2014 ARALIK AYINDA DONDURULMUŞ EMBİRİYO TRANSFERİ YAPTIRACAK OLANLAR

kızlar durumlar nedir 7. günüm orta yerimden karpuz gibi çatliycam bence beni bitiren merak yoksa her turlu sonuca kendini hazirliyor insan ama dusun dusun kucuk capli krizler yasiyorum gunler gecme bilmiyooooooo
sibelcis seninde sonuç 3 ocak tı demi:) bu gün 7. gün ne yapıyorsun belirtilerin neler paylaşırmısın bende bi dünya belirti var ama ilaçlardan galiba birde pskolojik:) ben bide grip oldum:) çok hapşurmuyorum sadece burun akıntısı:) dün gögüslerim okadar büyüdükü yanlara taştı ve çok acıyordu bel sırt ağrısı sağ kasığım da ağrı var:) ara ara mide bulantısı ohhh ohhh daha sayimmi:)ha bide bugün sabah karnımın üstüne yatmışım bilmeden karın ağrısı adet sancısı ile kalktım sonra geçtiiii:)

sibelcis seninde sonuç 3 ocak tı demi:) bu gün 7. gün ne yapıyorsun belirtilerin neler paylaşırmısın bende bi dünya belirti var ama ilaçlardan galiba birde pskolojik:) ben bide grip oldum:) çok hapşurmuyorum sadece burun akıntısı:) dün gögüslerim okadar büyüdükü yanlara taştı ve çok acıyordu bel sırt ağrısı sağ kasığım da ağrı var:) ara ara mide bulantısı ohhh ohhh daha sayimmi:)ha bide bugün sabah karnımın üstüne yatmışım bilmeden karın ağrısı adet sancısı ile kalktım sonra geçtiiii:)
canim 3 ocak ta benim dondurulmus embriyo bir ay ara vermistik ben zaten 1 ocakta eger tutmamissa regl olucam o yuzden 31 aralikta test yaptirmayi dusunuyorum kanda belki cikar bende 4. gun kasigimda sanki bicak yarasi gibi batma oldu bazende gobek deligimin yanlarinda baloncuk patlamalari gerci o ilactandir. bunun disinda yine ilactan bulanti oluyo cunku estrofemi falan ben zaten ay basindna beri kullaniorum dondurulmus oldugu icin... ama bu sureci cok stresli gecirdim merak endise boyle yapio heralde bazen aglama krizlerine giriyorum inss etkisi olmamistir bakalimm yarin kalcadan bir ignem var transfer gunude yapmislardi dusuk engellemek icinmis

canim 3 ocak ta benim dondurulmus embriyo bir ay ara vermistik ben zaten 1 ocakta eger tutmamissa regl olucam o yuzden 31 aralikta test yaptirmayi dusunuyorum kanda belki cikar bende 4. gun kasigimda sanki bicak yarasi gibi batma oldu bazende gobek deligimin yanlarinda baloncuk patlamalari gerci o ilactandir. bunun disinda yine ilactan bulanti oluyo cunku estrofemi falan ben zaten ay basindna beri kullaniorum dondurulmus oldugu icin... ama bu sureci cok stresli gecirdim merak endise boyle yapio heralde bazen aglama krizlerine giriyorum inss etkisi olmamistir bakalimm yarin kalcadan bir ignem var transfer gunude yapmislardi dusuk engellemek icinmis
canım benimde aynen seninki gibi oldu dondurulmuşlarla yumurta kasım da toplandı 3 ü döllenmiş dondurdular vücudum dinlensin diye bide antibiyotik yüklediler enfeksyon kapmıştım gecen sene yumurta toplama esnasında bebek tutmuştu ama aldılar:( bu seferde temkinli başladık yumurta toplandıktan hemen sonra ki adetimde gittim yine antibiyotik alarak ve 1 ay sürdü işte 22 sindede transfer oldu benim 3 ocak ama 3.gün embriyosu senin 5.gün olduğu için erken

canım benimde aynen seninki gibi oldu dondurulmuşlarla yumurta kasım da toplandı 3 ü döllenmiş dondurdular vücudum dinlensin diye bide antibiyotik yüklediler enfeksyon kapmıştım gecen sene yumurta toplama esnasında bebek tutmuştu ama aldılar:KK43: bu seferde temkinli başladık yumurta toplandıktan hemen sonra ki adetimde gittim yine antibiyotik alarak ve 1 ay sürdü işte 22 sindede transfer oldu benim 3 ocak ama 3.gün embriyosu senin 5.gün olduğu için erken
yok zaten dondurulmusta 15 gun sonra bakiliyo sen 6 ocakta gel dediler ama ben zaten tutmassa 1ocakta regl oluyorum o sekilde ogrenmek istemiorum testle ogrenmek istiorym o yuzden 31 aralik baktiricam

Mrb gamze ikimizde ayni donem hamile kalmisiz senede adet agrilari oluyomu hala benim tam adet dönemim oyuzdenmi bilmiyorum ama yarin ikinci test günüm

yok zaten dondurulmusta 15 gun sonra bakiliyo sen 6 ocakta gel dediler ama ben zaten tutmassa 1ocakta regl oluyorum o sekilde ogrenmek istemiorum testle ogrenmek istiorym o yuzden 31 aralik baktiricam
İlaçlar adetini tutuyo estroferm engel oluyo zaten adet olmazsın..bu arada donmuşlar niye 15.günde bakılıyo o eskidendi benim blast emriyo 19aralık transfer yarın test gunu 10.gün oluyo..

Benim sonucum pozitif arkadaşlar :)inş.değerim artar inş.kucagıma alır kokusunı içime çekerim ve inş..güzel günlerini görürüm..
dualarım sizlerleeeee :)
Sakin olun dua edin güzel haberlerinizi bekliyorum içime öyle doğuyorrr ...

Benim sonucum pozitif arkadaşlar :)inş.değerim artar inş.kucagıma alır kokusunı içime çekerim ve inş..güzel günlerini görürüm..
dualarım sizlerleeeee :)
Sakin olun dua edin güzel haberlerinizi bekliyorum içime öyle doğuyorrr ...
bu harika haber sabah sabah cok iyi geldii oh bee :)

Tabi ki en iyisini doktorun söyler canım sonucunu o degerlendircek bu deger olayı belirsiz belli olmuyo ki..benim yorumum yanıltmasın sakın..sevgiler..

Back
X