2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Aşırı yumurtalık uyarılması yani büyümesi gelişmiş ohss..
Aslında transfer öncesinde bir ip ucu vermiş olabilir ohss.
e2 değerin ya da ultrasonda görülen sıvı birikimi belli etmiştir diye düşünüyorum.
bu gibi durumlarda transfer yapılmayıp embriyolar donduruluyor ve sonraki ay transfer olunuyor.
Tabii benim gibi ohss riskine rağmen transferi olanlarda oluyor ben de hastanede yattım..
Değerin az artımış ilk değerin ikiz değeri gibi duruyor belki ikizlerden biri yoluna devam ediyordur o sebeple değerin 2 ye katlanmamış olabilir..
Kötü düşünme hemen...
Hastanedemisin hala..

Bence sonucu görmeden ağlama derim. Bilki biraz sonra ne olacaksa senin adına hayırlı olan odur. Derin nefes al ve dua et . Eğer İnançlı isen de namaz kıl derim. Çok iyi gelir. İşin allah a kalmış ise senin için en hayırlısını isteyen odur. Rabbim tez vakitte güldürsün yüzünü

Aynen katılıyorum Allah tan ümit kesilmez..
Olmaz denilen tüp bebekle bile çok az şans verilen menapoza girdi denilen kızların gebeliklerine şahidim forumda her an herşey olabilir..
Hepimiz için hayırlı olanı versin Rabbim ...
İyi bayramlar

Canım bebiş iyi pazartesi günü 5 aylık olcak inşallah

Allah rahmet eylesin...

Sevgili topik fıstıklarım... Herkese kocamaaaaaaaan öpücüklü en güzel bayramlar

Selamlar bende tedavinin 5. Günündeyim bugün gönül f nin yanında yumurta catlamasin diyede iğne olmaya başladım kismetse bakalım dün Dr kontrolü vardı 6 tane yumurta vardı Dr az dedi daha tedavinin başında umutsuzluk aldı içimi çok zormuş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

teşekkür ederim canım, Almanya'dayım, ama dediğim gibi geçici görev, önümüzdeki yaz Türkşye'ye döneceğiz inşallah hamile olarak dönerim, tez zamanda senin de kucağın dolsun inşallah, sen ne durumdasın, tüp denedinmi?

Allah bayram sevincini ikiye katlasın canım, inşallah tutunmuştur bebeğin.

canım niye öyle konuşuyosun yok olmak ne demek, Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez, inşallah olumlu bir şekilde devam eder gebeliğin, sen şimdi çok sağlam psikolojide olmalısın. Doktor olumsuz birşey söyledimi peki?

kesinlikle katılıyorum, bende buna benzer hikayeler çok duydum, yaratacak olan Allah inşallah bize de lütfeder biz sadece sebepleri yerine getirebiliriz ve Allah dilerse yaratır, inşallah şu mübarek günlerde bize de anne olmayı nasip eder

Sevgili topik fıstıklarım... Herkese kocamaaaaaaaan öpücüklü en güzel bayramlar

Paşanla birlikte sana da güzel bayramlar canım...

Belki bilerek belki yanlış yazdın ama nasıl yazarsan yaz Gonal f iğnesine Gönül f demişsin bayıldım süppperrrrr
Yumurta sayısından çok kalitesi önemli lütfen sayıya takılıp kalma..
Doktorda hayret bir şey yani neden olumsuz cümleler kuruyor
Bu arada yumurta çatlatma iğnesi en son iğnedir canım gonal f le birlikte vurdurmaz doktor o başka bir iğnedir..

strotayttır o iğne yumurtalar kendiliğinden zamansız çatlamasın diye vermiştir

Haha evet gonal f yumurta catlamasin diye igne ahh ahh ne yazdigimi bilsem stresten

Haha evet gonal f yumurta catlamasin diye igne ahh ahh ne yazdigimi bilsem stresten

Canım gonal f yumurtaları büyüten iğne oluyor ,çatlatma iğnesi de yumurta toplama işleminden 36 saat önce vurulan son iğne yani en son iğnen çatlatma iğnesi olacak adı büyük ihtimalle ovitrelle dir..Senin şu an vurduğun gonal f bununla birlikte başka bir iğne de vermiş olabilirler ama bu iğne çatlatma iğnesi olamaz adı üstünde yumurtalar büyürken daha olgunlaşmadan çatlatılırmı gel anlaşalım seninle iğneler birbirine girdi

Arkadaslar bi sey sormak istiyorum. Donmus 5. Gun embriyosu transferinin 9. gunundeyim. Dr um yarin bayram oldugu icin kan tahlilini bugun yaptirmami istedi, yaptirdim sonuc 62..eve geldim sevincle ama kahverengi lekelenmem oldu, simdi de sancim var. Durumum cok mu vahim yorumlarsaniz sevinirim:-( bu arada ilk tedavim kimyasaldi

Doktorun la görüş bence hastaneye gidebilirsiniz ıgne yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…