2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canim ben senin pozitif enerjinden etkilenip yazilarini okuyunca ruhsal olarak iyi oluyordum eskisi gibi ol lutfen.. sen boyle olursan uzulurim..bana bak kac kez yikilmis biriyim yinede sizlerden guc almaya calisiyorum...

sağolasın editörüm
evet çok inatçı bizim bebekler
ah bi gelseler pamuklara sarıp sarmalıycaz ama gelselersen histereskopi olacaktın sanırım ne oldu:26:

o kadar kıymetli olcaklar ki onlara nasıl bakıp sevip ilgileneceğimizi bilseler hemen gelirlerdi
tedavi ayından önceki ay histeroskopi olcam canım yani tam tedavi zamanım belli olsun bir önceki ay hist. olcam

cnm hamilesinn masallahh cok sevindim senin adina.. darisi basimiza:))

ehhh işte cinsinden takılıyorum sen iyisindir inşallahhhhh...

geçmiş olsun canımcım...
evet 2013 üde gebe kalamadan kapatıyoruz tebrik ediyorum istikrarlı infertiliz yani

EH İŞTE CANIM KARDEŞİM GRİP OLMUŞ SABAH ARADI GECEDE KIZ YATMAMIŞ ONA GİTTİK KAHVALTI HAZIRLADIM ÇOCUKLARLA İLGİLENDİM BİRAZ BİRDE YEĞENİMİN YEMEK GÜNÜ YARIN (ana okulunda yemek sırası yeğenimdeymiş)İŞTE HAZIRLIK YAPTIK YARIN İÇİN

canim ben senin pozitif enerjinden etkilenip yazilarini okuyunca ruhsal olarak iyi oluyordum eskisi gibi ol lutfen.. sen boyle olursan uzulurim..bana bak kac kez yikilmis biriyim yinede sizlerden guc almaya calisiyorum...

canım sorunum kendimle ilgili değil anne olamamak vs...değil.sevdiğim bir insanla ilgili sıkıntım var yarın netleşecek sonrasını yaşayıp görecem kendimle ilgili olsam bu durumda olmam...

senden önce haberin geldi zaten artık kim söylediyse
çoookkkk tebrik ediyorum tekrar şahane harkulade bir değer ve ısrarla bugün 13.günüm deme 12.günün transfer günü sayılmıyor asıl test günün bugündü
Eki Görüntüle 912888 Eki Görüntüle 912890 Eki Görüntüle 912888 Eki Görüntüle 912890 Eki Görüntüle 912888 Eki Görüntüle 912890 Eki Görüntüle 912888 Eki Görüntüle 912890 Eki Görüntüle 912888 Eki Görüntüle 912890 Eki Görüntüle 912888 Eki Görüntüle 912890 Eki Görüntüle 912888 Eki Görüntüle 912890

ne güzel minnaklarla enerji depoladın geldin demek..
anaokulunda yemek günümü oluyormuş hıımmmm benim paşamda öle bişi yok demek değişiyorrr

Merhaba canim tebrik ederim hamilesin cok sevindim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin...darisi başımıza insallah

bu habere

ne güzel minnaklarla enerji depoladın geldin demek..
Anaokulunda yemek günümü oluyormuş hıımmmm benim paşamda öle bişi yok demek değişiyorrr

evet canım her gün bir öğrenci yemek getiriyor ve öğrenciler hep birlikte yemeklerini yiyorlar çok eğlenceli oluyormuş birlikte yemek yemek yeğenim öle diyor

ben ne demiştim sana gel seni yeni topikte gebe bırakayım diye sözümde durdum

oooooooooooooooo sen böle sözlerdemi veriyorsunn seni seni sen hatunalrı gebemi bırakıyorsunnn yetişin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

evet canım her gün bir öğrenci yemek getiriyor ve öğrenciler hep birlikte yemeklerini yiyorlar çok eğlenceli oluyormuş birlikte yemek yemek yeğenim öle diyor

heee anladım bizimkinde sistem farklı yemekhanesi var orda pişiyor herşey yemeklerini yiyorlar...

oooooooooooooooo sen böle sözlerdemi veriyorsunn seni seni sen hatunalrı gebemi bırakıyorsunnn yetişin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kendime bir faydam yok ama...
bir kaç kıza böyle dedim diye hatırlıyorum herkese demedim tüüühhhhh

canım sen nasılsın yakındır senden de böyle güzel haber alacaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…