• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlarım beklettim kusura bakmayın, öğle yemeğinden hemen sonra toplantıya girmem gerekti...
Allaha çok şükür 20. gün değerim 961 çıktı... Mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.
Doktoru aradım, haftaya pazartesi gel ultrasonla bakalım dedi. Yolk kesesini ve belki kalp atışını da görme şansımız olur dedi.
Merak eden, dua eden, benimle heyecanlanan tüm dostlarım, Allah razı olsun hepinizden. Tek tek hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah.

Öpüyorum hepinizi... :16::16::16:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

süper canımmmmmmmmmm ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNNNNNNN

çok saol canım, yapacak bişeyimiz yok malesef,Rabbime bıraktım artık

Arkadaşlarım beklettim kusura bakmayın, öğle yemeğinden hemen sonra toplantıya girmem gerekti...
Allaha çok şükür 20. gün değerim 961 çıktı... Mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.
Doktoru aradım, haftaya pazartesi gel ultrasonla bakalım dedi. Yolk kesesini ve belki kalp atışını da görme şansımız olur dedi.
Merak eden, dua eden, benimle heyecanlanan tüm dostlarım, Allah razı olsun hepinizden. Tek tek hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
tebriklerrrrrrrrr

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
tebriklerrrrrrrrr

Yazdıklarınız beni çok mutlu ediyor, benimle birlikte ta oralardan sevindiğinizi hissedebiliyorum. Gözlerim doluyor sürekli :) Çok teşekkür ederim hepinize, ben de her birinizi tek tek tebrik edeceğim inşallah...

hamilesin ya ondan doluyor gözlerin hormonlar şekerim normal:1:

İnşallahh :31: Hem ilgin için çok teşekkür ederim bilgilendim:48:

rica ederim canım ne demek:29:

kusura bakmayın yaaa
yazılarımm ne çok çıkmışş :1::1::1::1:

egunallll bende seni seviyorummmmmmmmmmm bitanemmm:16:

Tatlım çok geçmiş olsun canım ya, moralini bozma, birazcık daha bekleyeceksin demekki. Bundada var bir hayır diyelim. Rabbim en doğru zamanı bekliyor, sakın tadını kaçırma, umutsuzluğa kapılma emi.. Sevgiler:16:

kızlar ben azcık yatcam bir kaç gündür epey yoruldum gelirim ilk fırsatta..

Tatlım çok geçmiş olsun canım ya, moralini bozma, birazcık daha bekleyeceksin demekki. Bundada var bir hayır diyelim. Rabbim en doğru zamanı bekliyor, sakın tadını kaçırma, umutsuzluğa kapılma emi.. Sevgiler:16:

kuzum çok saol, güzel dileklerin için malesef grip oldum, barış beyde böyle tedavi yapamayız dedi bir dahaki adetime inşlh bi askislik çıkmazsa başlarız...

kuzum çok saol, güzel dileklerin için malesef grip oldum, barış beyde böyle tedavi yapamayız dedi bir dahaki adetime inşlh bi askislik çıkmazsa başlarız...

Kısmet dedikleri bu olsa gerek, var bundada bir hayır diyelim. Elden bir şey gelmez. İnşallah bu beklemelerin sonu güzel olur, bu günler çokdan unutulur canım benim. Sen yinede moralini yüksek tut, acil şifalar dilerim:16:

ohhh be :) ne mutlu bize, teyze oluyoruuuuuz...
maşallah maşallah..

canımmmmmmmm senı tebrık ederım yaaaa cok ama çok sevındım hamıle olduğunaaa
saol canım insallh devamı gelır bu bı baslangı daha cok yolumuz var
Kuzum senin belirtiler nelerdi?benim son 3günüm test için:18::18:

aslına bakarsan hiç belırtı aramadım hatta okadar olumsuzdumki 5.denememdı ve daha önce hiç tutmamıştı.. bende 3.gunden itıbaren adet sancısı,asırı gaz bırıkmesi, uyku hali,memelerde koyulasma ve agrılarumarım sende güzel sonuclar alırsın :49::49::49:

kızlar duanıza ıhtıyacım var yarın 2 kan testım umarım ılk sonucum dogrudur ve güzelce artar simdiden ALLAH RAZI OLSUN.

tebrikkkkkkk ederimmmm cnm..... oleyyyyyyyyyyyyy.......................

Back
X