• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cnm yıldızın bugün transferi var... şu mubarek günde rabbimmmmm hayırlı güzel sonuçlandırsın inşllah......

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar…
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

Eklentiler

• $cuma.webp
    $cuma.webp
    21 KB · Görüntüleme: 45
merhaba,
bugün kontrolüm vardı. iğnelerim bitti. bu gece 22.00 de çatlatma iğnem vurulacak. cumartesi opum var. inşallah Salı yada Perşembe transfer yapılacak. allah hepimizn şansını açık etsin gönlümüze göre versin :16: heycandan ölücem sanırım.

hayırlısı olsun canım..sonu bebıslı olsun..

kızlar eve döndüğüme bin pişmanım...... yaaaaa bu kapı hiç susmuyo telefon durmuyo... herkes bi prof.... kendimi balkondan atasım geldi.... battı bana otel... offffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

hadi yaaa...
keşke otelde kalaydın cnm..
insanın evı gıbı yok ama ınsanlarda bı alem :))

inşallah tesede kocişlerde sperm bulunucak canım hayırlısıyla kucağımıza alıcaz bebeklerimizi tedavi sürecinde birbirimize burdan destek oluruz :16:

ınsallah canımm yaa bızde kavuşalım artık yavrumuzaa...

sebep :azosperm yaş:25 doç.dr murat arslan jineplus ilk deneme işlemler pembe mavide olucak tatlımm :54:

:16::16::16::16: hayırlısı olsun ınsallah..

i aksamlar kızlarr test gunume cok az kaldı 30 aralık... tabı ozamana kadar kanamam fılan olmassa... cok ama cok dua edıyorum... rabbım kabul eder insallh... cok negatıf gördum bütün endısem korkum bundan dolayı... ama ölede örnekler varkı bırgun rabbımde nasıp ederse cocugumun olacagına ınanıyorum... bu tedavımde 5 . gunden ıtıbaren hep sancım oldu... bıraz farklıydı dıgerlerıine göre eger rabbım nasıp ederde tutatrsa butun belırtıleri... okudugum buun duaları... neler yaptıgımı harfı harfıne yazıcam... ınsallh bı gun banada bu sayfalara kocaman hamıleyımmmm yazmak nasıp olur....:49:

canımmm benımde ıcımdenn hamılesın dıye gecıyor vallaa.
test gününü heycan ıle bekliyoruz..
yaptıklarını ozellıkle okuduğun duaları bızımle paylaşırmısın cnm ?

nane maydanoz düşüğe neden oluyomuş cnm... daha öncekilerde yemedim ondan düşmediler :) yeşillik düşük yaptırıyormuş cnm. hemşire söyledi... yeşillik yasak... kafein yasak...asit yasak...sigara yasak... bitki çayları yasak...

aaa soyledığın ıyı oldu cnm ben bunları bılmıyordum..
gerçi ben yeşillik pek sevmıyorum :50:

yap yap valla ben transferden beri eşimi pijamayla karşılıyom:20::20:hiçde sevmem ama napiymmm yatıyorum:34::34:

olsun canım yaaaa..
ilk günler bi geçsin sonra kendıne bakarsın :1:

korkuyo herifim ben 9 ay sana yaklaşmam daha diyo :53::53:

:1::1: benım esımde oyle dıyor ama bence lafffff :)

pek masum gibi durmuyosun:27: ama neyse:1::1:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Eki Görüntüle 909882 baksana masum diilmiyim ben yaaaa:9:

çoooooooooooook masum çokkkkkkkkkkkkk :9::9::9::9::9::9:

yeni konu mu yaptınız canlar hadi hayırlısı ugurlu gelsin hepiciniz bebiş alın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :54:

benimde 32+3 günlük olduk cumartesi gidicez kontrole gene

yarında odamız gelicek ıslak mendilinden bezine kada rherşeyimiz tamam çok şükür :31: kıyafetlerinide yıkadım kurutuyorum ütülenmesi kaldı bitek nasıl ütülencek o minak şeyler kafam hiç almıyo dünya kadar çamaşır oldu yığılı duruyo bi köşede şuan:37:

bugün bi arkadaşımın daha hamile oldugunu öğrendim nerdeyse dua edicem tanıdıgım kalmadı çok şükür rabbim herkeze nasip etsin insana olmayınca hiç olmucakmış gb geliyo ama oluncada diyosunki varmış bi zmanı ama insanız işte sabredemiyoruz malesef...

bugün zeynebim annesinin içinde bayabi esniyo karnımın hareket ettiğini görüyorum resmen tekmeleri aştı mevzu ilerledi amacı ne bilmiyorum canıma cıyo bazen bazende hareket etsin diye bişiler yiyiorum karnımla oynuyorum her anına şükrediyorum hepimiz bebekelrinin kıymetini bilen anneler olucaz ... kimseyi oyalamasın rabbim bu yolda tez vakitte yollasın evlerimizin neşesini

