• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
i aksamlar kızlar normalde yarın test gunumdu.. ama bugun yaptırdım 13. gunum oluyo bugun transfer ayın 17 sınde yapıldıgı için kan degerım 222.78 inanamadım bıde ıdrar testı yaptım ondada ıkıncı çizgı cıktı.. benle olan dua eden herkese cok tesekkur ederım yorumlrınız nedır arkadaslar
canım hayırlı olsun bebişin inşallah..
güzelce sağlıkla önce keseyi sonra kalp atışlarını görürsün canım sonrasıda hayırlı dogum olur inşallah:16:

Kizlar nafis girio mu? Merak ettim nerelerde?
canımmm giriyorum bende c.tesi öğleden sonra ve pazar günleri yokum biliyosun:34:
naslsın canım iyimisin..
okuduguma göre bugün kontrolünüz var herhalde hadi bakalım canım güzel haberlerle gel inşallah:16::16:
bu arada ben fakülteden randevu aldım testler içinnnnn:52::52:

günaydınlarrr:16::16::16::16::16: Musmutlu bir hafta olsun :21::21::21::21:süprizler olsun hayatımızda hiç umadığımız anda kapılarımızı çalan :52::52::52::52::52:mutlukular güzelikler olsunnn:40::40::40::40::40::40::40: Gölülümüzden geçen her şey bizleri bulsunn:34::34::34::34::34::34:

günaydın canım amin inş ne var ne yok topkmzde :40: Yeni haberler varmı:40:

günaydın kızlar:3:
Eki Görüntüle 913644
rabbim yeni yılda saglık sıhat huzur mutluluk bolbol bebiş nasip etsin inş sorunlarımz sıkıntılarımz su gibi akıp gitsin rabbim bize en güzel eN hayırlı kapılar acsın hepimz gülelim inş:16:

günaydınlarrr:16::16::16::16::16: musmutlu bir hafta olsun :21::21::21::21:süprizler olsun hayatımızda hiç umadığımız anda kapılarımızı çalan :52::52::52::52::52:mutlukular güzelikler olsunnn:40::40::40::40::40::40::40: gölülümüzden geçen her şey bizleri bulsunn:34::34::34::34::34::34:

günaydın kızlarrrr:16::16:

canlarrr günaydınnn hepinize hayırlı bir gün hayırlı bir hafta olsun hepimiz için inşallahhhhh:16::16::16::16:

canım tedavin bu ay için iptal olmus galiba hiç üzülme kuzum bundada vardır bi hayır:16::16::16:

Hepinize çook güzel bir gün ve hafta diliyorum :16::16::16:
Hafta sonu Ankara'daydım, internete giremedim. Gelişmeleri şimdi okumaya başlayacağım. Umarım herkes iyidir, mutludur, güzel haberler gelmiştir.
Ben transferimin 20. günü olan bugün bir kez daha kan verdim. :) Kanımı kuruttular vicdansızlar. :P
Eğer gerektiği gibi yükselmişse (Allahım inşallah) 600 civarı bir değer bekliyoruz. O zaman zaten hafta sonuna keseyi görme umuduyla ultrason randevusu alacağım. Saat 12 gibi belli olacak sonuç. :52:
Sevgiyle ve tüm iyi dileklerimle öpüyorum hepinizi.

sanda günaydın canım nasılsın bakim:40::16:
iyiyim canım bildiğin gibi nasıl olsun işteyim uğraşıyorum sen nasılsın
Hafta sonu Ankara'daydım, internete giremedim. Gelişmeleri şimdi okumaya başlayacağım. Umarım herkes iyidir, mutludur, güzel haberler gelmiştir.
Ben transferimin 20. günü olan bugün bir kez daha kan verdim. :) Kanımı kuruttular vicdansızlar. :P
Eğer gerektiği gibi yükselmişse (Allahım inşallah) 600 civarı bir değer bekliyoruz. O zaman zaten hafta sonuna keseyi görme umuduyla ultrason randevusu alacağım. Saat 12 gibi belli olacak sonuç. :52:
ohhh hadi bakalım canım bu seferde iyi sonuc alda darısı keseyle pıtpıtlara olsun inşallah:16:

:64::64::64::64::64::64::46::46::46:Canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere benimde 2Ocak dualarını bekiyorum kuzum:16::16:

