2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Aradılar canım yarın transferim olacakmış, fakat embriyolar hakkında bilgi vermediler yarın doktor söyleyecekmiş. Bende dayanamadım doktora MAİL attım bilgi vermesi için.
canım 2 gibi baktım haber yoktu merak ettim seni :) şükür haber gelmiş yarın transfer dediklerine göre iyi bence bebişler :) allahım yardımcın olsun :) hayırlısı ile bu sefer bebişin yada bebişlerin olsunnnnnnnnn :)

Iyi akşamlar. Bugün kontrole gittim. Artık çatlatma iğnesini vurulma vaktim gelmiş. Çarşamba gunu opu olacakmış. Sonrasında dondurulmuş transferi olacak. Opu Dan sonra iğne veya ilaç devam edecek mi?

Iyi akşamlar. Bugün kontrole gittim. Artık çatlatma iğnesini vurulma vaktim gelmiş. Çarşamba gunu opu olacakmış. Sonrasında dondurulmuş transferi olacak. Opu Dan sonra iğne veya ilaç devam edecek mi?
hayırlı olsun inşher şey güzel olur canım opudan sonra neye devam edeceğin konusunda bilgilendirir seni dr

Benim önceki denemde gebelik testine kadar iğneler devam etti

Bende seninle aynıyım tüp bebek tutmadı.öncesinde dış gebeliğim 3 düşüğüm var üçüncüyü ağustosta düşürdüm..bu ayda kimyasalım var..en son düşüğüm patalojiye gitti.ama sonuç temiz çıktı.kan pıhtılaşması var bende mthfr c677t homozigotum...bende ara verdi iyi bir yer arayışındayım..senin düşüklerin sebebi neymiş canım bir sebep bulamıyolar ya sinir oluyorum doktorlara valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…