• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
slm kızlar... melindamın sonucunu görünce atladım gittim dr.a .... verdim kanı geldim.... değerim 1.2 negatif ama günün dolmamış... 2 gün sonra geri gel dediler... bu değerle gitmem... çok üzüldüm .. ama rabbim hayırlısını versin inşallah... şimdi eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum... bugün söyleyemem sanırım...
:5::5:Daha erken kuzum 4 ocağı bekle :16:

yok canım bugün 10. gün... ne erkeni....sağlık olsun diyorummm... cok üzüldüm tabi ama yapılacak bişey yok....tek derdim eşim ....ona nasıl söylesem bilmiyorum....
Benimde öyle canım cok üzüldü şimdi işten gelcek onu bekliyorum telefonda söyledim hayırlısı buymuş inşallahh diğer tedavilere yüzümüz güler:16:

eşime söylemedim giderken ... akşam gelecek söylesem mi söylemesem mi bilmiyorum ki....
Valla er ya geç öğrenecek geç söylemek daha kötü kızabilir neden söylemedin diye seni okadar iyi anlıyorumki kendimi geçtim kocama üzülüyorum nasip buymuş 2014 bize uğurlu gelmedi :1::27:

Valla er ya geç öğrenecek geç söylemek daha kötü kızabilir neden söylemedin diye seni okadar iyi anlıyorumki kendimi geçtim kocama üzülüyorum nasip buymuş 2014 bize uğurlu gelmedi :1::27:

yok cnm dr asla erken yapmayın geç tutunabilir sonuç sizi üzebilir demişti.. ben dinlemedim gittim ona da söylemedim... heralde söylemiycem zaten... c.tesi sabah gitcez zaten... kii yarın benim regl günüm ... adet olursam zaten yarın gideriz büyük ihtimalle... yoksa c.tesi sabah öğrensin...söylemiycemmm...

slm kızlar... melindamın sonucunu görünce atladım gittim dr.a .... verdim kanı geldim.... değerim 1.2 negatif ama günün dolmamış... 2 gün sonra geri gel dediler... bu değerle gitmem... çok üzüldüm .. ama rabbim hayırlısını versin inşallah... şimdi eşime nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum... bugün söyleyemem sanırım...

canım ne ara sen bu aşamaya geldin:5::5::50::50::50:
bencede 2.kanı verme artık adetin geçer kanaman olmazsa o zaman bir kez daha baktırabilirsin..
bu durumlarda kitleniyorum ben ne kadar çok gebe kalmanı istediğimi biliyorsun haliyle çok üzüldüm..
bende kendimden önce bu durumlarda eşimi düşünüyorum ona söylemek en kötüsü..
seni seviyorum:29:

canım ne ara sen bu aşamaya geldin:5::5::50::50::50:
bencede 2.kanı verme artık adetin geçer kanaman olmazsa o zaman bir kez daha baktırabilirsin..
bu durumlarda kitleniyorum ben ne kadar çok gebe kalmanı istediğimi biliyorsun haliyle çok üzüldüm..
bende kendimden önce bu durumlarda eşimi düşünüyorum ona söylemek en kötüsü..
seni seviyorum:29:

teşekkürler tatlımm... bende seni seviyorumm... hayırlısı diyorum....

yok cnm dr asla erken yapmayın geç tutunabilir sonuç sizi üzebilir demişti.. ben dinlemedim gittim ona da söylemedim... heralde söylemiycem zaten... c.tesi sabah gitcez zaten... kii yarın benim regl günüm ... adet olursam zaten yarın gideriz büyük ihtimalle... yoksa c.tesi sabah öğrensin...söylemiycemmm...
Söyleme o zaman canım Cumartesi günü beraber gidersiniz geç tutunma olabilir demiş doktor inşallahh öyle olmuştur benimde bugün adet tarihim sanırım gelmeye başladı salı günü doktorla görüşücez 3. Tedavi için inşallah hemen başlayalım der

Merkez'den aradılar ilaçları bırakın dediler ohhhh be ilaçlardan kuruldum:1:Salı günü doktorla görüşmeye gidecekmişiz 3. Deneme için konuşucam ne zaman başlayalım diye baharda nasipse başlarım :16::16:

seni böyle pozitif görmek nasıl mutlu ediyor beni anlatamam..
bu inancın hevesin azmin seni er ya da geç evladına kavuşturacaktır.
bu arada sen 2013 te tedaviye başladın test sonucunu 2014 de öğrendin hemen 2014 uğurlu gelmedi deme:1:

teşekkürler tatlımm... bende seni seviyorumm... hayırlısı diyorum....

