• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
merhaba herkeze...önce kendimi tanıtarak topiğinize bende katılmak istiyorum izninizle...ben 39 yaşındayım...20 yıllık eviliyim:))) evliliğim ilk 5 yılı hariç bebk arayışına girdik o yıllarda tüp bebk çok pahalı ve lüks olduğu için malesef yaptıramadık ilaç tedavileri ve kocakarı ilaçları ile yıllarımız geçti....ardından bundan 5 sene önce peş peşe 2 defa hamile kaldım fakat..1..bebeğim 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı çok üzüldük derken ardındaki ay ben yine hamile kaldım...ve 5 haftalıkken dış gebelik olduğunu öğrendim ilk dış gebelik nedir ozaman öğrendim çok zor ağrılı ve acılı bir ay geçirdim...iğmeler ve dr..kontrolu altında düşmesini bekledik fakat düşmedi...dr..um benim hayatımın tehlikeye girdiğini söyleyerek beni acil ameliyata aldı ve sol tüpüm bebekle beraber alındı:((( bu ameliyattan sonra bütün hayallerim bitti. ben artık bebk sahibi olamaycam derken...22 yıl boyunca çocuğu olmayan yengem ve abimin konya eurofertilden bi kızları oldu bu bize ümit verdi ve hemen tedaviye başladık olumsuz bi aşılamanın ardından 6 ay sonra ilk tüpümü yaptırdık lakin...çok umutla başladığımız tadavi negatifle sonuçlandı:((( ve 2 ay aradan sonra merkezim ve dr..um sizde bi sorun yok sebepsiz infertilite tekrar deneyelim dedi..ve histereskopi..rahim filmi genetik testler derken biz 2..tedaviye başladık...ben merkeze çok güvendiğim için başka bi merkez araştırmadım ve 2 tedavimde aynı merkezde oldu...çok umutla başladığım 2. tedavimde bizi hala kırıklığına uğrattı...ve ben sonuçtan 10 gün sonra merkezime dosyamı alıyım başka merkeze bakalım amaçlı gittiğim de .merkezdeki bi başka dr...bide ben görmek istiyorum seni dedi...bizde doğal olarak tamam dedik dr..muayenesinde 3 tane nur topu gibi miyomlarımın olduğunu bunları hemen alması gerektiğini belirtti ve hemen ertesi gün ben 4 saat süren bi ameliyata gözü kapalı girdim..ameliyatım başarılı geçmişti 3 tane portakal büyüklüğünde miyomlarım bbeklerimin katilleri alınmıştı...neyse sizleri çok sıktığımı düşünüyorum tanışma amaçlı bunları yazma gereği duydum...ameliyat olalı bu gün 2 ay oldu ve ben 3.adetimde yeni bi tedaviye adım atacağım aynı merkezde başka bi dr..la inşalah ocak ayının 10/11 gibi 3. adetimi olmam lazım umarım benimle beraber bu yolda maddi manevi yıpranan bütün arkadaşlarım yeni yıla yeni umtlarla ve çift çift bebek haberleri ila başlar..bu arada ismim ayşegül..ve antalyada yaşıyorum..sevgilerimle:)))
Aramıza hoşgeldin canım Rabbim sevdiği kullarını denermiş demekki bizde o kullardanız inşalllahhhh bu tedavinde Nazlı bebişin gelecek dualarım seninle tatlım benimde transferimin 10. Günü son 2gün kaldı heycanla sonucu bekliyorum :18::18:

Topiğin güzel anneleri (2014 yılının anneleri) hepinizin yeni yılı kutlu olsun inşalllahhh bu sene bizim senemiz olsun kucaklarımız çifter çifter bebişlerle dolsun evlerimizde bebişlerimizin sesleri inlesin gürültüden komşular rahatsız olsun:1:Hepinizi seviyorum iyiki varsınız :16::16:

Arkadaslar 2014 yili Allahimin izniyle hepimize bebeklerimizi getirsin tek dilegim su anda bu... bunun disinda herkeze saglik diliyorum inanin herseyin basi saglik..

Topiğin güzel anneleri (2014 yılının anneleri) hepinizin yeni yılı kutlu olsun inşalllahhh bu sene bizim senemiz olsun kucaklarımız çifter çifter bebişlerle dolsun evlerimizde bebişlerimizin sesleri inlesin gürültüden komşular rahatsız olsun:1:Hepinizi seviyorum iyiki varsınız :16::16:

ayyyy aminnn aminn... inşallah yeni yılın ilk hamişli sen olursun sonuç gününe az kalmış inşallah bebişin seninledir..... ben de büyük bi heyecanla bekliyorum ocak 22 de adet olacağım ve 3. günü merkeze gideceğiz inşallah doktorlar tüp bebekte şansımızın yüksek olduğunu söylediler inşallah öyle olur....

