• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Selamm arkadaslarr .. dun aksam hepinize ayri ayri tesekkur etmek istedim ama telden girdigim icin yapamadim.. bugun de evdeki int. Sorun var yine telefona kaldim :(.. canim arkadaslarimm hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.. bu yeni yilda rabbim hepimizi bebislerimize kavustursun... Bütün isteyenlerin gobisleri bebislerle dolsun..:49::49: :16::16:

Amin canım..
Yeni yılda da gelcek sıpalarımız:21::21::21:

evet canım didemin ikizleri olacak ama bir bebek say sen onu birini bana vercek çünkü sağolsun sendenmi esirgeyecem aramızda bir bebenin lafımı olur dedi:1::1:

bence de versin demi :1::1:o kadar kıyak geçsin artık:27:
hem senin topiğin sayesinde öğreniyoz herşeyi:28:
benimde :ssz:inş bigün ikiz üçüz:emir_bebek::emir_bebek: olursa söz biri senin:1::1::1:

bence de versin demi :1::1:o kadar kıyak geçsin artık:27:
hem senin topiğin sayesinde öğreniyoz herşeyi:28:
benimde :ssz:inş bigün ikiz üçüz:emir_bebek::emir_bebek: olursa söz biri senin:1::1::1:

ohhh süper valla ben doğurcam diye parçalamayım kendimi hazı yapılmışlarla 10 tane çocuğum olur hasılat iyi valla :1::1:

:1::1::1:ohh ne iyi demi oturduğun yerden gelsin bebişler:emir_bebek::emir_bebek:
şaka bi yana ama inş hepimizin biri yakasında :emir_bebek:biri kucağında:emir_bebek::emir_bebek: bir sürü bebişi olsun:5::5:
bi futbol takımı çıksın:1::1:
zaten ben şimdi ye doğurmuş olsaydım 3 -4 tane doğurcaktım her yıla bi bebek :52::52::52:adam ceketini atsa hamile kalırmışım:32::32:
ohhh süper valla ben doğurcam diye parçalamayım kendimi hazı yapılmışlarla 10 tane çocuğum olur hasılat iyi valla :1::1:

bir solukta okudum okuması kolay yaşaması çooooook zor olaylardan geçmişsin bende dış gebelik yaşadım bir süre değerim düşmedi sonra düşüde geçti yaklaşık 1 buçuk ayda sıfırlandı kan vermeler kontroller her defasında acaba ameliyata alınırmıyım ya sonrası diye düşünmekten ne gerilim yaşadım sen bi de ameliyata girip tek tüpünü kaybetmişsin..umarım yeni yılda geçmişin kötü anılarının yerini hep güzel olaylar alır en önemlisi evladına kavuşursun:16:

Evetcyazmam 3 dk..idi))) ama şu son 10 yılı kitap yazssam çok satarım:))) insallah hepimizin bu hikayelerimizin sonu zor başlayan bebek masalları isimli bi topik olur:))) artik buralardayım görsrüz))

merhaba herkeze...önce kendimi tanıtarak topiğinize bende katılmak istiyorum izninizle...ben 39 yaşındayım...20 yıllık eviliyim:))) evliliğim ilk 5 yılı hariç bebk arayışına girdik o yıllarda tüp bebk çok pahalı ve lüks olduğu için malesef yaptıramadık ilaç tedavileri ve kocakarı ilaçları ile yıllarımız geçti....ardından bundan 5 sene önce peş peşe 2 defa hamile kaldım fakat..1..bebeğim 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı çok üzüldük derken ardındaki ay ben yine hamile kaldım...ve 5 haftalıkken dış gebelik olduğunu öğrendim ilk dış gebelik nedir ozaman öğrendim çok zor ağrılı ve acılı bir ay geçirdim...iğmeler ve dr..kontrolu altında düşmesini bekledik fakat düşmedi...dr..um benim hayatımın tehlikeye girdiğini söyleyerek beni acil ameliyata aldı ve sol tüpüm bebekle beraber alındı:((( bu ameliyattan sonra bütün hayallerim bitti. ben artık bebk sahibi olamaycam derken...22 yıl boyunca çocuğu olmayan yengem ve abimin konya eurofertilden bi kızları oldu bu bize ümit verdi ve hemen tedaviye başladık olumsuz bi aşılamanın ardından 6 ay sonra ilk tüpümü yaptırdık lakin...çok umutla başladığımız tadavi negatifle sonuçlandı:((( ve 2 ay aradan sonra merkezim ve dr..um sizde bi sorun yok sebepsiz infertilite tekrar deneyelim dedi..ve histereskopi..rahim filmi genetik testler derken biz 2..tedaviye başladık...ben merkeze çok güvendiğim için başka bi merkez araştırmadım ve 2 tedavimde aynı merkezde oldu...çok umutla başladığım 2. tedavimde bizi hala kırıklığına uğrattı...ve ben sonuçtan 10 gün sonra merkezime dosyamı alıyım başka merkeze bakalım amaçlı gittiğim de .merkezdeki bi başka dr...bide ben görmek istiyorum seni dedi...bizde doğal olarak tamam dedik dr..muayenesinde 3 tane nur topu gibi miyomlarımın olduğunu bunları hemen alması gerektiğini belirtti ve hemen ertesi gün ben 4 saat süren bi ameliyata gözü kapalı girdim..ameliyatım başarılı geçmişti 3 tane portakal büyüklüğünde miyomlarım bbeklerimin katilleri alınmıştı...neyse sizleri çok sıktığımı düşünüyorum tanışma amaçlı bunları yazma gereği duydum...ameliyat olalı bu gün 2 ay oldu ve ben 3.adetimde yeni bi tedaviye adım atacağım aynı merkezde başka bi dr..la inşalah ocak ayının 10/11 gibi 3. adetimi olmam lazım umarım benimle beraber bu yolda maddi manevi yıpranan bütün arkadaşlarım yeni yıla yeni umtlarla ve çift çift bebek haberleri ila başlar..bu arada ismim ayşegül..ve antalyada yaşıyorum..sevgilerimle:)))
canım okuyunca yaşadıklarını çok üzüldüm
inşallah bunlar geride kaldı ve Allahım sana güzellikleri versin canım
çok şey yaşamışsın ama her karanlığın bir aydınlığı var vee bu aydınlık artık sana bize
tüm bekleyenlere yakın olsun canım arada gel bizlere haber ver durumundan merak ederiz biz çünkü:34::34:

