• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canlarrr günaydınnn herkeseee:16::16::16:
hayırlı bi hafta olsun hepimiz için inşallah
sayfalar baya ilerlemiş yaa hepsini okuyamıcıımm son 15 sayfa yeterli olur diye düşünüyorum:1::1:

aynennn canımm bende bı bakayım dedım ama baya bı uzun :1:
zor geldi...
sanada hayırlı haftalar canım..
kız nafiş h.sonu yatırlara gittim..somuncu baba,molla fenari,tezveren Dede'ye falan..
hepimizeee dua ettimm..içim öyle bir rahatladı huzur buldum ki sorma..
millet akın akın şehirdışından gelirken bizim dibimizdeler ama en son 5 sene önce gitmiştim.. :31:

ayrıcaaa bugun regli oldum :21:
yarın iğnelere başlıcam :18:

herkese güzel mutlu umutlu bi gün ve haftalar olsunnnnnnnnnn.....
:21::21::32::32::52::52:

aynennn canımm bende bı bakayım dedım ama baya bı uzun :1:
zor geldi...
sanada hayırlı haftalar canım..
kız nafiş h.sonu yatırlara gittim..somuncu baba,molla fenari,tezveren Dede'ye falan..
hepimizeee dua ettimm..içim öyle bir rahatladı huzur buldum ki sorma..
millet akın akın şehirdışından gelirken bizim dibimizdeler ama en son 5 sene önce gitmiştim.. :31:

ayrıcaaa bugun regli oldum :21:
yarın iğnelere başlıcam :18:
ohh ne güzel canım benide dualarında unutmasaydın:1:
sorma yaa dediğin gibi dibimizdeki yerlere gidemiyoruz bende en son 4 sene önce gitmiştim okuldayken:17:
ama yakın zamanda yine planım var canım 3 kuzulara filan cıktınmı nasıl tepe yerler dimi:31:

tedavinde start alıyo yani canım coookkk sevindim:16:

ohh ne güzel canım benide dualarında unutmasaydın:1:
sorma yaa dediğin gibi dibimizdeki yerlere gidemiyoruz bende en son 4 sene önce gitmiştim okuldayken:17:
ama yakın zamanda yine planım var canım 3 kuzulara filan cıktınmı nasıl tepe yerler dimi:31:

tedavinde start alıyo yani canım coookkk sevindim:16:

tatlışım bende annemle gittim..heykelde ziraat bankası var ya hanı postanenın orda onun onunden geçiyor postanenın arasından yukarı doğru çıkıyor..
biz en son durakta ındık tepede ay dedenın orda.ordan aşağıya doğru yuruduk. abdal murat ve üç kuzulara gidemedik diğerlerine gittik canım..
senı unuturmuyumm kız hiç..Allah senden razı olsun canımm..

tatlışım bende annemle gittim..heykelde ziraat bankası var ya hanı postanenın orda onun onunden geçiyor postanenın arasından yukarı doğru çıkıyor..
biz en son durakta ındık tepede ay dedenın orda.ordan aşağıya doğru yuruduk. abdal murat ve üç kuzulara gidemedik diğerlerine gittik canım..
senı unuturmuyumm kız hiç..Allah senden razı olsun canımm..
biz tophane tarafından yukarı dogru cıktıydık canım gezerken bi çok gidiş yolu var oraların zaten hep birbirlerine yakınlar:31:
Allah sendende razı olsun canım benm:16:

kızlar günaydın..... hayırlı sabahlar haftalar olsun inşallah.... hafta sonu biraz yoğundum giremedim.... bugün iş başı yaptım.. bir buçuk ay sonraaaaa.... :(( ne zor geldi... sabah yataktan kalk hazırlan işe gel.... bi dünya soruyla karşılaş...... sonra birikmiş dağ gibi iş....