Canim cok sevindim. Masallah..Allah tamamina erdirsin.

cok tesekkur ederım yarın 2. kan testımı yaptıracam rabbım ızın verırse... dualarınızı beklıyorum ınsallh güzel katlanır... ve unutmayın hep dualarımdasınız:nazar:

listeye hamıle olarak yazılısım inanamıyorum kaderde bu gunlerıde görmek varmıs cok sukur devamı gelsın ınsallh

DARISI SIRADAKİLEREE :49::49::49::49::49:VEEEEEEEEEEEEEE MUCİZLENE KUCAKLAŞTIĞIN GÜNLERE İNŞŞ:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

iyiyim canım bildiğin gibi nasıl olsun işteyim uğraşıyorum sen nasılsın

ohhh hadi bakalım canım bu seferde iyi sonuc alda darısı keseyle pıtpıtlara olsun inşallah:16:

allh iylik versin bnde iym çok şükür canım herşerde bi hayır var diyip çok şükür demek gerekiyor inş hayırlısı ile güzel bi yeni yıl bizlerin olsun:16:

inşallah bu kezde beklenilen değer hatta daha fazlası gelir ve kese için randevu alırsın canım heyecanla bekliyorum haberi:29:

Merhaba kizlar bu sabah 10 da transferim oldu 5.gun emriyosu :)) simdi sira test gununde hayirlisi ile guzel haberler vermek nasip olur inşallah 8 ocak test gunum.
Yıldız heyecanla bekliyorum güzel haberini... Kendine iyi bak arkadaşım.

Bizim ilk denememiz 18 Kasımda oldu ve Pazartesi günü olacağım kürtajla sonuçlanacak. Teşhisimiz sebepsiz infertilite. Okuduklarıma göre benzer şeyler yaşayanlar çok. Sormak istediğim doktorumuz 6 haftalıkken birşeyler ters gidiyor dedi. Kalp atışlarını duyamadı. Ama 8 haftalık olana kadar bekletti. Biz ölüp ölüp dirildik. Benzer şeyleri yaşayanalra hatırlattığım için üzgünüm, ama sizi de böyle beklettiler mi? Bir de tekrar denemek için ne kadar bekleme süresi verdiler.
Çok geçmiş olsun, Allah başka acı yaşatmasın.

buralardayım canım...kocam gelmek üzeredir mutfağa girdim haliyle..

sen çalışıyorsun kuzum isteksiz olman doğal aslında...
benim can sıkkınlığım adetten değil sebebi var pazartesi netleşir o zaman paylaşırım sizinle şehirdışına çıkmam sözkonusu olabilir bir süreliğine duruma göre..şimdi yazmak paylaşmak istemiyorum yazasım yok..
Güldencim keyifsizliğin çok hissediliyor. Umarım bugün güzel haberler alırsın da bizimle de mutlulukla paylaşırsın. Merakla bekliyorum. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

kızlar çok üzgünüm yaa tedavim birdaki aya ertelendi :43: 2 gün oldu gonal f başlamıştım biliyorsunuz; ama bugün çok kötüydüm sabah köründe bir ateş, boğaz ağrısı, öksürük, yataktan kalkamıyorum şiddetli baş ağrısı, ateşim 38.5 oldu bütun vucüdüm ağırı vardı. dr.umu aradım dedi böyle olmaz yumurtaların etkilenmez ama sen 2-3 güne iyi olamazsın ve anestezide zorlanırız uyandırmada sıkıntı yaşanır dedi:( burnum tıkalı ikiside nefes alamıyorum..
hemen acile gittik iğne vurdurlar ikitane, birsürü ilaç...Allahım ya :((( bundada avardır bir hayır diyoyorum ama çok üzgünüm:50::50:
Geçmiş olsun canım, geç olsun da güç olmasın. Daha iyisindir umarım.
i aksamlar kızlar normalde yarın test gunumdu.. ama bugun yaptırdım 13. gunum oluyo bugun transfer ayın 17 sınde yapıldıgı için kan degerım 222.78 inanamadım bıde ıdrar testı yaptım ondada ıkıncı çizgı cıktı.. benle olan dua eden herkese cok tesekkur ederım yorumlrınız nedır arkadaslar
Canım çok tebrik ederim harika bir haber bu... Çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. :46::46::46:

Back
X