selam çıtır anne adaylarına:49::49::49::49::49:
2014 süper duble süper bir yıl olsun Allahım
bizlere güzellikler yaşatsın ve hepimiz bu yıl bebeklerimize kavuşalım inşallahhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Evetcyazmam 3 dk..idi))) ama şu son 10 yılı kitap yazssam çok satarım:))) insallah hepimizin bu hikayelerimizin sonu zor başlayan bebek masalları isimli bi topik olur:))) artik buralardayım görsrüz))

hayalim zaten gebe kalıp gebelerimiz ve anne olmuşlarımızı bir araya getirmek istiyorum...
inşallah o günleride görürüz hepbirlikte..

Kizlae morwlim cok bozuk hersey iyi giderken bugun fark ettim ki dun orlutran yapmam gerekirken yanlislikla dekapepty yapmisimm dr aradim bilmiyorum bakalim ne olacak persembe konteol var ozamana kadae orgalutran ve menepur.gonalef devam persembe sabah e2 bakilacakk morelimm sifirrrrr icimde neler oluyor bilmiyorummmm:((:

hiçbişey olmaz ferah ol inşallah yumurtaların gelişmiş olacak ama stres yapma sakın canım:20::34:

canım okuyunca yaşadıklarını çok üzüldüm
inşallah bunlar geride kaldı ve Allahım sana güzellikleri versin canım
çok şey yaşamışsın ama her karanlığın bir aydınlığı var vee bu aydınlık artık sana bize
tüm bekleyenlere yakın olsun canım arada gel bizlere haber ver durumundan merak ederiz biz çünkü:34::34:
Evet..tatlım buralarda olucam yeni bi tedaviye basladım ve ilaçlar kullanıyorum tüpe hazırlık))) ins..ocak 11 gibi ignelere baslarım hayırlısı rabbim ol derse olur insaallah
hayalim zaten gebe kalıp gebelerimiz ve anne olmuşlarımızı bir araya getirmek istiyorum...
Insallah tatlım hep beraber yasayalım

Son düzenleme:

ayy ben tosuncuklarımı alıp gelirim teyzesi :1:(ikiz olacakya)
yeğenlerimle oynasınlar
kavga edermişiz senin çocuk benimkinin saçını çekiyo diye:52::52:

kızlar ben yemek yapmadııım kalkıp bişeyler hazırlayım:36::36:
ne sıkıcı kadın olmak yaw

ayy ben tosuncuklarımı alıp gelirim teyzesi :1:(ikiz olacakya)
yeğenlerimle oynasınlar
kavga edermişiz senin çocuk benimkinin saçını çekiyo diye:52::52:

sanada ikiz yakışır zaten heybetli hatunsun rahat taşırsın tosuncuklarınla beklerim gebeler topiğimize :1::1:

merhaba arkadaşlar. ben mi çok tembelim bu ev hanımlığımı zor yavv. 2 saattir mutfaktan çıkamadım. daha yerleri sileceğim size bir bakayım dedim. gerçi bugün çarşıdaydım işlerim gecikti. okuduğum kadarıyla yeni Anne adaylarımız var. HOŞGELMİŞLER. inşallah 2014 te hepimiz hayırlısıyla ANNNNNNNNNNNEEEEEEE OLURUZ. hayırlı uğurlu sağlıklı huzurlu mutlu güzel günlerimiz olur ALLAHIN izniyle inşallah. kucak dolusu sevgiler bayanlar.