biz tophane tarafından yukarı dogru cıktıydık canım gezerken bi çok gidiş yolu var oraların zaten hep birbirlerine yakınlar:31:
Allah sendende razı olsun canım benm:16:

tatlışım yukarı doğru çıkmak zor olur dıe bız mınıbusle gıttık :1:
şimdi sıra merkeze telefonla ulaşmaya kaldı..
ısın en zor kısmı :1:

günaydın arkadaşlar umarım güzel bir hafta olur
günaydınnn tarsukcum nasılsın:34:

kızlar günaydın..... hayırlı sabahlar haftalar olsun inşallah.... hafta sonu biraz yoğundum giremedim.... bugün iş başı yaptım.. bir buçuk ay sonraaaaa.... :(( ne zor geldi... sabah yataktan kalk hazırlan işe gel.... bi dünya soruyla karşılaş...... sonra birikmiş dağ gibi iş....
günaydın aysencim...
hadi bakalım Allah kolyalık versin sanada canım..
bende artık yoruldugumu hissediyorum sabahları cok zorlanıyorum bi tatil iyi gelecek ama iznim yok:31:

günaydınn canım...
ayyy dusunemıyorum bıleeee..
ALLAH yardımcın olsun canım...Ayrıca kolay gelsin...

tatlışım yukarı doğru çıkmak zor olur dıe bız mınıbusle gıttık :1:
şimdi sıra merkeze telefonla ulaşmaya kaldı..
ısın en zor kısmı :1:
bacım bizde dedikki yuarı cıkarken daha yorulmamıs olcaz cıkarız asağıda inerken kostur kostur ineriz:9:
ama ne mümkün o kadar gezdiydikki her yerimiz fena olmustu:31:
sekerim yaa bende arıcam aslında merkezi randevumu 13:45 diye biliyorum ama yinede sorayım istedim..bide istenen evraklar resim evlilik cüzdanı fotokopisi kimlik fotokopileriydi dimi:31:

günaydınnn beybiiiii:16::16::16::16:
nasılsın bakalım:34:
cnm benim iim ne olsun hafata sonu sınavlarım vardı onu atlattım rahatladım griptim 1 haftadır yavas yavas atlatmaya çalışıyorum benden böle ne olsun tedavi olacağım günü bekliyorum sabırsızlıklaaaaaaaaaaaaaa:18::18:

cnm benim iim ne olsun hafata sonu sınavlarım vardı onu atlattım rahatladım griptim 1 haftadır yavas yavas atlatmaya çalışıyorum benden böle ne olsun tedavi olacağım günü bekliyorum sabırsızlıklaaaaaaaaaaaaaa:18::18:
hadi gözün aydın sınavları atlattın demek canım..
tedavin ne durumda canım

hadi gözün aydın sınavları atlattın demek canım..
tedavin ne durumda canım
sağol güzelim tedavi eşim şubatın ilk haftası test vericek tek tük çıkış olduğu için beklicez ama bakalım önümüzdeki günlerde ne olacağı çıkacak şimdi şubat testti neler getirecek bize bekliyorum

sağol güzelim tedavi eşim şubatın ilk haftası test vericek tek tük çıkış olduğu için beklicez ama bakalım önümüzdeki günlerde ne olacağı çıkacak şimdi şubat testti neler getirecek bize bekliyorum
hadi bakalım canım dualarım seninle güzel haberlele gel inşallah arkadaşım:16:

Güüünnaayydddııınnnn
Güzel bir hafta bizimle olsun inşallah
Bu aralar hep kötü haberler alıyorum yakın çevremden ucu hep eşimle bana dokunuyor
Görmezden gelinmez amaannn denilmez kendi sıkıntılarımız varken bir de insanlarla uğraşmak çok yorucu
Aktif bir dönem beni bekliyor gelde kendi tedavinle ilgilen şimdi:31::31::31:

bacım bizde dedikki yuarı cıkarken daha yorulmamıs olcaz cıkarız asağıda inerken kostur kostur ineriz:9:
ama ne mümkün o kadar gezdiydikki her yerimiz fena olmustu:31:
sekerim yaa bende arıcam aslında merkezi randevumu 13:45 diye biliyorum ama yinede sorayım istedim..bide istenen evraklar resim evlilik cüzdanı fotokopisi kimlik fotokopileriydi dimi:31:

tatlışım ben yarın 8:30 a aldım randevuyu..
ara bı sor ıstersen cnmm saatı..
sen evran neden götürcen ki?
rapor için ise nüfus kayıt orneklerı bide ssk dökümü falan da istiyorlar

Back
X