bak bugün tek bir kez bile oyun oynamadım
ama her an kaçabilirim kulübe
duygularımı anlatmam gerekirse endişe,korku,üzüntü hali var..
yarın belli olur durum ona göre zaten şehirdışına çıkmam gerekebileceğimden sizinle paylaşırım...
sağolasın editörüm
evet çok inatçı bizim bebekler
ah bi gelseler pamuklara sarıp sarmalıycaz ama gelselersen histereskopi olacaktın sanırım ne oldu:26:
i aksamlar kızlar normalde yarın test gunumdu.. ama bugun yaptırdım 13. gunum oluyo bugun transfer ayın 17 sınde yapıldıgı için kan degerım 222.78 inanamadım bıde ıdrar testı yaptım ondada ıkıncı çizgı cıktı.. benle olan dua eden herkese cok tesekkur ederım yorumlrınız nedır arkadaslar
ehhh işte cinsinden takılıyorum sen iyisindir inşallahhhhh...
geçmiş olsun canımcım...
evet 2013 üde gebe kalamadan kapatıyoruz tebrik ediyorum istikrarlı infertiliz yani
canim ben senin pozitif enerjinden etkilenip yazilarini okuyunca ruhsal olarak iyi oluyordum eskisi gibi ol lutfen.. sen boyle olursan uzulurim..bana bak kac kez yikilmis biriyim yinede sizlerden guc almaya calisiyorum...
i aksamlar kızlar normalde yarın test gunumdu.. ama bugun yaptırdım 13. gunum oluyo bugun transfer ayın 17 sınde yapıldıgı için kan degerım 222.78 inanamadım bıde ıdrar testı yaptım ondada ıkıncı çizgı cıktı.. benle olan dua eden herkese cok tesekkur ederım yorumlrınız nedır arkadaslar
EH İŞTE CANIM KARDEŞİM GRİP OLMUŞ SABAH ARADI GECEDE KIZ YATMAMIŞ ONA GİTTİK KAHVALTI HAZIRLADIM ÇOCUKLARLA İLGİLENDİM BİRAZ BİRDE YEĞENİMİN YEMEK GÜNÜ YARIN (ana okulunda yemek sırası yeğenimdeymiş)İŞTE HAZIRLIK YAPTIK YARIN İÇİN
i aksamlar kızlar normalde yarın test gunumdu.. Ama bugun yaptırdım 13. Gunum oluyo bugun transfer ayın 17 sınde yapıldıgı için kan degerım 222.78 inanamadım bıde ıdrar testı yaptım ondada ıkıncı çizgı cıktı.. Benle olan dua eden herkese cok tesekkur ederım yorumlrınız nedır arkadaslar
bu topik ugurlu geldı bana2014 te hepıniz hamıle kalacaksınız insallh
ne güzel minnaklarla enerji depoladın geldin demek..
Anaokulunda yemek günümü oluyormuş hıımmmm benim paşamda öle bişi yok demek değişiyorrr
ben ne demiştim sana gel seni yeni topikte gebe bırakayım diye sözümde durdum
evet canım her gün bir öğrenci yemek getiriyor ve öğrenciler hep birlikte yemeklerini yiyorlarçok eğlenceli oluyormuş birlikte yemek yemek yeğenim öle diyor
oooooooooooooooo sen böle sözlerdemi veriyorsunnseni seni sen hatunalrı gebemi bırakıyorsunnn yetişin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hepınızden Allah razı olsun
heee anladım bizimkinde sistem farklı yemekhanesi var orda pişiyor herşey yemeklerini yiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?