merhaba herkeze...önce kendimi tanıtarak topiğinize bende katılmak istiyorum izninizle...ben 39 yaşındayım...20 yıllık eviliyim:))) evliliğim ilk 5 yılı hariç bebk arayışına girdik o yıllarda tüp bebk çok pahalı ve lüks olduğu için malesef yaptıramadık ilaç tedavileri ve kocakarı ilaçları ile yıllarımız geçti....ardından bundan 5 sene önce peş peşe 2 defa hamile kaldım fakat..1..bebeğim 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı çok üzüldük derken ardındaki ay ben yine hamile kaldım...ve 5 haftalıkken dış gebelik olduğunu öğrendim ilk dış gebelik nedir ozaman öğrendim çok zor ağrılı ve acılı bir ay geçirdim...iğmeler ve dr..kontrolu altında düşmesini bekledik fakat düşmedi...dr..um benim hayatımın tehlikeye girdiğini söyleyerek beni acil ameliyata aldı ve sol tüpüm bebekle beraber alındı:((( bu ameliyattan sonra bütün hayallerim bitti. ben artık bebk sahibi olamaycam derken...22 yıl boyunca çocuğu olmayan yengem ve abimin konya eurofertilden bi kızları oldu bu bize ümit verdi ve hemen tedaviye başladık olumsuz bi aşılamanın ardından 6 ay sonra ilk tüpümü yaptırdık lakin...çok umutla başladığımız tadavi negatifle sonuçlandı:((( ve 2 ay aradan sonra merkezim ve dr..um sizde bi sorun yok sebepsiz infertilite tekrar deneyelim dedi..ve histereskopi..rahim filmi genetik testler derken biz 2..tedaviye başladık...ben merkeze çok güvendiğim için başka bi merkez araştırmadım ve 2 tedavimde aynı merkezde oldu...çok umutla başladığım 2. tedavimde bizi hala kırıklığına uğrattı...ve ben sonuçtan 10 gün sonra merkezime dosyamı alıyım başka merkeze bakalım amaçlı gittiğim de .merkezdeki bi başka dr...bide ben görmek istiyorum seni dedi...bizde doğal olarak tamam dedik dr..muayenesinde 3 tane nur topu gibi miyomlarımın olduğunu bunları hemen alması gerektiğini belirtti ve hemen ertesi gün ben 4 saat süren bi ameliyata gözü kapalı girdim..ameliyatım başarılı geçmişti 3 tane portakal büyüklüğünde miyomlarım bbeklerimin katilleri alınmıştı...neyse sizleri çok sıktığımı düşünüyorum tanışma amaçlı bunları yazma gereği duydum...ameliyat olalı bu gün 2 ay oldu ve ben 3.adetimde yeni bi tedaviye adım atacağım aynı merkezde başka bi dr..la inşalah ocak ayının 10/11 gibi 3. adetimi olmam lazım umarım benimle beraber bu yolda maddi manevi yıpranan bütün arkadaşlarım yeni yıla yeni umtlarla ve çift çift bebek haberleri ila başlar..bu arada ismim ayşegül..ve antalyada yaşıyorum..sevgilerimle:)))[/QUOTE

sabrın sonu selamet olacak ve sende bebişini kucağına alırsın inşallah. tedavin hayırlı uğurlu olsun. unutma ki burada hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz. dualarımız çocuk isteyen herkese ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI ve sağlıklı bir şekilde çocuk versin inş.

birbirinden güzel anne adayları, tanımadan sevdiğim, merak ettiğim, endişelendiğim, güzel haberlerini beklediğim arkadaşlarım.hakkımızda hayırlısının olacağı, kucaklarımızın boş kalmayacağı, yeni yeni sevinçlerle geçecek bir yıl olmasını diliyorum yüce rabbimden.hepimize ailelerimizle beraber sağlıklı sıhhatli mutlu seneler

aysegulu hosgeldin canim annelik yolunda katlandigin bunca uzuntu ve cabanin hatirina Rabbim sana bebisler nasip eder insallah hayirlisiyla bizum topimiz sana da ugurlu gelir dilerimkizlar karar verdim bu ovulasyon testleri pko da ise yaramiyi cunki hep silik cizgi cikiyortedavisi baslayan arkadaslara bebisli sonuclar dilerim

Back
X