Âmin inşallah benim ve benim gibi isteyen tüm herkesin Rabbim yüzünü güldürsündoğum günün kutlu olsun yeni yaşında istedğin herşey olsun inşlh....
bu sefer yüzün güler inşlh bebeğin seninle olur...
o ne beeeeeeeeeeeeeeeeeeRoza geldi kızların arasına
canım 2 gibi baktım haber yoktu merak ettim seni :) şükür haber gelmiş yarın transfer dediklerine göre iyi bence bebişler :) allahım yardımcın olsun :) hayırlısı ile bu sefer bebişin yada bebişlerin olsunnnnnnnnn :)Aradılar canım yarın transferim olacakmış, fakat embriyolar hakkında bilgi vermediler yarın doktor söyleyecekmiş. Bende dayanamadım doktora MAİL attım bilgi vermesi için.
Hayırlı olsun inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırızEveeeet yarın transferim var fakat embriyolar hakkında bilgi vermediler yarın söyleyeceklermiş.
hayırlı olsun inşher şey güzel olur canım opudan sonra neye devam edeceğin konusunda bilgilendirir seni drIyi akşamlar. Bugün kontrole gittim. Artık çatlatma iğnesini vurulma vaktim gelmiş. Çarşamba gunu opu olacakmış. Sonrasında dondurulmuş transferi olacak. Opu Dan sonra iğne veya ilaç devam edecek mi?
Iyi akşamlar. Bugün kontrole gittim. Artık çatlatma iğnesini vurulma vaktim gelmiş. Çarşamba gunu opu olacakmış. Sonrasında dondurulmuş transferi olacak. Opu Dan sonra iğne veya ilaç devam edecek mi
Hayirli olsunn :)) yumurta toplamadan sonra igne olmuyorsun. Transfer den jel veriyorlar ama ben becerememistim o yuzden her aksam igne olmustum sonuclari ogrenene kadar
nasılsın kuzum kimseler yok sanırım bu günIyi aksamlar canim
Iyi akşamlar. Bugün kontrole gittim. Artık çatlatma iğnesini vurulma vaktim gelmiş. Çarşamba gunu opu olacakmış. Sonrasında dondurulmuş transferi olacak. Opu Dan sonra iğne veya ilaç devam edecek mi?
Teşekkürler, biraz bıktım da iğneden. Günde 3 tane:)Benim önceki denemde gebelik testine kadar iğneler devam etti
kızlarsara_28 den haber varmı opusu vardı bu gün sanırım
Geçmiş olsun, Allah tamamına erdirsin:) benim ki de Çarşamba günüCanım benim opu oldum bugün şükür önemli bir sıkıntım olmadı sekiz yumoş toplanmış ama kaliteleri hakkinda yarin bilgi verecekler
Teşekkürler, biraz bıktım da iğneden. Günde 3 tane:)
Canım benim opu oldum bugün şükür önemli bir sıkıntım olmadı sekiz yumoş toplanmış ama kaliteleri hakkinda yarin bilgi verecekler
amin canım insallah sagolGeçmiş olsun, Allah tamamına erdirsin:) benim ki de Çarşamba günü
İ
Hayırlı olsun inşallah hepsi döllenir iyi kalitede olur
Bende seninle aynıyım tüp bebek tutmadı.öncesinde dış gebeliğim 3 düşüğüm var üçüncüyü ağustosta düşürdüm..bu ayda kimyasalım var..en son düşüğüm patalojiye gitti.ama sonuç temiz çıktı.kan pıhtılaşması var bende mthfr c677t homozigotum...bende ara verdi iyi bir yer arayışındayım..senin düşüklerin sebebi neymiş canım bir sebep bulamıyolar ya sinir oluyorum doktorlara valla.Hiç gebe kalmasaydım bukadar çok üzülmedim ama gebe kalıp kaybetmek beni çok daha fazla üzdü tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum . Burayı çok araştırdım inşallah doğru bir karar vermiştim daha önce gittiği merkezde çok ünlü bir merkezdi ama sonuç alamadım ama merkezi değiştirme nedenim sonuç almamamdan değil sonrasında benimle hiç ilgilenmemeleri nedeniyle bülent bey ile devam etmeye karar verdim inşallah doğru bir karar vermişimdir
Siz hangi merkezde tedavi görüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?