• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
i aksamlar kızlar normalde yarın test gunumdu.. ama bugun yaptırdım 13. gunum oluyo bugun transfer ayın 17 sınde yapıldıgı için kan degerım 222.78 inanamadım bıde ıdrar testı yaptım ondada ıkıncı çizgı cıktı.. benle olan dua eden herkese cok tesekkur ederım yorumlrınız nedır arkadaslar
:64::64::64::64::64::64::46::46::46:Canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere benimde 2Ocak dualarını bekiyorum kuzum:16::16:

Selam kızlarrr:16::16::16: Nasılsınız? Benim yumişler büyüyor mudur acaba hiç hissetmiyorum da :1:
Bu arada gözlerimi zor açık tutuyorum. Uyuya kalırsam şimdiden iyi gecelerrr

Selam kızlarrr:16::16::16: Nasılsınız? Benim yumişler büyüyor mudur acaba hiç hissetmiyorum da :1:
daha erken kuzum buyuyodur tabi simdi hissetmezsin sonra agrin baslarr dozunda yuksek insalah buyurler.

aa super cnm hayirli olsun sonu guzel olsun insallah nerde basladin ? Iyiyim canin ben saol :)

2 gr olmuş fındık, maşallah :16:
Acıbadem'de doktorum. İşlemler genartta yapılacak. Bu defa 2. gün transferi olacak herhalde. bir de onu deneyeceğiz. Herkes 5'e gitmeye çalışırken biz geri gidiyoruz. Hayırlısı artık, çok kafamı yormuyorum bu defa :34:

2 gr olmuş fındık, maşallah :16:
Acıbadem'de doktorum. İşlemler genartta yapılacak. Bu defa 2. gün transferi olacak herhalde. bir de onu deneyeceğiz. Herkes 5'e gitmeye çalışırken biz geri gidiyoruz. Hayırlısı artık, çok kafamı yormuyorum bu defa :34:
burda olmus yazio evrt bakalim yarin kontrol var :) canos biliyorsun bana hep 5 yapıldı bu sefer 5 e gidicek yumim olmasina ragmen değişiklik olsun diye 3 koyduk tuttu maasalah demek lazim :)

Merhaba arkadaslarr.. cok heyecanliyim yarin kesemizi görmeye gidicez ama ben bugun pek iyi degilim ..kasiklarim vee belim cok agriyor cok halsiz hissediyorum.. ve bisey olucak diye cok korkuyorum .. inşallah hersey yolundadir:14::14:

hayırlı yolculuklar güzel haberler duyarız işallah
Teşekkür ederim canım :16:

i aksamlar kızlar normalde yarın test gunumdu.. ama bugun yaptırdım 13. gunum oluyo bugun transfer ayın 17 sınde yapıldıgı için kan degerım 222.78 inanamadım bıde ıdrar testı yaptım ondada ıkıncı çizgı cıktı.. benle olan dua eden herkese cok tesekkur ederım yorumlrınız nedır arkadaslar
Canım o kadar mutlu oldumki
Özellikle uzun tedavilerden sonra olunca daha çok sevindim :16::16:
Kendine dikkaat et canım

Selam canım yumileri düşünme onlar bissürü olacak Allahımın izniyle
Kendini de çokkyorma git yat dinlen canım
:16::16:

Merhaba arkadaslarr.. cok heyecanliyim yarin kesemizi görmeye gidicez ama ben bugun pek iyi degilim ..kasiklarim vee belim cok agriyor cok halsiz hissediyorum.. ve bisey olucak diye cok korkuyorum .. inşallah hersey yolundadir:14::14:
Merak etme cnm o kendisine yer acio iyice yerlesio ondan agriyo benim hala agriyo insallah yarin keseyi goruceksin cnm

Merak etme cnm o kendisine yer acio iyice yerlesio ondan agriyo benim hala agriyo insallah yarin keseyi goruceksin cnm

Inşallah gecmiyor saatler sanki bide aksam 7.30 a verdiler randevuyu .. Allahim bi problem çıkmaz da saglikla kucagimiza almayi da nasip eder.

Kizlarr gunaydinnn.
Ben geldim ama yine dertli geldim ayin 25i adet olmam lazimdi
Olmadim hadi dddim bazen gecikiyo 1,2 gun yine olmadim ama dun aksamdan beri kahverengi akintim oluyo sadece
Sizce nedir bu :-( adet olcakmis gibi gogsum kasiklarim agriyodu onlarda gecti sadece aIcik belim agriyo.offf delircrm ya:18:

Kizlarr gunaydinnn.
Ben geldim ama yine dertli geldim ayin 25i adet olmam lazimdi
Olmadim hadi dddim bazen gecikiyo 1,2 gun yine olmadim ama dun aksamdan beri kahverengi akintim oluyo sadece
Sizce nedir bu :-( adet olcakmis gibi gogsum kasiklarim agriyodu onlarda gecti sadece aIcik belim agriyo.offf delircrm ya:18:

günaydın kızlar:3:
$602428_381874995227175_1551551009_n.webp
rabbim yeni yılda saglık sıhat huzur mutluluk bolbol bebiş nasip etsin inş sorunlarımz sıkıntılarımz su gibi akıp gitsin rabbim bize en güzel eN hayırlı kapılar acsın hepimz gülelim inş:16:

Son düzenleme:
günaydın kızlar:3:

ALLAH’IM! BAŞLAYACAĞIN BU YENİ GÜN İÇİN SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM VE BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM,GÜNAH İŞLEMEKTEN,BİR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BİRİSİNDEN ZULÜM GÖRMEKTEN SANA SIĞINIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLİKTEN,ACİZLİKTEN, CİMRİLİKTEN, HASTALIKTAN,BUNAKLIKTAN,ŞİRKTEN,KABİR AZABINDAN VE DİĞER DÜNYEVİ,UHREVİ KÖTÜ HAL VE AKİBETLERDEN SANA SIĞINIRIM.
ALLAH’IM! BUGÜN YAPACAĞIM BÜTÜN İŞLERİN İBADET OLMASINI NASİP ET.
rabbim yeni yılda saglık sıhat huzur mutluluk bolbol bebiş nasip etsin inş sorunlarımz sıkıntılarımz su gibi akıp gitsin rabbim bize en güzel e hayırlı kapılar acsın hepimz gülelim inş:16:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınlarrr:16::16::16::16::16: musmutlu bir hafta olsun :21::21::21::21:süprizler olsun hayatımızda hiç umadığımız anda kapılarımızı çalan :52::52::52::52::52:mutlukular güzelikler olsunnn:40::40::40::40::40::40::40: gölülümüzden geçen her şey bizleri bulsunn:34::34::34::34::34::34:

Back
X