ayy Allah korusun kız otur ozaman sen hemen
dans müziği çalsın azcık romantik çiftler pistte yerini alsın ozaman
alkışlarla ugurluyoruz seni masaya
Ben bekardim ozamanbursa bir düğüne gitmiştik beni dansöz sanmislar oynamayı çok seviyorum napayım benim kociste kızıyor ama takan kim ki
Ayin 10 unda bi ongorusme var izmirde irenbede 11indede rapor icin basvurucam kısmetse ekim kasim gibi tatlisimmmSen ne zaman başlayacaksın tedaviye cnm bellimi
hahhahhhahahahahah koptumm
bi geldin tam geldin perceneige
ohhhhh ohhhhhhhhhh yandan yandannnnnn
ve melindam cupkek pistlere geri dönerrrrrrrrrrrrrr
irenbede kaan hocayla mı görüşmeye gideceksin canım?Ayin 10 unda bi ongorusme var izmirde irenbede 11indede rapor icin basvurucam kısmetse ekim kasim gibi tatlisimmm
Hopp hoppp heyy heyyyy:))) kizzz maybeybiiii kalk bizde oynayalimm azicik kurtlarimiz dokulsunn:)))hahhahhhahahahahah koptumm
bi geldin tam geldin perceneige
ohhhhh ohhhhhhhhhh yandan yandannnnnn
ve melindam cupkek pistlere geri dönerrrrrrrrrrrrrr
Ayin 10 unda bi ongorusme var izmirde irenbede 11indede rapor icin basvurucam kısmetse ekim kasim gibi tatlisimmm
Evett kuzucumm kaan hocaya gidicemm herbiseyii tek tekk yazarimm tabisidee seve sevee tatlim..bi bakalim tanışalim kendisiyle hoslasirsak sayet lasim gibi en gec bi tup patlatirimirenbede kaan hocayla mı görüşmeye gideceksin canım?
eger öyleyse detayları banada yazarmısın belki bende düşnebilirim irenbeyi
bende kasım gibi aralık gibi düşünüyorum ama nasip kısmet bakalım
hayırlısı olsun kuzum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizzzz
haydi şimdi bütünnnn eller havayaaaaaHopp hoppp heyy heyyyy:))) kizzz maybeybiiii kalk bizde oynayalimm azicik kurtlarimiz dokulsunn:)))
Evett kuzucumm kaan hocaya gidicemm herbiseyii tek tekk yazarimm tabisidee seve sevee tatlim..bi bakalim tanışalim kendisiyle hoslasirsak sayet lasim gibi en gec bi tup patlatirimyaparimm hic acimammm
haydi şimdi bütünnnn eller havayaaaaa
çileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aaaaa aaaa aaaaaa aaaaaaaaaaaa A AAAA AAAAAAAAAA.............
Çile bülbülümmmmmmmmmmmmmmmmmm.............
aynen canm hazrlklara basldk bakalm hayrlsyla insallahInsl bende baslarim artik en kisa zamanda..
Oo hazirlik baslamis yasasin darisi basimaaaaa......
Yarin fuzel haberler bekleriz.......
Irenbee de kaan hocada kara kilarsak bende hic ugrasmicam tatlim hic gözum yemio zatii..irenbede rapor gecerli degil belki sadece ilaclarda kullanirim diodum ama o da sacma olacak cunku sagolsun kankardesim eczanede calisio zaten ilaclari yari fiyatina getirio..gerek yok yani..ama rapor gecerli bi yerde icime sinen bi doktorla olursa bu is misall umut tup bebek gibi o vakit rapor isine girerim..izmirde bi yer bulamazsam istanbul da ihtimal dahilinde cunku canimcim..sen ulun bey de devam dimi??Rapor bende çıkarmaya düşünmüştüm sonradan gözüm korktu uğraşamam dedim
İnşallahhh sen hiç uğraşmassın cnm
kuzummmmmmmmmmmmmmmmmaynen canm hazrlklara basldk bakalm hayrlsyla insallah
Cokkkkk guzel oomusss bebisinin uzerinde gormek icin sabirsizlaniorumm canimcimEki Görüntüle 1233917 Eki Görüntüle 1233918 ayy kızlar yaptım resim yüklemeyi meger gözümün önündeymiş
elimde küçük bebek badisi vardı kolarını kestim
bide üstüne maskulen bi tasarım yaptım
mickeyler fuşya kırmızı gibi çıkmış resimde
kendi bebeğim olursa diye boş vaktimi değerlendirdim beğenmişsinizdir umarım
arkası salopet tarzı yüksek bel bi kot şort yada pantolonla düşünemiyorummmm
Irenbee de kaan hocada kara kilarsak bende hic ugrasmicam tatlim hic gözum yemio zatii..irenbede rapor gecerli degil belki sadece ilaclarda kullanirim diodum ama o da sacma olacak cunku sagolsun kankardesim eczanede calisio zaten ilaclari yari fiyatina getirio..gerek yok yani..ama rapor gecerli bi yerde icime sinen bi doktorla olursa bu is misall umut tup bebek gibi o vakit rapor isine girerim..izmirde bi yer bulamazsam istanbul da ihtimal dahilinde cunku canimcim..sen ulun bey de devam dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?