- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Gunaydin kardeslerim :)
Dun tup bebekte ilk ve insallah son negatifimi aldim. Cikolata kistlerimi bogmak istyrm.yk etmk istyrmmm ck kizginim onlara. Neyse Dr um guvenc karlikaya 12. Gunde 0.08 cikinca kan testimin sonucu ilaclarini birak dedi. 5. Gun embriyosuydu we dr um embriyoya ck guweniyordu ama Rabbim ol demefikten sonra olmuyor iste.zamani degilmis. Bu son olur insallah. Sizlere iki sorum var kizlar 1-ilaclari biraktiktan ne kadar sonra adet oluyorz ortalama? 2- 1de basariszlik yasadiktan sonra ne gibi tetkikler yapiliyo ikincisi icin gercekten elimden gelen herseyi yapmis olmk istyrm.
cewaplariniz icin simdiden tesekkurler . Hayirli cumalar.
Hamilelik uykusu :) Kış uykusu :) Puslu hava uykusu :) Güzellik uykusu :) Prensesin uykusu :) (filmi de vardı)Tunaydınlar herkese:)
Gunaydin kardeslerim :)
Dun tup bebekte ilk ve insallah son negatifimi aldim. Cikolata kistlerimi bogmak istyrm.yk etmk istyrmmm ck kizginim onlara. Neyse Dr um guvenc karlikaya 12. Gunde 0.08 cikinca kan testimin sonucu ilaclarini birak dedi. 5. Gun embriyosuydu we dr um embriyoya ck guweniyordu ama Rabbim ol demefikten sonra olmuyor iste.zamani degilmis. Bu son olur insallah. Sizlere iki sorum var kizlar 1-ilaclari biraktiktan ne kadar sonra adet oluyorz ortalama? 2- 1de basariszlik yasadiktan sonra ne gibi tetkikler yapiliyo ikincisi icin gercekten elimden gelen herseyi yapmis olmk istyrm.
cewaplariniz icin simdiden tesekkurler . Hayirli cumalar.
WishhDuygu E egunal kızlar arkadaşa bir el atar mısınız lütfen.
Sanırım bir takım problemler var üstün bilgileriniz çözüm olacak ...
Öperimmm
nasipde ne kadar varsa artık canım gerisinide ben ve ailem tamamlarız alanlardan ve sizlerden allah razı olsunYetmis miannen filan kurana sohbete gidiyorsa soyle onlara da buradaki her topige yaz hay Allah ya ben aldim o zaman
çok sağol canım allah razı olsunCnm ben 2 tane aliyorum esim ve ben okuruz..
kızlar bgn bnm 4.günüm düün aksam sol kasğımda ağrı avardı bugün işe basladm hiçbişi hissetmiyorm sizde durumlar ne
Lulinda mmmm yarına ne kaldııı :)
Çok şükür bitti sayılı günler..
Güzel haber alırız inşallah. Ama olmazsa da canın sağolsun canım
Saol, geçti de son 3 günü bana sor:) Umutluyum hem de ikize ama bakalım:) Negatif tedavi yoktur. Vakti gelmemiş bebek vardır bence. Tabii ki canımızın sağlığı herşeyden önemli. Gelmek isterserse bekliyoruz, seviyoruz.
Degerim 7.5e düşmüş kızlar bu rüyada burda bitti :-(
arkadaşım fsh en fazla 9 olmalı benim 16Arkadaşlar, aşağı-yukarı değerleri biliyorsunuzdur. Haziran ayında yaptırdığım son tahlil sonuçları aşağıda. Çokmu kötü?
TSH (Tiroid Stimulan Hormon) 2,29
Serbest T4 (FT4) 1,12
Follikül Stimulan Hormon (FSH) 12,54
Luteinizan Hormon (LH) 5,79
Estradiol (E2) 20
Anti-Müllerian Hormon-AMH *0.4
Teşekkür ederim.arkadaşım fsh en fazla 9 olmalı benim 16
amh da benimkiyle aynı sakın kafana takma verecek olan Allah
hazirandaki tahlil le bu ay değişebilir canım fsh
ne zaman tüpe gidiyorsumn
Arkadaşlar merhaba benimde esimde morfoloji 0 çıktı bu sekildr tüp bebek uygukamasinda başarılı olan varmı yada herhsngi bir tedavi uygulsyan varmi.bizim morallerde sıfır ne yapacağımi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?