Evet bence de i olmus belki moral olarak daha ii olur ve kendiliginden gelir bebegin.....Canlarimmm uzunca bi zamandir takip edemiyorum sayfalarr ucmusss gitmiş topigin eski günleri gibii nasıl sevindim anlatamam:)))bi ara cok sessizdi sevmemistim o halini...eskisi gibi sık sık giremeyebilirim pazartesi günü kolejde ingilizce ogretmeni olarak çalışmaya başladım..pek aklimda olan bisey degildi sürpriz oldu bizede..hayirlisi dedik basladim:))tedavi biraz otelenmis oldu tabii..bunda ds vardir bi hayir..belki yazamayabilirim ama gozum uzerinizde..pozitif alan şanslı anneciklerr tebrik ederim hepinizi..sonuc bekleyenler tedavisi başlayanlar rabbbim yar ve yardimciniz olsun emeklerini kuzularinizla taclandirsin insallahhhh..hepinizi cokk cokkk öpüyorum
Merhaba arkadaşlar,
6 ocakta2.tüp bebek denemesıyle 8 hucrelı embrıyo transferım olmuştu. Bebegıme hamıle kaldım ve 36+5 te acelecı kızım dunyaya geldı. allahım sizlere de nasıp etsın.
Amelıyat esnasında hep dua ettım olmayana da nasıp et Allahım dıye. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese inş.
Merhaba arkadaşlar,
6 ocakta2.tüp bebek denemesıyle 8 hucrelı embrıyo transferım olmuştu. Bebegıme hamıle kaldım ve 36+5 te acelecı kızım dunyaya geldı. allahım sizlere de nasıp etsın.
Amelıyat esnasında hep dua ettım olmayana da nasıp et Allahım dıye. Darısı en kısa zamanda isteyen herkese inş.
iyim arkadaşım bebiş de iyi haftaya salı görmeye gideceğiz heycanla bekliyorum
sen nasılsın canım
canım demekki zamanı gelmemiş henüz.başka bişey diyemiyorum.yavrularımızın tutunması umut verici ama böyle kayıplar tabiki negatif tedavilerden daha yorucu oluyor.
inşallah rabbim en kısa zamanda tekrar bizlerede nasip eder gebe kalmayı ve kucağımız almayı.
cnm bişey sorucam seni üzmek te istemem ama korkuyorum biraz.
kürtaja gerek yok dedi doktorum en bugün son 1 kez daha verip akşama bırakıcam ilaçları.ne zaman gerçekleşir bu düşük olayı.ağrılı ve zor oluyormu?kanamam başlayınca hemen gideyim mi hastaneye???
olayın şokunu atlatamadan birde bu korkular sardı beni.
neler yaşıcam korkuyorum biraz yaaa
Blastoskitin ne demek ki
unaydingunaydın herkse
GunaydinGüünaydıınnn
Gunaydingünaydın kızlar
Gunaydin profildeki bebis cok tatliherkese günaydınlar......
En kısa zamanda üreyerek çoğalsın mutluluğunuz...bu gün evlilik yıl dönümümüz 2004 de evlenmiştik buruğum biraz hala iki kişiyiz ama mutluyum yaşadığımız tüm zorluklara rağmen hala huzrlu bir evliliğimiz var
teşekürler güzel dilekleriniz için bayan egunalEn kısa zamanda üreyerek çoğalsın mutluluğunuz...
Önce sağlık versin Rabbim eşine ve sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?