2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ama işte diğer kızçelerin önce bu stratejiyi düşünmeleri gerek
bencede hanım hanımcık giyimi ona lafım yok
ayşenur normalde de öyle giyiniyomuş dimi

Sosyal medyada takipçileriyim ordan biri yazmıştı ayşenur u taksimde gördüm programdaki haline benzer giyinmişti bu ne yaaaa diye eleştiriyordu..Sanırım doğal hayatta da yakın bir giyim tarzı var..

aynen tartılmıycam
salı günü benim tam 5.gün oluyo o sebeple çarşamba sabahı net sonucu görmek istiyorum
ne sınırsızı kandırmaca o valla yok öyle bişi

Karadenizden fransanın peynirine dünya tutu yapman gurme folik dedirtti bana
Boylu değilim ben minnak bir hatunum 1.63 ve 55 kilo fazla canım...

nerde bu elit smileyy nerdeeeeee
kullanmam gerek acilllll hatun elitin dibi

170cm boy 57 kilo benimde fazla yagım basende toplandı onu gidermek için
üst 36 alt 38 beden onu dengeliyim üst 38 olamıcagına göre
yediklerim 38 e katkı sağladıgına göre :)

aynen tartılmıycam
salı günü benim tam 5.gün oluyo o sebeple çarşamba sabahı net sonucu görmek istiyorum
ne sınırsızı kandırmaca o valla yok öyle bişi

Salı anneme geçicem tartı onda da o sebeple salı tartılcam diyorum...
Az çok anlarız bakalım ne olmuş...
Gerçi ben pantolonumu giyerken anlarım durumu...

oyyyyy senin elit smiley ni yerim ben
ama bu bizim kaçan smiley nin yingesi gibi duruyo

Salı anneme geçicem tartı onda da o sebeple salı tartılcam diyorum...
Az çok anlarız bakalım ne olmuş...
Gerçi ben pantolonumu giyerken anlarım durumu...
hımm tamam canım bende ozaman salı bi yoklarım kendimi bakalım

oyyyyy senin elit smiley ni yerim ben
ama bu bizim kaçan smiley nin yingesi gibi duruyo

elit yenge bu

deme öyle yaaa bende .1.62 boyla 56 kilodayım va sabal ballı kaymaklı bir kahvaltıdan sonra öğlen için patlıcan dolması yaptım şimdide havuçlu kekle çay allahım ben kendime ne yapıyorum

bir bölgede toplandıysa olabilir evet ki basen sorun diyosun. bmn dengeli. ben de minyonum. 1.60 boy, 52 kilo. altta üstte sorun yok da malesef alt bacaklarım kalın, onlara da yapacak bişeyim yok. estetik anca..

senin de mi basen duvara vurma yöntemi vardı onun için dimi.. salla salla vur duvara

deme öyle yaaa bende .1.62 boyla 56 kilodayım va sabal ballı kaymaklı bir kahvaltıdan sonra öğlen için patlıcan dolması yaptım şimdide havuçlu kekle çay allahım ben kendime ne yapıyorum

oooo kızlar siz kilonuza şükredin derim bence 1,60 küsür kaç bende bilmiyom ama 80kg desem herhalde size bal kaymak olur boşverin eşiniz ve sağlınızı sorun olmuyorsa bazen kendinizi mükafatlandırınız derim eş demişken aklıma geldi bir gün eşime dedimki kilo vereyim mi hayattım o zaman 65 70kg arasındaydım biraz ver dedi kaç kg kadar diyince 8 9kg demez mi? aklıma geldikçe gülerim

kestirmeden gideceğim köye ırgatlıga gideceksin 1 ayda müthiş fiziğin olur

kızlar nasılsınız, bugün 6. günüm ama hiç bi belirtim yok sıkıldım beklemekten de belirti aramaktan da oyüzden yarın kan testi yaptırıcam herşey belli olsun bende yoluma devam edeyim

senin de mi basen duvara vurma yöntemi vardı onun için dimi.. salla salla vur duvara

yok öyle bişi ya salla vur gitsin basen
öyle bi dünya yok K kemal dogulu
abartı bişey olmadıgı için diyetle gideceğini düşünüyorum bakalım sonuçlardan haber ederim seni

yok öyle bişi ya salla vur gitsin basen
öyle bi dünya yok K kemal dogulu
abartı bişey olmadıgı için diyetle gideceğini düşünüyorum bakalım sonuçlardan haber ederim seni
bi de anacığım koltuğun kolluğuna oturup bisiklet çevirirdi her akşam aksatmadan, gözümüzün önünde eridi gitti basen karın bişi kalmadı o yaşta ahanda böyle kaldık bi de her akşam elma rendesi yerdi. 2 elmayı rendeleyip yerdi mutlaka. daha lezzetli tüketmesi sindirimi kolay ve miss gibi elma elma kokuyo onun tadı bi farklı oluyo sanki..

ben evlendiğimde 58 dim daha sonra hiç 58 olmadım 52 55 arası gezinip duruyorum eşim takılmaz benim kiloma hatta azıcık alsan falan der ama ben kendimi kötü hisediyorum 3 5 kilo alınca

valla
elma rendesini bende yiyim elmayı çok severim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…