2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım tavuk tüketmıyoruz cok fazla zaten. genelde herşeyin doğalını tercih ediyorum yogurdu falan kendim yapıyorum. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Tedavi sırasında ve sonrasında beslenmede özellikle dikkat edilmesi gereken şeyler var mı arkadaşlar?

Canım protein ile beslenmek tutunmaya yardımcı oluyormuş. Diyetisyenimde söylemişti. Benim alman hast. doktor tavuğu yasakladı. asitli içecekler yasak canım. Kafein özellikle.

canım tavuk tüketmıyoruz cok fazla zaten. genelde herşeyin doğalını tercih ediyorum yogurdu falan kendim yapıyorum. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

hakkında hayırlısı dilerim tez vakitte koca bir aile olursunuz canım. Belli ki iyi bir anne olacaksın :)

Canım protein ile beslenmek tutunmaya yardımcı oluyormuş. Diyetisyenimde söylemişti. Benim alman hast. doktor tavuğu yasakladı. asitli içecekler yasak canım. Kafein özellikle.
Ben et ve tavuk yemiyorum zaten. Yarı vejeteryanım. Asitli içecekler zaten uzun zamandır yok hayatımda ama kahvesiz ahhh ah...

Ben et ve tavuk yemiyorum zaten. Yarı vejeteryanım. Asitli içecekler zaten uzun zamandır yok hayatımda ama kahvesiz ahhh ah...

hımm ama protein çok önemli bunu mukakkak doktora söyle belki takviye verir. Bol bol günlük sütten yogurt mayala en azından ona yönel. Görümcem senden 2 yaş büyük ve aşağı yukarı aynı problemden onda da vardı. bir tüpü alınmıştı filan canım. doktor ona kilo ver dedi. ama normal yollada asla olmaz deyınce o kendine yöneldi ve dukan diyeti yaptı 8kg verdi. yaklaşık 3 ay sonra filan da kendiliğinden hamile kaldi ve şöyle söylim o ay sadece 1 kere ilişkiye girmişlerdi. Yani herkesin hikayesi kendine ait tabi o öyle diye herkesin öyle olmaz ama doktorlar bunun bile çok etkili oldugunu soylemişti canim bilgin olsun..

Balık, yumurta, süt, yoğurt yiyorum. Ama tabii sormak lazım doktora. 163-55kiloyum. Kilo da sıkıntı yok. Kalan tek tüp de pek sağlıklı çalışmıyor. Bir de yaş 37. Artık normal yolla olmasını beklemek istemiyorum.
Teşekkürler bilgi verdiğin için.

Sevgili Lulinda kesinlikle tüp bebek yap zaten. Sadece ümidini kaybetme yeter. Bil ki çok çok güzel hikayeler var ve dilerim senin hikayen de süper olur :)

kızlar gürgan klinik timur gürgan hakkında bilginiz var mı?

Merhaba,
Bende tüp bebek tedavisi için internetten yaptığım araştırmalarda olumlu ve olumsuz birçok yorumla karşılaştım.. Ama çoğunluk Timur Hocayı bir kez gördüğünü, işlemleri başka doktorların yaptığını söylüyor.
Ben tedavime Eylül ayında NOVAART Tüp bebek merkezinde başladım. Bu merkezide internetten ararştırırken buldum. Geçen yıl açıldığı için çok fazla bilgi yok.Şu an 5+5 haftalık hamileyim çok şükür Bu gün kesemizi de gördük. NOVAART' ı kesinlikle tavsiye ederim. Prof. Ahmet ve Mehmet ERDEM hocalar var. Çok iyi doktorlar. Hakların da hiç bir olumsuz yorum görmedim, duymadım. Çokta hastaları var. Merkez araştırıyorsanız ücretsiz ön görüşme ve muayene randevusu alın derim. Yalnız belirtmek isterim, Hocalardan öyle samimi davranışlar ya da uzun uzun allı pullu konuşmalar beklemeyin. Durumunuz hakkında açık ve net konuşurlar. Siz aklınıza takılanı sorun, onlar gerekli cevabı verirler. Ben merkezden ve hocalardan çok memnun kaldım. Kesinlikle doğru bir seçim yapmışım. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.

canım novarrt bende araştırdım çok hatta randevu bile aldım yarına ama imsi tekniği kullanmıyorlarmış. bizde problem eşimde zaten o olsa daha iyi olurdu dıye düşünüyorum.

sizin problem neydi canım ve ne kadar ücret ödediniz?

Anca geldim kuzum ama yoksunişlerim çok bu aralar sürekli gelemiyorum amma kaynatmissiniz oku oku bitmediama işi inada bindirdim sonuna kadar okudumsuan boyleyimyarın gelmeye calisirim öptüm
sen teeee gece 1.30 da gel sonra sen yoksun de olmam tabikisi
al sana ceza işte okursun işte öyleeee
tamam bak bu akşam gel sende sohbete okiş

ben izlemedim ya flimi

süpermiş harika fikir herkesleri önceden ağırlaki diğer günler gelelim demesinler,yataklarını severler inşlh bebeklerin
ben izledim de ne oldu üzüldüm
neyse bida izlemicem diyorum ama belki izlerim bilemiyorum
iyi yaptın hiç bulaşma derim

sizin problem neydi canım ve ne kadar ücret ödediniz?

Canım bende 6 cm çikolata kisti var. Yaşım 38. Randevu aldıysanız ben yine de görüşmenizi tavsiye ederim. En azından fikir alırsınız. Para göz insanlar değiller kesinlikle.

Valla kandırmayalım kendimizi arkadaşım 1 tane yumurta olsun bizim olsun değil o, normal yoldan hamile kalmamız nasıl mucize ise tek yumurta ile hamile kalmakda bir o kadar mucize

kuzenim tek yumurta ile hamile kaldı normal yolla hemde ikiz şimdi 1 yaşındalar:)
Mucize mi bilmem ama Allah büyük :)

bak nasipte varsa 1 taneyle de ikiz olabiliyor demekki
kendimizi kandırmak değil sadece pozitif düşünmeni istiyorum canım

Canım bende 6 cm çikolata kisti var. Yaşım 38. Randevu aldıysanız ben yine de görüşmenizi tavsiye ederim. En azından fikir alırsınız. Para göz insanlar değiller kesinlikle.
eşim izin işini hallederse gideceğim canım yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…