• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
beklemek çok zor be ya :)
gerçi senin tecrüben varken benim yorum yapmam olaz. ben duygularıma yenik düşüyorum sanırım..

aynen canım beklemek cidden çok zor ama çıkan sonuç yanıltıcı olabilir erken dönemde o sebeple test gününe yakın ya da test gününde kanda baktırmak en güzeli..

ama o genel bir bakış herkeste farklı olabilir ya geç salgılanacağı tutarsa yarında bekle sonra naparsan yap bişi demicem..

tmm sevgili editörüm senin sözünü dinleyeceğim..... ama o zaman bana yardımcı ol en düşük seviyede bhcg değeri ölçen marka hangisi........................

tmm sevgili editörüm senin sözünü dinleyeceğim..... ama o zaman bana yardımcı ol en düşük seviyede bhcg değeri ölçen marka hangisi........................

erken gebelik testleri var pahalı olanlardan eczaneye söyle hemen verirler her marka olur hassas gebelik testleri çünkü...
diğerleri 3-5 milyon onlardan almayacaksın...normal idrar testleri içinde daha bekle derim..sen niye idrar testi yapıyorsun ki direk kan ver bence..

canımm ya tedavin ertelenmiş çok üzüldümm :(
neyse hayırlısı olsun bakalım..
bi dünya halaller kurup başlıyoruz ama sonra böyle şeyler olabılıyor maalesef...

iyi akşamlar kızlar Allahtan hastayım dedim bu saate kadar dışarda gezenti bir haldeydim afferin bana dinlenmem lazımdı ama alışveriş denen şey büyülüüüüüüü kendime geldim:9::9::9:yeni gelen arkadaşlar var sanırım geçmişi nasıl okuyacam onu düşünüyorum:27::27::37:

merhaba bende yeni gelen arkadaslardanım :1: bu yolda ilerleyen herkezin kucakları sağlıklı bebeklerle dolsun inş. yasım 21 ilk tedavim düşükle sonuçlandı:5: 2. tüp tedavime allahın izniyle bahara ddoğru düşünüyorum:26: toparlanmam lazım çok kötüyüm :5:

fazla detaya inmek istemiyorum aldığım haber kötü değil daha beteri olabileceğinden bunada şükür cinsinden bir haber aldım yaklaşık 1 aylık bir süreç sonunda ilaç tedavisinden sonra gerekirse operasyon olunacak..daha iyi gibiyim idare ediyorum yani...

kızlar ben iyiyim benimle ilgili bir durum değil sevdiğim canım dediğim insanlardan birinde sağlık sorunu çıktı doktor 1 ay ilaç tedavisi verdi sonrasında gerek olursa operasyon olacak..kendi başıma gelse üzülmem bu kadar...çok şükür öyle ölümcül bir durum değil alakası yok ama önemli işte...sormayın nolur yazasım yok:16::16:
:16::16::16::16::54::54::29::29::38::38:dularımız seninle bebişim herşey güzel olacak inşaallah:16::16::16::54::54::54::29::29:

Son düzenleme:
merhaba bende yeni gelen arkadaslardanım :1: bu yolda ilerleyen herkezin kucakları sağlıklı bebeklerle dolsun inş. yasım 21 ilk tedavim düşükle sonuçlandı:5: 2. tüp tedavime allahın izniyle bahara ddoğru düşünüyorum:26: toparlanmam lazım çok kötüyüm :5:

hoşgeldin tatlım:16:
çok gençsin allahın izni ile bebeğin olur endişelenme lütfen..
ilk denemende gebelik elde edilmesi olumlu birşey aslında her ne kadar kötü sonuçlansada bğ tüp bebekte çok şanslı olduğunu gösteriyor.neden düşük olmuş peki sorun ne ?
bu arada bilgilerini yaz lisatmize ekleyim senide..

Günaydın kızlar

Hastaneden geldim foruma girdim oku oku bu saati ettim :1:

5gün iğne oldum günlük 175 doz ve şuan 4tane 11,50 mm -1 tane de 10,50 mm yumurta var. Aynı 175 doz 3 gün daha tedaviye devam perşembe kontrol. Rahim kalınlığı 7,9 mm

Bugün cetrodite iğneye başlıyorum.

Değer ve yumurtalar nasıl sizce?
herşey gayet güzel ilaçların dozunda yumoşların da normal sayı ve büyüklükte maaşaallah Canımm:16::16:
kızlar yawwwwwwwwwwwww...................... ben test yapam mı..................

yok artık 2 gün daha sabret ayool:20::20::20:

hoşgeldin tatlım:16:
çok gençsin allahın izni ile bebeğin olur endişelenme lütfen..
ilk denemende gebelik elde edilmesi olumlu birşey aslında her ne kadar kötü sonuçlansada bğ tüp bebekte çok şanslı olduğunu gösteriyor.neden düşük olmuş peki sorun ne ?
bu arada bilgilerini yaz lisatmize ekleyim senide..

listede olmayı çok isterim şimdiden teekkür ederimm:16: eşimde sperm azlıgı var 2 milyon hareket veya morfoloji bozuklugu yok sağlıklı sperm var ama sperm az bu nedenle asılama ile gebelik mümkün olmayacagı için tüp bebek tedavisine basladık.. neden düşük oldugu bilmiyorum çogu kez doktoruma sordum allahın işi deyip geçiştrdi birazda ihmal oldugunu düşünüyorum.. çok az yumurta toplanmasına ragmen doktorum ilgilenmedi 9 yumurta toplanıp 3ü embriyo olmustu 2 si transfer olmustu..hcgm de artış olmadı ve düştü. :18:

listede olmayı çok isterim şimdiden teekkür ederimm:16: eşimde sperm azlıgı var 2 milyon hareket veya morfoloji bozuklugu yok sağlıklı sperm var ama sperm az bu nedenle asılama ile gebelik mümkün olmayacagı için tüp bebek tedavisine basladık.. neden düşük oldugu bilmiyorum çogu kez doktoruma sordum allahın işi deyip geçiştrdi birazda ihmal oldugunu düşünüyorum.. çok az yumurta toplanmasına ragmen doktorum ilgilenmedi 9 yumurta toplanıp 3ü embriyo olmustu 2 si transfer olmustu..hcgm de artış olmadı ve düştü. :18:

kan pıhtılaşması testi yaptırmalısın çok önemli düşüğe sebep olabilir.
anladığım kadarıyla kimyasal gebelik yaşamışsın bhcg yükselmediyse kimyasaldır..
buna düşük denmiyor kimyasal gebelik deniyor.
bir çok kadında rastlanılıyor buna ciddiye alınmayabilir ilkinde ama yinede gözardı edilmemeli tabii..
ayrıca yaşın 21 ve yaşına göre 9 yumurta az en önemlisi döllenen sayısı az olmuş.

çok sessizsiniz bugün nispeten moralim iyi ama sizde iş yok azcık aktif olun yaw:21::21::21:

Back
X