$11kj6.gif $187.gif $03700000 - Kopya.gif $06500000.gif $08200000.gif Eki Görüntüle 916888

seni böyle pozitif görmek nasıl mutlu ediyor beni anlatamam..
bu inancın hevesin azmin seni er ya da geç evladına kavuşturacaktır.
bu arada sen 2013 te tedaviye başladın test sonucunu 2014 de öğrendin hemen 2014 uğurlu gelmedi deme:1:
Aminnnn canım inşallahh Aslında doğru diyosun güldenim 2013 uğursuzluğuyla gitti :1:İnşalllahhh 2014 deki tedavi uğurlu gelir :16:Durmak yok 3. Denemeye devam:46::46:

Söyleme o zaman canım Cumartesi günü beraber gidersiniz geç tutunma olabilir demiş doktor inşallahh öyle olmuştur benimde bugün adet tarihim sanırım gelmeye başladı salı günü doktorla görüşücez 3. Tedavi için inşallah hemen başlayalım der

inşallahhhh.................hemen başlarsın ki 2014 bebeğine kavuşursun.....

Herkese ii aksamlar bende liste kayit olmak istiyorum egunall kendimden bahsedeyim
esim azosperm hastasi 2 kere ameliyat oldu sonu hepp 000 bi kere tup bebege hazirlandim sperm cikmayinca kald idenemem
Esim 1 senedir baska bi dr tedavi goruyor gdcen sene bu ay vatikosel ameliyati oldu onun ardindan 3 ay sonra hucre gorduk ve daha sonra 6 adet sperm gorduk gecen hafta tekrar test yapildi ve gene canli 2 spetm bulundu bayagida olgunlasmamis spermler varmis. Esim subatta tekrar test vericek ona gore gidisata bakicaz.eger cikislar cok olursa donrurup tup bebek denicez eger gene az az cikarsa ameliyatida dusunuyoruz ama inslh bu sene bende tup bebek denicem listeye eklerseniz sevinirim.
Simdi ben 32 yadina girmek uzereyim buyuk ihtimal umut tup bebekte denicez zamani belli degil...simdiden tesekkurler:16::16:

Canım ne diyeceğimi bilmiyorum tevekkül etmekten baska elimizden birsey gelmiyor

Herkese ii aksamlar bende liste kayit olmak istiyorum egunall kendimden bahsedeyim
esim azosperm hastasi 2 kere ameliyat oldu sonu hepp 000 bi kere tup bebege hazirlandim sperm cikmayinca kald idenemem
Esim 1 senedir baska bi dr tedavi goruyor gdcen sene bu ay vatikosel ameliyati oldu onun ardindan 3 ay sonra hucre gorduk ve daha sonra 6 adet sperm gorduk gecen hafta tekrar test yapildi ve gene canli 2 spetm bulundu bayagida olgunlasmamis spermler varmis. Esim subatta tekrar test vericek ona gore gidisata bakicaz.eger cikislar cok olursa donrurup tup bebek denicez eger gene az az cikarsa ameliyatida dusunuyoruz ama inslh bu sene bende tup bebek denicem listeye eklerseniz sevinirim.
Simdi ben 32 yadina girmek uzereyim buyuk ihtimal umut tup bebekte denicez zamani belli degil...simdiden tesekkurler:16::16:

cnm çok sevindim... tebrikler....hayırlı olsun...benim eşimde de aynı rahatsızlık var.. eşiniz nerede tedavi gördü...

Benim doktorum sami bey bu 3. Denememiz olacak inşallah bu kez tutunur bebislerim

elam gudencim cevaplariniz icin cok tesekkur ederim internetim agir ancak cvp yaziyorum guldencim kesinlestigi zaman haberini bekliyorym canim

cnm çok sevindim... tebrikler....hayırlı olsun...benim eşimde de aynı rahatsızlık var.. eşiniz nerede tedavi gördü...

Sagol cnm esi. Celalettin diye bi hoca var orda tedavi luyor rabbime hamdolsun 7 yillik bekleyis son bulurken umudum yeserdi..benim esimin hastaliginin ameliyatlar sonucunda sercly cell oldugu soylendi hicc sperm testtinde rakam gormedik yillardir ama simdi tek tuk de olsa cikis oldu siz ne durumdasiniz cnm..

Back
X