2014 aşılama

İnşallah enise.Allah dualarımızı kabul etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın..gelsin kuzucuklar

inş canım ya rabbim herkezin kucagını doldursun ben de aşılama yolundayım klomen ve climen içiyorum çarşamba günü yumurtalarım büyümüşmü diye bakılcak inş bi aksilik çıkmaz.bi sorum olcak ilaçları kullandıktan kaç gün sonra aşılama yapılıyo:18:

aşılaman hayırlı olsun canım inş hayırlı haberlerini de alırız

Ilacı verdikten 10 gün sonra gel dedi bana dr um.kontrolde tek yumurta olduğunu söyledi ve ovitrelle igne verdi catlatma icin.ignenin saatini bile dr belirledi.kendi kendimi igneledim :) 36 saat sonrada aşılama oldum.benimde ilk aşılamam ve Rabbimden dilerim son olur.acısız ağrısız ama sonrasında aman kıpırdamıyım aman bişey var mı icimde acaba hissi çok yorucu.psikolojik olarak yıpratıcı.insallah tek seferde alırız bebişlerimizi kucağımıza

inş rabbim büyük dualarımızı kabul eder inş bende merakla bekliyorum aşılama günümü

amin inş dua edelim birbirimize olur mu canım

mrb arkadaşlar bende bu cuma inşallah 2. aşılamamı olacağım hayırlısı bakalım heyecanlıyım.bugün yumurtalarıma baktık 4 tane çok iyi yumurtam varmış.nasipse Rabbim izin verirse olur inşallah.....

inş Allah nasip eder allahım bu dertle sınamasın kimseyi haberdar edin bizi sonuçtan ki bize de umut olsun

inş Allah nasip eder allahım bu dertle sınamasın kimseyi haberdar edin bizi sonuçtan ki bize de umut olsun

amin canım zor gerçekten..bakalım ne olacak hayırlısı hakkımızda inşallah hepimiz iyi haberler verir senin yazını da okudum diğer topikteki RABBİM yardımcın olsun yardımcısı olsun herkesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…