2014 aralık annişleri doğumdan sonra hep birlikte kilo vermeye:))

selvboylum

♥♥♥ Bu Dünyadaki Tek Servetim AİLEMM♥♥♥
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
1.528
643
198
merhaba güzel anne adayları...
yolun çoğu geçti azı kaldı...şu kalan zaman dilimi içerisinde hepimiz üzüntü ve sevinçlerimizi paylaşalım...sonuçta birbirimizin derdinden yine biz anlarız...KİLO DERDİNDEN DE şimdiye kadar ve sonrasında alacağımız bütün kilolar minik meleklerimiz için...ama sonrasında işimiz zor...anlayacağınız doğum sonrası kilolarımızı nasıl vereceğimizi burada birbirimizle paylaşarak yardımıcı olabiliriz...siz ne dersiniz???

süper olur valla ben şimdiden plan yapmaya başladım kilo vermek için ki zaten doğumdan önce hafifi göbek vardı

süper olur valla ben şimdiden plan yapmaya başladım kilo vermek için ki zaten doğumdan önce hafifi göbek vardı
ben hamile kalmadan önce diyet yapıyordum ama bebiş çıkınca olmadı...benim de sadece göbeğim vardı...inşallah hep birlikte bu fazlalık ve göbişleri eriteceğizzz, kararlıyız

ben hamile kalmadan önce diyet yapıyordum ama bebiş çıkınca olmadı...benim de sadece göbeğim vardı...inşallah hep birlikte bu fazlalık ve göbişleri eriteceğizzz, kararlıyız
ben de kendi çapımda diyet yapıyordum aynı zamanda revoflex ile çalışıyordum ki faydasını çok gördüm göbiş tam azaldı dedim hoooppppppp bi baktım hamişleymişim :) kısmetse kaldığımız yerden devam edicez doğumdan sonra

hadi hayırlısı bakalım...sonunu da hayırlısıyla görelim de artık...düşe kalka verecez bu kiloları

Canim cok erken acmissin. Su anda kimse gelmez zaten bakma ben oylesine ugrayayim dedim.dogumdan sonra dolar burasi.

Canim cok erken acmissin. Su anda kimse gelmez zaten bakma ben oylesine ugrayayim dedim.dogumdan sonra dolar burasi.
evet canım erken açtım çünkü kalan sürede de her şeyi paylaşalım istedim...arada ufak tefek planlar da yaparız diye düşündüm...

evet canım erken açtım çünkü kalan sürede de her şeyi paylaşalım istedim...arada ufak tefek planlar da yaparız diye düşündüm...
Canım diğer paylaşımların hepsini Aralık Annelerinde yapıyoruz zaten. Millet oraya alıştı. Buraya sadece zayıflamak için doluşacağız ona eminim ama daha vakit var işte :) Ben şimdi habire yiyorum ama sonumu hiç iyi görmüyorum. 15 le kapatsam iyi Ben demirbaşı olacağım buranın bu gidişle Şimdiden 8 kilo aldım gerisini sen düşün

topik şimdiden hazır olsun da:):) amannn şimdi yiyelim boşver nasıl olsa sonrasında zor buluruz böyle rahatı yiyelim yemesine de sonra nasıl verecez bu veletler için aldığımız kiloları işte burdan zamanı gelince nasıl olsa konuşacağızz

kızlarr selam bende 7 aldım şimdiye kadar 15le kapatiim en fazla başka bişey istemiorum ..
hayatımda hiç rejim yapmadım sıfır irade bi yüksek lisans zamanı bi de evlenmeden önce hazırlık dönemi zayıfladım şuan çok hantal durmuyorum ama göbek kocaman bacaklarımdan hala memnunum diebilirim ama 7 yi de sadece göbeğe almadığım aşikar bakalım ne getirecek zaman.. doğum sonrası bana masal gibi gelen 10 kiloya yakın su falan gidecek efsanesi bize de gelecek mi bakalımm

Normal dogumsa çok kolay gidecek emzirme kosusturma derken o efsane sana da uğrar canım merak etme:) sezaryen kilo konusunda normal gibi değil malesef o kötü işte:) 7 kg. Da çok normal yani geriye kalan zamanda da ayda 2 kg. Olunca 15 kgya gerek bile kalmaz:) herşeyin hayırlısı bakalım hayırlısıyla alalım inşallah bebişlerimizi. ..

anaa ben yeni görüyorum bu sayfayı
evet evet bi doğuralım ilk 6 ay diyet yapmayın diyorlar ama sonrasında kimse beni tutamaz incecik olana kadar yapıcam diyet
ahh evet evet hayırlısıyla bir doğursak bir doğursak şimdilik tek hayalim o kiloyu en sona bırakıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…