amin cnm yaradanım en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşlhhhhhhhhhhhhhCuma gununun yuzu suyu hurmetine Allahim bu yazimi okuyan butun kardeslerimin ve bnm cocuk hasretimizi bitir tez wakitte Allahim kun fe yekun de olsun senin hazinen cok buyuk Allahim. Amin. Hayirlu cumalar kizlar. Ettiginiz tum dualariniz kabul olsun insAllah bugun.
Günaydın kızlar, dün negatif sonucumu aldım, yola bebişsiz olarak devam ediyorum ama maddi durumumu düzeltince hemen başlayacağım. Rabbim bizi sınamaya devam ediyo ama sabırlıyım ve nasip edene kadar denemeye devam edeceyim...
buarada bişey daha İstanbulda pkolular için en iyi tüp bebek merkezi hangisi bilgisi olan var mı. Yeni tedaviye başlarsam memoriali düşünüyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. öpüldünüz
sara_28 canım her şey gönlğndeki gibi olsun inş
Güünnaayyddıınnnnn hayırlı cumalarınız olsun kızlar..
Bugün dikkat ederek yememin tam 7.günü bitti ve 7 gün sonunda 2 kilo gitmiş
Son 4 günde 200 gram vermişim şaka gibi...
Demek ki spor şart bundan sonrası kolay gitmeyecek..
54.8 den 52.8 e düşmüş olarak devam ediyorum...
onlara can feda onlar gelsin ben kilo alayım çok ta umrumda olur sanki..
kilo verilir sonra yeter ki gelsin sıpalar..
Günaydın kızlar, dün negatif sonucumu aldım, yola bebişsiz olarak devam ediyorum ama maddi durumumu düzeltince hemen başlayacağım. Rabbim bizi sınamaya devam ediyo ama sabırlıyım ve nasip edene kadar denemeye devam edeceyim...
buarada bişey daha İstanbulda pkolular için en iyi tüp bebek merkezi hangisi bilgisi olan var mı. Yeni tedaviye başlarsam memoriali düşünüyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. öpüldünüz
Cuma gununun yuzu suyu hurmetine Allahim bu yazimi okuyan butun kardeslerimin ve bnm cocuk hasretimizi bitir tez wakitte Allahim kun fe yekun de olsun senin hazinen cok buyuk Allahim. Amin. Hayirlu cumalar kizlar. Ettiginiz tum dualariniz kabul olsun insAllah bugun.
Cuma gununun yuzu suyu hurmetine Allahim bu yazimi okuyan butun kardeslerimin ve bnm cocuk hasretimizi bitir tez wakitte Allahim kun fe yekun de olsun senin hazinen cok buyuk Allahim. Amin. Hayirlu cumalar kizlar. Ettiginiz tum dualariniz kabul olsun insAllah bugun.
Canım insan üzülüyor tabi ama hayatta devam ediyor yapacak bir şey yok. Dilerim tez vakit durumun düzelir ve hemen başlarsın yeni bir tedaviye ama en büyük dileğim sen daha başlamadan normal yolla hamile kalırsın.
Şuan nerde denedin tüp bebeği?
Memorial iyidir canım ama şuan önerebileceğim doktoru Semra Kahraman dır oda bu oranın başı zaten.
Bahçeci Fulya yı öneririm.. Her ikisinin de laboratuvarı iyi
AMa ben 3. tüpe başlayacağım kısmet olursa bi kaç aya geçen gün Anadolu Hastanesi Prof. Aydın Arıcı ile görüşmeye gittim. İlk kez bu kadar net açıklayıcı ilgili bir ekip gördüm canım. Bir de farklı tedavi yöntemi. Mesela bizde problem sperm azlığı olduğu için havuz yöntemi kullanılacak. Ama bundan önceki tedavilerim biri Bahçeci biri Alman Hastanesinde oldu ikisinde de sıradan aynı yöntemler kullanılmıştı. Aydın bey bunları beğenmedi. Fiyat olarak da 1000tl daha ucuz diğer yerlere göre. Görüşmesi de kesinlikle ücretsiz. Ben gidip görüşmeni öneririm.
