Bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım, karar vermeye çalışıyorum, Hulusi bey'le Medicana'dan Tolga Ecemiş arasında karasız kaldım, tavsiyen için teşekkür ederim, fiyatlar hakkında da bilgi verirmisin?
canım eğer kan pıhtılaşması ile ilgili bir ilaç kullanıyorsan onun etkisi olmuş olabilirKızlar hayırlı bayramlar bişey sormam bayramın birinci günü yaklaşık 10 dakika burnum kanadı durmadı sonra geçti doktorada gitmedik bi sorun olurmu bilen varmı
Ayyy nasi hastayim gozum yarim aciliyor mesajini gorup gulumsedim valla her foruun senin gibi yoneticisi editoru olsun hic olmadi uyesi olsunBayram şekerlerim nasılsınız
Ayyy nasi hastayim gozum yarim aciliyor mesajini gorup gulumsedim valla her foruun senin gibi yoneticisi editoru olsun hic olmadi uyesi olsun
Bendede oldu bir ara internetten bakmiştim olabiliyormuş normal cnmKızlar hayırlı bayramlar bişey sormam bayramın birinci günü yaklaşık 10 dakika burnum kanadı durmadı sonra geçti doktorada gitmedik bi sorun olurmu bilen varmı
Cnm gecen hafta benimde kanadı.hatta uzaniyo vaziyetteydim agzimdan geldi dusun.bende korkmuştum ama nette biraz bakındim da olabiliyormuş böyle seylerr.Kızlar hayırlı bayramlar bişey sormam bayramın birinci günü yaklaşık 10 dakika burnum kanadı durmadı sonra geçti doktorada gitmedik bi sorun olurmu bilen varmı
Inşallah olumlu sonuç alırsın cnm hayırlısı olsunİyi akşamlar
Herkesin kurban bayramı mübarek olsun
Bende adet gördüğümde 3 üncü tüp bebek tedavisine başlayacağım ....
Oyyy sana da cok gecmis olsunÇok sağol canım
Geçmiş olsun
Ben de hastayım pişti olduk demek
Oyyy sana da cok gecmis olsun
İyi akşamlar
Herkesin kurban bayramı mübarek olsun
Bende adet gördüğümde 3 üncü tüp bebek tedavisine başlayacağım ....
Inşallah olumlu sonuç alırsın cnm hayırlısı olsun
İyi akşamlar ve iyi bayramlar...
Doğal yolla olma ihtimali varsa 9 ay adet olmamanı diliyorum
Bende 2014 un sonuna dogru bu yolda yolcu olicim sanirsam:)
sizin de mi 3'üncü deneme
vUOTE="birgunbitecek, post: 37212633, member: 629651"]sizin de mi 3'üncü deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?