eşim işe gittiği için erkenciyim canım çok uykuyu da sevmıyorum :) iyiyim şükür bugun merkezlerle görüşmeye gidecektik eşimin işte izinleri kapatmışlar gidemedik ona canım sıkıldı biraz
herkese günaydın bende erkenden geldim buralara
hoşbuldum tatlım erkenciyim artık uyusamda gerçi 10 gibi kalkarım daha uyuyamam ama olsun yeter artık kendime düzen koymaya başladım cnm sen nasılsın tedavi varmı yakınlarda ....Günaydın güzellik hoşgeldin
günaydın cnm peki aklına yatan merkez oldu mu araştırmalardan sonraeşim işe gittiği için erkenciyim canım çok uykuyu da sevmıyorum :) iyiyim şükür bugun merkezlerle görüşmeye gidecektik eşimin işte izinleri kapatmışlar gidemedik ona canım sıkıldı biraz
hafta sonu iznimizde yok canm eşim ilk izin için fırsat buldugunda gideceğiz.Hadi yaaa üzülmdüm : (
Eee napacaksınız cnm hafta sonumu gideceksiniz
novaart, centrum ve gürgan ile görüşeceğim canımgünaydın cnm peki aklına yatan merkez oldu mu araştırmalardan sonra
neresi hayırlı ise orası olsun evladına kavuşmana vesile olsun inşlh cnmnovaart, centrum ve gürgan ile görüşeceğim canım
hoşbuldum tatlım erkenciyim artık uyusamda gerçi 10 gibi kalkarım daha uyuyamam ama olsun yeter artık kendime düzen koymaya başladım cnm sen nasılsın tedavi varmı yakınlarda ....
hafta sonu iznimizde yok canm eşim ilk izin için fırsat buldugunda gideceğiz.
evet erken kalmak hem zinde oluyor insan hemde bu aralar artık dietime geri döndüm baktım ki tartıda ++ ları görünce durr dedim kendimeAynen cnm bende artık erkenden kalkıyorum rn güzelii insan kendini daha iyi hissediyor
Yok kuzum yaaa eşimin işlerinden dolayı tedaviye başlayamıyorum ama ben biran önce başlamak isyiyorum
Sen naptın cnm tedaviye ne zaman başlayacaksın
sana da günaydın cnm nasılsın minik yeğenlerin nasılgünaydın kızlarrrrrrrrrr
GÜNAYDIN CANIMMM çok iyiler çok şükür ve çok tatlılarrrsana da günaydın cnm nasılsın minik yeğenlerin nasıl
Oooo seni buralarda görür müydükİçinize sinen bi merkez bulursunuz inşallah cnm
maşaşlalh çok tatlıGÜNAYDIN CANIMMM çok iyiler çok şükür ve çok tatlılarrrgeçen gün abisinin okulana gittik orada çektim bu fotoyu
Canım senide merak ettim neler yapıyorsun, eşinin değerleri nasıl gidiyor ve artıkın ne zaman başlayacaksın tedaviyesana da günaydın cnm nasılsın minik yeğenlerin nasıl
teşekür ederim kuzum rabbim sanada versin böyle güzel evlatlar canım ben hep diyorum ki kardeş can yeğen ise balmaşaşlalh çok tatlı
yaa şu yeğenlerde olmasa olmazmıs valla annelik duygusunun birazını onlarda yaşıyoruz
evet erken kalmak hem zinde oluyor insan hemde bu aralar artık dietime geri döndüm baktım ki tartıda ++ ları görünce durr dedim kendime
kısmet cnm olsun ne zmaan olursa ama yeterki sonu bebekli olsun
ben aralıkta başlıyorum inşlh tedavime hayırlısıyla durdum durdum kısmet sene sonunaymış..
bizim dondurulmuş spermlerimiz vardı onları tedavi olacağım ahst. taşıdım ve şimdi folik asit kulalnıp biraccıkta kilo vermeye çalışıp aralığı sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?