2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Evet bence de i olmus belki moral olarak daha ii olur ve kendiliginden gelir bebegin.....

canımm gözünaydınn Rabbim analı babalı büyütsün..
kk değiştiği için mayıs topiğinide takip edemedimm.
şimdi senin yazını görünce şaşırdımmmm..
demek kızın acele etti gelmek içinnnn.:)
Güle güle sağlıkla büyüt bebeğini inş

Çok sevindim senin adına, Allah'ım evladını sana bağışlasın, sağlıkla büyütmeni nasip etsinn

Kuzumm ben keseyi gördüm ama kalp atışını duyamadım 7 , 8 haftalık olmuştu doktor kürtaj dedi istediğin zaman alabiliriz dedi bende hazır hissetmedim bi kaç gün bekledim iyikide beklemişim temizlik yaparken karnıma ağrı girdi adet ağrısı gibi anladım düşük yaptığımı hemen wc ye gittim hiç bakmadan sifonu çektim psikolojim dahada bozulmasın diye
Sende korkma cnm ağrın olmaz düştüğünü bile hisetmezsin daha küçücük o bence hastanelik bi durum olmaz ilaçları bırakınca düşer ben düşük yaptıktan sonra doktora kontrole gittiğimde pıhtı kalmış dedi onun için de bi ilaç verdi sende düşükten sonra doktora görün cnm
Birde benim ilk tedavim kimyasal gebelik oldu onda düştüğünü hiç anlamamıştım sende anlamayacaksın bak gör cnm
Şua seni çoook iyi anlıyorum aynı korkuyu bende yaşamıştım bu yaşadığımız sıkıntılar son olur inşallahh
Allahım yardım et bizeeee

bu gün evlilik yıl dönümümüz 2004 de evlenmiştik buruğum biraz hala iki kişiyiz ama mutluyum yaşadığımız tüm zorluklara rağmen hala huzrlu bir evliliğimiz var

bu gün evlilik yıl dönümümüz 2004 de evlenmiştik buruğum biraz hala iki kişiyiz ama mutluyum yaşadığımız tüm zorluklara rağmen hala huzrlu bir evliliğimiz var
En kısa zamanda üreyerek çoğalsın mutluluğunuz...
Önce sağlık versin Rabbim eşine ve sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…