he valla pek bi aydınlı oldukTelefonunda Internet var kuzum oyüzden sizi habersiz bırakmam Bugün Karnım ağrıyor yarın gelir Ayy heyecan yaptım kız
tesadüfen bu kadarı aydın Günlerimiz olsuninşallah bitanem ilk ve son tedavin olsun bekle beni geliyorum arkandan
ay tavsiye aldıgını duymak güzel canm inşallah memnun kalırım sende görüşmeden memnun olursun inşallahEvet canım, bir yakınım tavsiye etti muhakkak git görüş dedi. Oyüzden bir görüşmek istiyorum.
anadolu sağlık merkezine gidicem öngörüşmeye gittiğim zaman ebru hanm ile görüşmştm onunla başlıcaktık tedaviye ama yurtdısındaymış aydın bey ile baslıyoruz tedaviye Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah dualarımızı emeklerimizi kabul etsin inşallahhayatımızda bi aydın dır gidiyo bakalım hayrolsun eşimin ameliyatını yapan doktrun adı aydın, imam nikahımızı kıyan hocanın adı aydın, tüp doktorumuzun adı da aydın oluyo galiba oğlan olursa höbek adı aydın olcak
ohhh iyi bari buna sevindim işte hemde çok sevindimTelefonunda Internet var kuzum oyüzden sizi habersiz bırakmam Bugün Karnım ağrıyor yarın gelir Ayy heyecan yaptım kız
tesadüfen bu kadarı aydın Günlerimiz olsuninşallah bitanem ilk ve son tedavin olsun bekle beni geliyorum arkandan
evet canm baya tesadüf oldu inşallah yolumuzun sonu da aydınlık oluranammmm aydın günleriniz de pek yakında olacak inşallah bebişin haberiyle kuzum
valla tesadüfün bu kadarı diyorumama olsun aydınlık güzeldir iyidir
Hiç düşünmemiştim :) TEşekkür ederim hemen not alıyorum canım
inşallah canım benim inşallahhhhhhevet canm baya tesadüf oldu inşallah yolumuzun sonu da aydınlık olur
Slm kızlar, göğüslerim sönmeye başladı grip oldum, boğazım ağırıyo hiç bi belirti hissetmiyorum acaba bu seferde mi bebeklerim tutunmadı, belirti aramaktan bıktım acaba çok mu erken ara ara belim ağırıyo offff deliricem
Bunlar çok güzelEki Görüntüle 1272161 Eki Görüntüle 1272162 Eki Görüntüle 1272163 bol ve kaliteli yumilerin olsun inşallah...
inşallah canım benim inşallahhhhhh
valla bende tedavi olmak istedim şuan keşke ekimde başlayanlardan olabilseydim bende sizle gün sayardım
bizde şuan hazır değilizBen henüz başlamayı düşünmüyorum. Bir öncekinin taksitleri bitmedi :) Ama inşallah gerek kalmaz hiç birimize tedavi
anladım canım ozaman bizimde diyetimiz hayırlı ugurlu olsun
şuan yediklerin gayet sağlıklı duruyoraynen devam
Slm kızlar, göğüslerim sönmeye başladı grip oldum, boğazım ağırıyo hiç bi belirti hissetmiyorum acaba bu seferde mi bebeklerim tutunmadı, belirti aramaktan bıktım acaba çok mu erken ara ara belim ağırıyo offff deliricem
Onlar tedavide olabilir biz de doğal yapcaz unuttun mu teee bir zamanlar niyetlenmiştik o zaman olmadı bu adetlerimizle olur belki...bizde şuan hazır değiliz
bide bizim tedavinin başka şehirde olma ihtimali var öyle olunca daha bi masraf oluyor haliyle
beklemedeyiz bizde zaman dedik nasip dedik bakalım
bu süre içnde umarım gerek kalmaz elbette
Ben de annemle dışarı çıkcam yağmur yağıyor ama yürüyeceğiz bir yerlerde uğrarız illa ki..kızlar benim az biraz işlerim var müsadenizi istiyorum
yine gelirim görüşürüz
Sevgili yoldaşım;
Normal yolla hamile kalmış olsan nasıl anlarsın relgin gecikince değil mi:)
O zaman böyle düşünmek için çok erken. Seni çok iyi anlıyorum yaşadıklarını hissettim.
Olmamasından korkuyorsun ama unutma buda denemenin bir yolu yapacak bir şey yok! Bil ki olsa da senin hayrına olmasa da. Daha sonucu belli olmayan netice için kendini üzme. Rahatla. Gerekirse bagıra çakıra ama rahatla..
evet diyetlerimiz hayırlı olsun canım..
benim kilo vermem daha uzun olabilir bu durumda haliyle şok değil benimkisi dikkat ediyorum diyelim
Sen grip olmanın gebelik belirtilerinden olduğunu biliyormusun..
Hatta burada bunun için konu açan bile oldu..
Bu benim tespitim o kadar hatun girp oldu ki test günlerinde en sonunda grip i gebelik belirtileri arasına koydum..
Bir kaç kişi hadi ordan dedi bana olmaz öyle şey dedi tamam dedim bir kaç gün sonra kan testinde görürsünüz veeee gebe çıktılarOlabilir de olmayabilirde Allah bilir ben gözlemlerimi söylüyorum..
kuzummm inşallah sende baslarsn hayrlısıyla canm benminşallah canım benim inşallahhhhhh
valla bende tedavi olmak istedim şuan keşke ekimde başlayanlardan olabilseydim bende sizle gün sayardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?