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

hayırlısı ıle kucağına almayıda nasıp etsın allahım canımm..
bize de versin ınsalah :)

muayyen günüm sebebiyle ağrılarım tavan yapmış durumda suitime dinlenmeye çekiliyorum iyi geceler:16::16::16:

umarımm bugun iyisindirrr cnm ..:26:

Kısmen 2014 'de tüp bebek yapacak sayılırım neden kısmen diyeceksiniz şu an tedavimin 4. Günündeyim ve transferim yeni yıla denk geliyor. Rabbim herkese gönlündekini nasip eder inşallah.

hayırlısı olsun canımmm......

canım tabloya işlermisin iğnelere başladım dün itibariyle,

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kızlarrr günaydın..................hayırlı cumalarrrrrr.........................................

hayırlı cumalar canımm benımmm :16:

günaydın herkesee:16::16::16:
ben bi geçmişi okuyup geliiiimmmm:10::10::10::10::10::10:

günaydınnnnnnnnnn canım :16:

günaydın hayırlı cumalar herkese

hayırlıı cumalar canımm...

cnm yıldızın bugün transferi var... şu mubarek günde rabbimmmmm hayırlı güzel sonuçlandırsın inşllah......

ınsallah hayırlısı ıle evladını alırrr canımmmmmm :16:

Herkese günaydın

Transfer olacaklar Allah ım işinizi rast getirsin bebişleriniz sımsıkı tutunsun.

Bugün tedavide 3.günüm iğnelere devam :18:

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar…
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

hayırlı cumalarr canımmmmmmmm

anneme geçtim sabahın körü hasta gibiyim havam yok buralardayım canlar sık sık yazmaya çalışırım...

acı olmazmı puregon acıtmıyor da merional beter :50: ama bebişler için herşeye değer :52:

hadi yaa :(
ayy korkuyorum cnmm..
ben daha başlamadım ama korku var ıcımdee :::::(

anneme geçtim sabahın körü hasta gibiyim havam yok buralardayım canlar sık sık yazmaya çalışırım...

canım yaa kıyamammmm..reglisin diye mı yoksa grıp falan mı oluyosun :18:
geçmiş olsun

nasılsın canım..
dun anneme soyledım bugun cuma saatı senın dedığın gıbı yasın okuyup namaz kılıp duaya başlıcakkkk..
saol bılgılendırdığın ıcın canım
iyiyim canım nasıl olsun işteyim bildiğin gibi işte..
iyi yapmıssın canım o şekilde başlanrsa daha iyi diye düşünüyorum Rabbim kabul etsin inşallah:16::16:

iyiyim canım nasıl olsun işteyim bildiğin gibi işte..
iyi yapmıssın canım o şekilde başlanrsa daha iyi diye düşünüyorum Rabbim kabul etsin inşallah:16::16:

aman aman ıyı olll :16:
ALLAHIM herkese iyilik sağlık ve bebek versin..
Biz duamızı edelim canım da hakkımzda hayırlısı artık

Günaydııııın canlarım
Ben okula gidiyorum:9::10:

günaydın canım iyi çalışmalar

günaydın herkesee:16::16::16:
ben bi geçmişi okuyup geliiiimmmm:10::10::10::10::10::10:

günaydın nafişim nasılsın canım

Eki Görüntüle 910120

Bugüne bir bak!
Bugünün içinde vardır hayatın tüm gerçekleri..
Varlığımızın tüm doğruları ve tüm gerçekleri
Büyümenin hazzı
Yaşamın anlamı..
Fark edin ,farkında olun...
Yüreğinizdeki Güzelliklerin ve Umutlarınızın Hiç Tükenmemesi dileğiyle
Güzel bir gün olsun. Cebiniz parayla dolsun...Kalbinizde sevgi ,hoşgörü..Bedeninizde sağlık.yüreğinizde aşk,mutluluk olsun.
Sevgiyle ,inançla ,güllerle ,çiçeklerle kalın.
Günaydın Günaydın Herkese
:16: :16: :16: :16:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Hayırlı Cumalar

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

günaydın canım sanada hayırlı cumalar

günaydın nafişim nasılsın canım
iyiyim canım sanada tekrar günaydın teşekkür ederim sen nasılsın..:16::16:
ufaklığa aldıklarını gördüm halası cok güzeller..
bende aldım bi sürü sey..
dünde dogum cantasını filan ayarladık cok mutlu oldum yaa.:16:
sizin ne kadar kaldı canım bizimkine subat sonu dediler

Back
X