amin canım inşallah
günaydın canım sanada hayırlı cumalar
hep söylüyorum kendine işkence etme sen fıstık gibisin
aynen katılıyorum canım
geçmiş olsun canım inanki çok üzüldüm ama Rabbim büyük bizim bilmediğimiz bir hayır mutlaka vardır inşallah bebeğine en kısa sürede kavuşursun canım
amin canım inşallah
Cevabın için çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur ve kendiliğinden gelir bebişim, canım ben avrupa yakasındayım ve otarafa gitmem imkansız çok uzak orası zaten 4. tedaviye başlardığımda da büyük ihtimalle işten ayrılıcam çünkü çok stres oluyorum umarım Rabbim tez vakitte yardım eder de başlarım
Doktorlar haklı karnın geriliyordur canım, çok fazla yürüme dinlenKızlar selam nasılsınız? Ben 2 gündür hiç iyi değilim geçen akşam gece 12'ye kadar acildeydimKarnımda sertlik ve alt karnımda hiç geçmeyen hafifli-şiddetli sancılarım var... Hastanede NST'ye bağladılar doğum kasılmam var mı diye Allahtan hiç yok... Bu şekilde doktorum erken doğum riskini eledi... Bebeğim kıpır kıpır hareketlerini hissediyorum artık net olarak ancak sancı geçmek bilmiyor... idrar testi de yaptılar onda da hiçbir problem yok... Ama çok yeyince şişersiniz de karnınız gerilir canınız yanar ya? aynen onu yaşıyorum şu an... Doktorlar da tam bu zamanlarda rahimi tutan kasların gerildiğini bu yüzden acı hissettiğimi söylüyolar
Kızlar selam nasılsınız? Ben 2 gündür hiç iyi değilim geçen akşam gece 12'ye kadar acildeydimKarnımda sertlik ve alt karnımda hiç geçmeyen hafifli-şiddetli sancılarım var... Hastanede NST'ye bağladılar doğum kasılmam var mı diye Allahtan hiç yok... Bu şekilde doktorum erken doğum riskini eledi... Bebeğim kıpır kıpır hareketlerini hissediyorum artık net olarak ancak sancı geçmek bilmiyor... idrar testi de yaptılar onda da hiçbir problem yok... Ama çok yeyince şişersiniz de karnınız gerilir canınız yanar ya? aynen onu yaşıyorum şu an... Doktorlar da tam bu zamanlarda rahimi tutan kasların gerildiğini bu yüzden acı hissettiğimi söylüyolar
Herkese çok çok teşekkür ederim çoklu alıntı yaparak yazmak istedim seçtim fakat bir türlü olmadı çoklu alıntı yapamadım. İnşallah hepiniz görürsünüz. Dün opu mu oldum bu gün embriyolarımdan haber bekliyorum.
Herkese çok çok teşekkür ederim çoklu alıntı yaparak yazmak istedim seçtim fakat bir türlü olmadı çoklu alıntı yapamadım. İnşallah hepiniz görürsünüz. Dün opu mu oldum bu gün embriyolarımdan haber bekliyorum.
Cnm sira transferde hayirlisiylaa.Herkese çok çok teşekkür ederim çoklu alıntı yaparak yazmak istedim seçtim fakat bir türlü olmadı çoklu alıntı yapamadım. İnşallah hepiniz görürsünüz. Dün opu mu oldum bu gün embriyolarımdan haber bekliyorum.
canmm okudum aydın beyle görüştügünü görnce yazmak istedm bende sevdim çok doktoru, ben on görüsmede ebru hanmla görsmustum muayenede tanstım aydın beyle düşün muayene pozisyonu harıka tansmaMerhaba arkadaşlar bugun Anadolu Sağlık atasehir has. Prof. Aydin Arıcı ile görüşmeye gittim. Çok memnun kaldım. Ilk kez faekli seylerden bahsetti filan. Gorusme ucretsiz o yuzden randevu alip bir gorusun derim. Bizde problem sperm azliğı.
