeker ölçüm cihazı çok enterasan bir şey ya. Geçenlerde bi ablam gebelik şekeri çıkmış ölçüp duruyordu yanımda. Ölçtü yok bu olmadı dedi. Sonra hemen yine ölçtü ikisi arasında acayip bir fark çıktı. ilki 160 ikinci 90. Dedim ne alaka. Az öncekine kan tam gitmedi falan dedi. Çok şaşırdım. İlk defa görmüştüm. Gerçi sizinkiler ustalaşmıştır artık ölçe ölçe şipşak senide aradan çıkarırlar :)
evlenmeden önce o işleri hep ben yapıyordum canım, annem tansiyon hastası babam şeker. bir de birini ölçünce evdeki herkes benimkine de baksana dediği için ben hemşire gibi dolaşıyordum. evlendikten sonra istifa etmiş oldum ama ne zaman gitsem bana ölçtürüyorlar yine :)
eşimin ailesine gitmiştik bigün, kayınpederim ms hastası olduğu için şekerin yükselmemesi gerekiyormuş. şeker cihazı almışlar kontrol altında tutmak için ama nasıl kullanacaklarını bilmiyorlardı, çekilin Allah aşkına dedim doktor edasıyla ölçtüm şekerini sanki dünyayı kurtarıyormuşum gibi