• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ARALIK AYINDA DONDURULMUŞ EMBİRİYO TRANSFERİ YAPTIRACAK OLANLAR

ya gamzee dun yazmayinca negarifmi aldi diye dusundumm nerdesin sen!!!! şakami yapiosun tabiki super sonucc şükürler olsun harika haberrrr devamı gelsin insalllaahhhhh
Canım dün o kadar şaşkın ve sevinçliydik ki telefonu elime alamadım bide annemle anneannem geldiler onlarla ilgilenmek zorunda kaldım yarın yine test yapacağım katlanıyor mu diye bakacağız :) haftaya cuma da kese görmeye çağırdı

Canım dün o kadar şaşkın ve sevinçliydik ki telefonu elime alamadım bide annemle anneannem geldiler onlarla ilgilenmek zorunda kaldım yarın yine test yapacağım katlanıyor mu diye bakacağız :) haftaya cuma da kese görmeye çağırdı
katlanir katlanir merak etmee cok cok ama cok sevindimm peki tek embriyomuydu unuttum ikiz ihtimali varmi

Yok canım iki embriyoydu bakalım haftaya öğreneceğiz ikiz olup olmadığını

Bi de umut oldun bana şimdi biraz. Kendimi tutamadım ve bugün 9. gün idrar testi yaptım ve negatif gördüm.. Gerçi olmadı hissediyorum biraz.. Ama yarın artık gidip kan testi yaptıracağım. Belki bir umut işte.

Ama tebrik ederim arkadaşım, Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin

benimde feci sislik var doktoru aradik pek sık karsilasilan bisey degil bu denli sismek ama ilaclardandir dedi
Valla bu form olmasa inan acile gidicem okadar yani yigenim bugun geldi oda 7aylik hamile ikimizde karnimizi ovaliyarak dolaniyoruzz

Yok canım iki embriyoydu bakalım haftaya öğreneceğiz ikiz olup olmadığını
Gamzacim cok sevindim senin adina rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah☺darisi tum olmayanlarla birlikte 3 ocakta sibelis ve bana☺dua edin insallah☺

Bi de umut oldun bana şimdi biraz. Kendimi tutamadım ve bugün 9. gün idrar testi yaptım ve negatif gördüm.. Gerçi olmadı hissediyorum biraz.. Ama yarın artık gidip kan testi yaptıracağım. Belki bir umut işte.

Ama tebrik ederim arkadaşım, Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin
Teşekkür ederim canım idrar testine güvenme ve hiç moralini bozma ben kan testini yaptım akşamına idrar testini yaptım negatif çıktı Bugün bile silik çıktı ikinci çizgi o yüzden hiç canını sıkma direk kan testi yap

Arkadasım bu şişlikten çok korktu aşırı şişmişti ohhs olma durumu yoktu ama 7.günde gitti testten önce hamilelik belirtisiymiş testle 7.gunde öğrendi..dilerim sizin de öyledir..
Of pofff diye geziyoedum ama bu guzel haberleri duyunca gercekten cok moral oldu hayirlisiyla insallah nasip etsin rabbim tum isteyenlerle birlikte insallah☺

kızlar durumlar nedir 7. günüm orta yerimden karpuz gibi çatliycam bence beni bitiren merak yoksa her turlu sonuca kendini hazirliyor insan ama dusun dusun kucuk capli krizler yasiyorum gunler gecme bilmiyooooooo

kızlar durumlar nedir 7. günüm orta yerimden karpuz gibi çatliycam bence beni bitiren merak yoksa her turlu sonuca kendini hazirliyor insan ama dusun dusun kucuk capli krizler yasiyorum gunler gecme bilmiyooooooo
Sakin ol canım stres yapma lütfen çok etkili biliyorsun hayırlısıyla minicik bebişlerin olur inşallah

Back
X