canm bende aydın beye gidiyorum memnunum yumilerin boyutları baya farklı oldugu için dog kontrl kullanıyorum bu ay inşallah önmzdeki ay başlıcam aydın bey gebzede senin için de hakkında hayırlısı olsun, çider derneğine uye oldugunda orası da 1000lira indirim yapıyo canm yani tedavi 3950ye geliyoCANIM ÇOK YAZMANA VE BENİ AYDINLATMANA ÇOK SEVİNDİMM.TEŞEKKÜR EDERİMM
eşimin kuzeni bu hastanede hemşireydi ama ayrıldı zaten şans olsa...neyse eşimde bu hastanenin çok fiyatlı olmasından dolayı korkuyordu hani fiyat falan söylemiyorlar ya o yüzden ama ben gitmek istediğim için ne yapsın razı oldu söylediğin fiyatlar 2014 için miydi acaba valla dediğin gibi bu iş masrafsız olmuyor bizde bi memur maaşıyla ancak ne yapabiliriz ama aklımdan gönlümden de atamıyorum o yüzden çok deneme şansım doktor doktor gezme şansım da yok bakalım aydın beye aldık öngörüşme rabbim hayırlısını versin gidip gelmek problem değil yeterki içim ısınsın fiyatlar çok olmasın ben yürümede giderim ne yapalım anne olmak çok zor derdi annem hakketen daha anne olamadan zorluk çekiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş.bizde pek sorun yok gibi dursada olmayınca insan kafasına takıyor işte neyse bende çok yazdım canım allah razı olsun tekrar
canmm e bebiş buyuyo annesi normaldir karnın genişliyo. bu arada karnın buyumus çook tatlı olmussun maşallah size ya bayıldımKızlar selam nasılsınız? Ben 2 gündür hiç iyi değilim geçen akşam gece 12'ye kadar acildeydimKarnımda sertlik ve alt karnımda hiç geçmeyen hafifli-şiddetli sancılarım var... Hastanede NST'ye bağladılar doğum kasılmam var mı diye Allahtan hiç yok... Bu şekilde doktorum erken doğum riskini eledi... Bebeğim kıpır kıpır hareketlerini hissediyorum artık net olarak ancak sancı geçmek bilmiyor... idrar testi de yaptılar onda da hiçbir problem yok... Ama çok yeyince şişersiniz de karnınız gerilir canınız yanar ya? aynen onu yaşıyorum şu an... Doktorlar da tam bu zamanlarda rahimi tutan kasların gerildiğini bu yüzden acı hissettiğimi söylüyolar
kuzummm inşallah hepsi döllenip sana bebiş olarak dönercanm benmHerkese çok çok teşekkür ederim çoklu alıntı yaparak yazmak istedim seçtim fakat bir türlü olmadı çoklu alıntı yapamadım. İnşallah hepiniz görürsünüz. Dün opu mu oldum bu gün embriyolarımdan haber bekliyorum.
günaydın hayırlı cumalar öncelikleGüünnaayyddıınnnnn hayırlı cumalarınız olsun kızlar..
Bugün dikkat ederek yememin tam 7.günü bitti ve 7 gün sonunda 2 kilo gitmiş
Son 4 günde 200 gram vermişim şaka gibi...
Demek ki spor şart bundan sonrası kolay gitmeyecek..
54.8 den 52.8 e düşmüş olarak devam ediyorum...
şimdi yazdım yukardaMybaby nirdesiinnnnn naptın tartıldın mı merak ediyorum son durumunu
Kuzum gelmiyor sinir oldum sanırım seninle baslicazcanmm okudum aydın beyle görüştügünü görnce yazmak istedm bende sevdim çok doktoru, ben on görüsmede ebru hanmla görsmustum muayenede tanstım aydın beyle düşün muayene pozisyonu harıka tansmainşallah tedavilerimzden memnun ve bebişli ayrılırız canmm
canm bende aydın beye gidiyorum memnunum yumilerin boyutları baya farklı oldugu için dog kontrl kullanıyorum bu ay inşallah önmzdeki ay başlıcam aydın bey gebzede senin için de hakkında hayırlısı olsun, çider derneğine uye oldugunda orası da 1000lira indirim yapıyo canm yani tedavi 3950ye geliyo
canmm e bebiş buyuyo annesi normaldir karnın genişliyo. bu arada karnın buyumus çook tatlı olmussun maşallah size ya bayıldım
kuzummm inşallah hepsi döllenip sana bebiş olarak dönercanm benm
M melindam canmmm kırmızılar gelsin de tedaviye başla inşallah gelsin bebişinböyle oll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?