Amh daha once hic bakilmadi canim.persembe gunu kan verdim tahliller icinde onda bakilacak bu perşembe alirim.ama hormonlarim iyi cikiodu fsh falan..sadece tsh yuksekti biraz o da düştü ilacla..umarim amh da iyi cikar..offff tahlil sonuclarinda hep ayni stres sanki sinav sonucu beklioruz
Aminnnn canimm insallah rabbim nerde varsa bekleyen isteyrn herkese nasip etsinCok saol cnm darisi sana insallah hayirlisiyla gelsin bebeklerimiz cok bekletmeden
Kızlar selamm nasılsınız?Bugün yoga'ya başladım şimdiden sırtım dik yürümeye başladım iyice kamburlaşmışım yaw
Yogaci anne seniii:))))manken gibi hatunsun tatlimm ne kamburun olacak senin allasennn:))senin hüsnükuruntun olmasin o :)
Evet canım nasip olursa doğum 10 ekimdemutlu sona yaklaşmışsın ne güzel bayramdan sonra geliyor kızın değilmi
Canim bugün ongorusmeye gittim doktorumuzu çok sevdim nasipse ekim reglisiyle başlıyoruzAminn canım inşallah sağolasın.. Ya demek pazartesi geliyosun.. eşimde pazartesi orda olacak kısmetse test için.. Çarşamba kontrole gideceğim bende.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.. dualarınızı eksik etmeyin..
Ama bu genetik inceleme Türkiyede de yapılıyor..
Amerika da yapılacak başka bir işlem mi ki anlamadım ben..
Tüp bebek konusunda Türkiye çok ülkeden ileri durumda burda da yapılabilir bence genetik..
Yapılacak işlemin adı PGT mi peki?
Canim bugün ongorusmeye gittim doktorumuzu çok sevdim nasipse ekim reglisiyle başlıyoruzRabbim hepimizin yüzünü guldursun
Amin kuzum inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin çarşamba yumilerinden güzel haberlerle gel doktorumuz çok tatlı herkese tavsiye edilir vallaCanım benim çok sevindim yaa hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah :) çok şeker adam dimi yaa ben de çok sevdim kendisini tatlı dilli güler yüzlü :) Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.. bende bugün 3.iğnemi vurdurdum eşime.. çarşamba gidicem inşallah ne diyecek bakalım..
Amin kuzum inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin çarşamba yumilerinden güzel haberlerle gel doktorumuz çok tatlı herkese tavsiye edilir vallaphalamdan allah razı olsun onun tavsiyesiyle gittim dokor dediki izmirden gelen bütün hastalarım hamile kaldı Ayy umut oldu darısı bana merkezdasim beni habersiz bırakma merak ederim valla
GÖZÜN AYDIN CANIM SAĞLIKLA İNŞŞŞCanim benim degerler 9. Gun 170, 11.gun 606 13. Gun yani bugün 1260 cikti keseve kalp atisi icin 9 ekime randevu verdiler nasil beklicem ki bu kadar meraktan ölüyorum. Bos mu dış mi saglikli mi diye dusunmekten kafayi yerim ben bagimsiz bi doktora gitsem 5-6 gun sonra
HAYIRLI OLSUN SU GİBİ GEÇSİN SONU BEBİŞLİ OLSUN İNŞKızlaaaarrrr regl oldum ve hastaneden randevu aldım inşallah bi aksilik çıkmazsa yarın doktor görüşmesinden sonra tedaviye başlarım
HAZIRLIKLARI YAP BEBİŞİNİ BEKLE OHH MİS GİBİMerhaba kızlar son haftamı çalışıyorum haftaya pazartesi de işe gelicem sonra salı günü çalışamaz raporu alıcam ve THE END sonra sizlere evden yazıcam ohhhhhhhh bir süre ev kadını olucam heyooooo yaşasınnnnnn
İNŞŞ KESEYLE KALP ATIŞINIDA DUYARSIN CANIMiyim arkadaşım yarın saat 1 de keseyi görmeye gideceğim hayırlısı artık heycanla bekliyorum sen nasılsın
ben başhekime ve rektöre gıttım canım hastanede ayrıca bımere de yazdım bılmıyorum ne olcak suan beklemedeyim işte..ayrıca hastaneye 3.hak henüz gelmemiş o gun kız bana öyle soyledı..Merhaba canım, ben Keroessa, sistem bir türlü üyeliğimi açmadı, bende yeni üyelik aldım. Tedaviye başlasın mı merak etmiştim seni,Demek yine salladılar, başlarından atıyorlar canım ya, ne zor, üf ne olacak Bursanın hali.Şimdi Aralıkta kesin mi oda belli değildir herhalde, ne yapcan canım. Benim uyuz eşimde 3. hak çıkmışta yine hastanede yaptıralımda felan diyor. Adama diyorum ikinci hakları olanları bile kaç ay sonrasına yaptırıyorlar, anlamıyor yaa. Sanki onlar beni bekliyor gelsinde yaptırsın diye. Yaşım 40 geçince göreceğiz beklemeyi üff...şu bimere bende yazayım .
amin inşallah ablam heycanla bekliyorum saat 1 de randevumİNŞŞ KESEYLE KALP ATIŞINIDA DUYARSIN CANIM
haklısın cnm başkaların hamile haberi hep bizim ağlamaklı halimiz oluyıor ister istemez..kendini nasıl iyi hissdersen öyle yap....selam kızlarrrrrrrrrrrrr bayadır uğramadım umarım herkes iyidir..
artık pek aktif gelmicem buraya yanlış anlamayın amaaaaaaaa hep çocuk mevzusu konuşmak istemiyorum.
daha yasım 24 ve ben her hamıle haberı aldığım da kendı durumuma ağlar oldum.dun iş arkadaşım 1 ay deneme ile hamile kaldığını öğrendi ve ben eve gidince sürekli ağladım bu durum eşimi de etkiledi tabi tartıştık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?