Bende yürüyüş yapmaya çok özeniyorum. Ramazan geçsin belediyenin orda yürüyeceğim falan dedim dedim de oturdum daha doğrusu yattım yine hep
Aaa şaka gibi ya içeydin komaya girerdin valla
Bu gün kü pazar meyve sebze pazarı biliyorsun demi. Giyim pazarı diye kalkıp gelme

günde 10 kez mi

Hmm iyi aklımızda olsun 4 ten sonra boşuna ekstra para vermeyelim bizde değiştirelim.

Aventin emziğini araştırayım bakalım nasıl mış ? sağol fikirlerin için.
Ben geldikçe kullanayım diyeceğimde bakalım gerçekten öyle olacak mı ondan emim olamıyorum. Ya başkasının kutusunu bana kakalarlarsa

Al başına belayı sonra. Evet her seferinde sptulayı değiştiriyoruz falan diyorlar konuşurken. Çok titizis dikkat ediyoruz. Sonra yaparken ben hatırlatıyordum spatula diye

İçime sinen bir kuaför bulamadım. Evde kendim de özel bölgeye yapamıyorum. Bakalım kuzenim yaparım dedi ona güveniyorum. Her malzeme %100 kişisel benim
Yaa bizim sağlık ocağı yapmıyormuş sizinkiler niye yapıyor.

hatta yine sordum yok yapmıyoruz dedi
ayy sorma valla resmen gerginlikten oynatırken bile zorlanıyorum. Gerim gerim gerildim derdim de hep hakkaten gerildim yani

Bende buz koyayaım bakayım onu hiç denemedim. Havaya dikince geçiyor ama yeniden oluyor.

Sıcaklar geçince düzelir mi dersin.

Seninde sadece ayak ve bileklerin mi ? El de yüzde yok bir şey demi.
İyiyiz hoşgeldin. Ahh tatilin bitti demek. Bende Yarın çıkıyorum kısmetse 15 gün iş çalışmak yok ohhhh

Evet değişiklikler çok oldu burda hem site değişti hem bebişler büyüdü

Takma canım onlar doğumla birlikte kayboluyormuş zaten diye biliyorum.
Ohh maş allah oğluşuna tekmelerine sağlık