2014 de ocak dogum yapanların bilgileri kilo boy

canım ilk ay emmediği için sütümü sağıp vermiştim, birazda mama takviye etmiştik. ondan sonra emmeye başladı anne sütü aldı. ama şimdi akşamları sütüm azalıyo gibi tekrar mama takviyesi yapsam diye düşünüyorum. dr. bu 1 ay önden gidiyo soranlarada öyle söyle nazar değmesin diyor.. :1:

maşallah derim bende canım ;) :nazar:

benimde kızım 23 ocakta 3,425 gr doğdu ikinci ayımızda 5200 gr 61 santim olmuştu güzel kızım çok şükür aşılar ateş yapmadı kızımda çok ağlamadı
:9:

:nazar:benimki de 29 ocakta 3600 gr ve 52 cm doğdu. ikinci ayında 5200 gr ve 61 cm idi :nazar: çok benzer bizimkiler :emir_bebek::emir_bebek:
ama bebeğim çooooookkk ağladı aşıda.

bugün oğlum 4 aylık oldu aşılarını yaptırdım kilo 6650 boy 65 cm.boyu iyide kilosu beni çok üzdü bu ay sadece 500 gr almış.çok üzüldüm doğrusu acaba birşeyler vermeye başlasammı hemşire gelişimi gayet iyi dedi ama bilemiyorum.yorumlarınızı bekliyorum.[MENTION][/MENTION]

Bayanlar 1 yasindaki kizim cok istahsiz :KK43: ne meme emiyo ne yemek yiyo .siz bebeklerinize istahi acilsin diye neler yapiyosunuz.balik yagi markasi onerileriniz olur ,takviye edici vitamin gibi onerileriniz olur :KK43: veya bitkisel istah acan evde hazirlayacagim neler olabilr.lutfen fikirlerinize cok ihtiyacim var :KK43:

Back
X