• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar

yeni yıl bizlere sağlık huzur mutluluk ve bol bebiş getirsin bebek özlemimiz yeni yılda bitsin ve kucakalrımız dolsun Rabbim yüzümüze hayırlı kapılar açsın umutların yeşerdiği kötülüklerin uzaklaştığı bir yıl olsun

yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese kutlu olsun

yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese mutlu olsun

:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32: :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

:3:
vayy vayyyy....
ozaman para sana çıksın cnm :1::1::1::1::1:

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN :nazar::nazar::nazar::nazar:
şİMdidenn doğumm günüünnnn kutlu olsun arkadaşımmmmmmmmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çok tskler canım benim rabbim bu yeni yılda hepimize saglık sıhat huzr mutluluk versin inş bol bol bebişler olsun hepimzin:16:sizleri çok seviyorum:38::nazar::emir_bebek:

doğum günün kutlu olsun canım yeni yıl sana gönlünden geçen güzellikleri nasip eder inşallah

kızlar günaydın....... mutlu yıllar olsun inşallah....
guldencim tebrikler hayatım enlerde yer almışsın....
ama kendimi göremedim ona uzuldum.. istikrarla gebe kalamayanlar arasında yer almalıydım...
bu arada ben çarsım işini sabah hallettim eve döndüm ... :) cok hızlıyımmmmm...

Ayyy ne güzell çok sağol canım benimmmmmm:31:gel kız bida öpümm:38:iyki varsınz canlar:16:bak noel babadan ne istedim hepmize $image.webp hediyelerimz inş bunlar olsun :16:

Yeni yıl sana sesleniyorum beni iyi dinle çünkü senin gelişinle umutlanıp yeniden hayata tutunup ayaga kalkıp umutlananlar var lütfen sadece yıl olrak değişme senden cok şey iatemiyoruz sadece saglık sıhat huzr mutlulk bol bebiş ve neşeli bir yuva istiyoruz ne olursun umutlarımızı göz önünde bulundurarak bize hayırlı kapılar açamanı ve güzel bir yıl olmanı temenni ediyoruz eğer gelceksen bunlarla gel yoksa bir anlamın yok onu bil yani hıh :1::1:fırçamı attım kızlar kulağınıda çektim inş rabbimn izniyle güzel yıl olur hepimz için:16: $image.webp :nazar::emir_bebek:Eki Görüntüle 915173

Kızlarrrr:3:bu yıl leyleklerde bize destek oluyor :1: $image.webp sakın umudunuzu kaybetmeyin sizinde yuvanıza gelecem hemde ellerim kollarım dolu dedi:119::119::124::124::79::48:yani yeni yıl hiç kurtuşuşun yok çarşı bize destekli :28:

Kizlae morwlim cok bozuk hersey iyi giderken bugun fark ettim ki dun orlutran yapmam gerekirken yanlislikla dekapepty yapmisimm dr aradim bilmiyorum bakalim ne olacak persembe konteol var ozamana kadae orgalutran ve menepur.gonalef devam persembe sabah e2 bakilacakk morelimm sifirrrrr icimde neler oluyor bilmiyorummmm:((:

merhaba,
dun bahcecı saglık klınıgındeydım ve bısmıllah dıyerek basladık tedavıye... 5 gun boyunca ıgne olacagım ve nasıpse c.tesı gunu tekrar klınıge gıdecegım... bakalım sonrasında neler yasanacak... Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah... cok garıp duygular ıcındeyım ısmını koyamadıgım, sadece duamdır kı ısteyen herkeze evlat sevgısını yasamayı nasıp etsın Rabbım...

merhaba,
dun bahcecı saglık klınıgındeydım ve bısmıllah dıyerek basladık tedavıye... 5 gun boyunca ıgne olacagım ve nasıpse c.tesı gunu tekrar klınıge gıdecegım... bakalım sonrasında neler yasanacak... Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah... cok garıp duygular ıcındeyım ısmını koyamadıgım, sadece duamdır kı ısteyen herkeze evlat sevgısını yasamayı nasıp etsın Rabbım...

Merhaba fulyadakıne mı gidiyorsun ??

Tedavın hayırlı olsun benım iğnelerim yarın akşam son çatlatma iğnesi ile son bulacak. bende çok heyecanlıyım cuma yumurta toplanacak

Çok tskler canım benim rabbim bu yeni yılda hepimize saglık sıhat huzr mutluluk versin inş bol bol bebişler olsun hepimzin:16:sizleri çok seviyorum:38::nazar::emir_bebek:

Ayyy ne güzell çok sağol canım benimmmmmm:31:gel kız bida öpümm:38:iyki varsınz canlar:16:bak noel babadan ne istedim hepmizeEki Görüntüle 915154 hediyelerimz inş bunlar olsun :16:

BENDE SENİİ çok sevıyorum canım benımm..
inşallah hep musmutlu olursun :)

merhaba,

hadi bakalımm hayırlısı olsun sonu bebişli olsun

Sagol canim benim.insallah yeni yilin ilk gunu guzelcr baslar

Ayyy ne güzell çok sağol canım benimmmmmm:31:gel kız bida öpümm:38:iyki varsınz canlar:16:bak noel babadan ne istedim hepmizeEki Görüntüle 915154 hediyelerimz inş bunlar olsun :16:

merhaba,

hadi bakalımm hayırlısı olsun sonu bebişli olsun ...

paylaşımlarınaaa bayıldımmmmmmm canım..

Sagol canim benim.insallah yeni yilin ilk gunu guzelcr baslar

inşallah canımm yaaaa

hadi bakalımm hayırlısı olsun sonu bebişli olsun ...

paylaşımlarınaaa bayıldımmmmmmm canım..

inşallah canımm yaaaa
Tsk edrim canım benim buldum öyle :1:güzellik olsun diye :16:güzel dileklerin içinde çok sağol canım :40:

Back
X