2014 aralık annişleri doğumdan sonra hep birlikte kilo vermeye:))

Kilolu bir bayandim hep hamile kalinca durumum ne olur diye düşünüyordum.once kilo vermem lazim diyordum.kullandigim vitamin haplari bana inanilmaz kilo aldirdi.yani daha da kilolanmistim.dogdugumda 4.5 kiloymusum.hep tombiktim.allah vergisi boy da olmasa napardim bilinmez.ne zaman hamile kaldim eridim gittim.su an 28+0 dayim.ve verdigim kilolari bile alamadim.eskiden daha zayif bir sekilde devam ediyorum hamileligime.karnim buyuyor tabikide.korkumuzdan randevumuz olmadigi halde gidip bebise baktirdik.bebis uc gun onden gidiyor ve 50 gr fazla bile demisti doktor.cok sevindik.istah yeni yeni duzene girdi.bebegin istatistiklere göre kilosu 4.9 olacakmis komedi:))) nasil doguracaksam anlayacaginiz kilo verme gibi bi derdim olmayacagi icin kendimi cok mutlu hissediyorum. Herkes cok fit olmussun diyor bazilari cok şaşırıyor. Ama alanlarda takmasin kızlar. 15 e kadar normal.alti aya kendiliginden gider inşallah

dogumdan sonra düsük kalori diyetinden ziyade düsük glisemik indeksle, montignac vb tipi beslenmeyle, emzirsem de emzirmesem de en kisa sürede baslamak istiyorum zayiflama cabalarina... 15 kg ile tamamlarim belki diyordum ama son iki ay ve ben 10 kilo aldim bile. 7 - 8 kilo cok güzel, dogumda 5 gitse, 3 kiloyu da kirkiniz cikmadan verirsiniz.

ohh maşallah ne güzell:) normal doğumsa yine böyle bir derdin olmayacak tabi ama benim gibi sezeryanlıların işi biraz daha zor diye düşünüyorum:) burdan artık kilo için de nasıl olsa destek olcaz birbirimize

aynennn

UOTE="selvboylum, post: 37086075, member: 602799"]ohh maşallah ne güzell:) normal doğumsa yine böyle bir derdin olmayacak tabi ama benim yanlıların işi biraz daha zor diye düşünüyorum:) burdan artık kilo için de nasıl olsa destek olcaz birbirimize[/QUOTE]
SaGol canim. Simdilik normal dogum gozukuyor.burada sezeryan denilen bir durum yok zaten yani gebenin kendisini karar vermiyor.dogum aninda sikinti yasamazsak normal yani bakalim

SaGol canim. Simdilik normal dogum gozukuyor.burada sezeryan denilen bir durum yok zaten yani gebenin kendisini karar vermiyor.dogum aninda sikinti yasamazsak normal yani bakalim
hayırlısı canım...benim mecburen sezeryan malesef

benim önceki gebeliğim de sezeryandı ve şimdi plasenta previa var...yani bebeğin eşi önde kesinlikle sezeryan olcak ama bir de sezeryanı riskli olcakk off
Senin ilk degil yani.hayirlisi canim napcan.insallah kolay gcer cok sikma canini moralini hep yuksek tut.en onemlisi moral ve kasilmamak

zayıflarız değil mi. kilomu taşıyamaz oldum. 80 olmuştum son randevumda ölçündüğümde pazrtesi günü. . yarın tekrar randevum var artık yediğime de dikkat etmiyorum. ama doğumdan sonra sıkı bir diyete hazırımmmm

Ben aslında doğumdan önce çok zayıftım şimdide çok aşırı almadım ama doğumdan sonra zamanla alınıyo diyolar ben bi anlam veremiyorum doğumdan kalan kilolar olsa anlarim ama sonradan nasıl alınıyo :-S

aaa doğumdan sonra nasıl alınıyormuş ki? aksine emzirdikçe bebekle uğraştıkça gidiyor kilolar

Ben hep yeşilçay ve limonla zayıfladım birde çavdar ekmeği yedim o kadar bu 3. Gebeliğim aynı şekilde devam

Ben hep yeşilçay ve limonla zayıfladım birde çavdar ekmeği yedim o kadar bu 3. Gebeliğim aynı şekilde devam
hamilelikten önce ben de yeşilçay içerdim hep... bir de limonlu ılık su... bana da az çok faydası vardı yeşilçay metabolizma için de çok iyi zaten

Slm kızlar 15 gün önce doğum yaptım 10 kilo almıştım 7 sini vermişim sezeryan olduğum için biraz göbeğim bar o gitmez diyorlar ama bilmiyorum ağrım çok hala korse giyemedim zaten geç kaldım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…