2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bu bizim hayatla sınavımız değilmi ki zaten inşallah güzel çıkar sonuçların benimki 2.31 di çok şükür ameliyat olmama rağmen iyiydi sonucum

Canim bugün ongorusmeye gittim doktorumuzu çok sevdim nasipse ekim reglisiyle başlıyoruz Rabbim hepimizin yüzünü guldursun

Bilmiyorum ki canım doktor embiriyonun genetiğinin incelenmesi için biyopsi alıp amerikaya gönderiyoruz dedi pgt falan demedi o işlemin adı öledir belki

Canim bugün ongorusmeye gittim doktorumuzu çok sevdim nasipse ekim reglisiyle başlıyoruz Rabbim hepimizin yüzünü guldursun

Canım benim çok sevindim yaa hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah :) çok şeker adam dimi yaa ben de çok sevdim kendisini tatlı dilli güler yüzlü :) Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.. bende bugün 3.iğnemi vurdurdum eşime.. çarşamba gidicem inşallah ne diyecek bakalım..

Amin kuzum inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin çarşamba yumilerinden güzel haberlerle gel doktorumuz çok tatlı herkese tavsiye edilir vallaphalamdan allah razı olsun onun tavsiyesiyle gittim dokor dediki izmirden gelen bütün hastalarım hamile kaldı Ayy umut oldu darısı banamerkezdasim beni habersiz bırakmamerak ederim valla

Günaydın canım.. İnşallah güzel haberlerle gelirim yarın.. senin adına da çok sevindim ilk izlenim çok önemli.. başka bir doktor tavsiyesi üzerine 2 isim söylemişti.. diğeriyle ilgili olumsuz şeyler okuyunca, bir de phalacığımızın desteğiyle Şahin beyde karar kıldım.. anında hizmet var :) kafama bişey takılınca mail atıyorum sağolsun işini o kadar severek yapıyor ki saat kaç olursa olsun geri dönüş yapıyor.. İnşallah hayırlısı olur hepimiz için :)

GÖZÜN AYDIN CANIM SAĞLIKLA İNŞŞŞ

Kızlaaaarrrr regl oldum ve hastaneden randevu aldım inşallah bi aksilik çıkmazsa yarın doktor görüşmesinden sonra tedaviye başlarım
HAYIRLI OLSUN SU GİBİ GEÇSİN SONU BEBİŞLİ OLSUN İNŞ

HAZIRLIKLARI YAP BEBİŞİNİ BEKLE OHH MİS GİBİ

ben başhekime ve rektöre gıttım canım hastanede ayrıca bımere de yazdım bılmıyorum ne olcak suan beklemedeyim işte..ayrıca hastaneye 3.hak henüz gelmemiş o gun kız bana öyle soyledı..

selam kızlarrrrrrrrrrrrr bayadır uğramadım umarım herkes iyidir..
artık pek aktif gelmicem buraya yanlış anlamayın amaaaaaaaa hep çocuk mevzusu konuşmak istemiyorum.
daha yasım 24 ve ben her hamıle haberı aldığım da kendı durumuma ağlar oldum.dun iş arkadaşım 1 ay deneme ile hamile kaldığını öğrendi ve ben eve gidince sürekli ağladım bu durum eşimi de etkiledi tabi tartıştık..

haklısın cnm başkaların hamile haberi hep bizim ağlamaklı halimiz oluyıor ister istemez..kendini nasıl iyi hissdersen öyle yap....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…