merhaba herkeze...önce kendimi tanıtarak topiğinize bende katılmak istiyorum izninizle...ben 39 yaşındayım...20 yıllık eviliyim:))) evliliğim ilk 5 yılı hariç bebk arayışına girdik o yıllarda tüp bebk çok pahalı ve lüks olduğu için malesef yaptıramadık ilaç tedavileri ve kocakarı ilaçları ile yıllarımız geçti....ardından bundan 5 sene önce peş peşe 2 defa hamile kaldım fakat..1..bebeğim 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı çok üzüldük derken ardındaki ay ben yine hamile kaldım...ve 5 haftalıkken dış gebelik olduğunu öğrendim ilk dış gebelik nedir ozaman öğrendim çok zor ağrılı ve acılı bir ay geçirdim...iğmeler ve dr..kontrolu altında düşmesini bekledik fakat düşmedi...dr..um benim hayatımın tehlikeye girdiğini söyleyerek beni acil ameliyata aldı ve sol tüpüm bebekle beraber alındı:((( bu ameliyattan sonra bütün hayallerim bitti. ben artık bebk sahibi olamaycam derken...22 yıl boyunca çocuğu olmayan yengem ve abimin konya eurofertilden bi kızları oldu bu bize ümit verdi ve hemen tedaviye başladık olumsuz bi aşılamanın ardından 6 ay sonra ilk tüpümü yaptırdık lakin...çok umutla başladığımız tadavi negatifle sonuçlandı:((( ve 2 ay aradan sonra merkezim ve dr..um sizde bi sorun yok sebepsiz infertilite tekrar deneyelim dedi..ve histereskopi..rahim filmi genetik testler derken biz 2..tedaviye başladık...ben merkeze çok güvendiğim için başka bi merkez araştırmadım ve 2 tedavimde aynı merkezde oldu...çok umutla başladığım 2. tedavimde bizi hala kırıklığına uğrattı...ve ben sonuçtan 10 gün sonra merkezime dosyamı alıyım başka merkeze bakalım amaçlı gittiğim de .merkezdeki bi başka dr...bide ben görmek istiyorum seni dedi...bizde doğal olarak tamam dedik dr..muayenesinde 3 tane nur topu gibi miyomlarımın olduğunu bunları hemen alması gerektiğini belirtti ve hemen ertesi gün ben 4 saat süren bi ameliyata gözü kapalı girdim..ameliyatım başarılı geçmişti 3 tane portakal büyüklüğünde miyomlarım bbeklerimin katilleri alınmıştı...neyse sizleri çok sıktığımı düşünüyorum tanışma amaçlı bunları yazma gereği duydum...ameliyat olalı bu gün 2 ay oldu ve ben 3.adetimde yeni bi tedaviye adım atacağım aynı merkezde başka bi dr..la inşalah ocak ayının 10/11 gibi 3. adetimi olmam lazım umarım benimle beraber bu yolda maddi manevi yıpranan bütün arkadaşlarım yeni yıla yeni umtlarla ve çift çift bebek haberleri ila başlar..bu arada ismim ayşegül..ve antalyada yaşıyorum..sevgilerimle:)))[/QUOTE

sabrın sonu selamet olacak ve sende bebişini kucağına alırsın inşallah. tedavin hayırlı uğurlu olsun. unutma ki burada hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz. dualarımız çocuk isteyen herkese ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI ve sağlıklı bir şekilde çocuk versin inş.
Insallah selamete cıkarız tatlım...ben 3 yıldır k.k kulüp üyesiyim cook uzun zamandır bulundugum bir topikten buraya geldim orası dagıldı kimseler kalmadı...insallah bu topik bana sans getirir..
aysegulu hosgeldin canim annelik yolunda katlandigin bunca uzuntu ve cabanin hatirina Rabbim sana bebisler nasip eder insallah hayirlisiyla bizum topimiz sana da ugurlu gelir dilerimkizlar karar verdim bu ovulasyon testleri pko da ise yaramiyi cunki hep silik cizgi cikiyortedavisi baslayan arkadaslara bebisli sonuclar dilerim

Umarım yeni bir seneye yeni tedavi yeni topik yeni arkadaslarla giriyorum ...hepimize iyilikler hayırlar getiren bir yıl olur...

Aramıza hoşgeldin canım Rabbim sevdiği kullarını denermiş demekki bizde o kullardanız inşalllahhhh bu tedavinde Nazlı bebişin gelecek dualarım seninle tatlım benimde transferimin 10. Günü son 2gün kaldı heycanla sonucu bekliyorum :18::18:

Canım benim ins..hayırla sonuçlanır ama icimden gecen ilk his sana karsı hamilesin diyor umarım yanilmam tabiki rabbim bilir ama öyle hissettim bir anda:)))

Son düzenleme:
Iyi aksamlar canlar Hayirli ve bol bebisli bir yil diliyorum hepimize...Allahin izni ile hepimizin bebislerine kavusucagi bir yil olsun diyorum ve hepinizi öpüyorum ;)

$Emoticon%20(272).gif $1512660_766388300057113_541691513_n.webp $Emoticon%20(272).gif
$Emoticon%20(272).gif Yeni Yıl Sahip Olamadığınız Herşeyi Getirsin $Emoticon%20(272).gif
$Emoticon%20(272).gif Sağlık,Huzur,Mutluluk ve Bol Bol Para Diliyorum $Emoticon%20(272).gif

herkese mutlu yıllar arkadaslar
Allahım bu yeni yılda önce göbeklerimizi sonra kucaklarımızı doldursun

merhaba, evet fulyadakı klınıge gıdıyorum... tesekkur edıyorum, ınsallah hepımız ıcın hayırlı ve guzel sonuclar nasıp olur... adı heyecanmı,garıp hıssedıyor ınsan kendını bırazda tedırgın sanırım... Insallah cuma gununu kolaylıkla atlatırsınız ve sonuda guzellıkle bıter...

Merhaba bayanlar bende fulya Bahçeciye gidiyorum hangi doktora gidiyorsunuz ?

Tatlım tebrik ediyorum seni inatla yapmadın su gebelik testini

rabbim tamamına erdirsin canım inşallah darısı bizlere..:49::49::49::49:
cok ama cok tesekkur ederım tabıkı darısı size ve ınsallhta olucak:49::nazar:
Çok sevindim canım inşallah sıra kalp atışlarını duymada
Hayırlısı inşallah:16:
ınsalllh canımmm rabbım o günlerı görmeyıde nasıp etsın ınsallhhh hepımıze:49::nazar:
Narsude bu ne güzel bir sonuc tebrik ederim

cok saol canım rabbım devamını getırsın ınsallhh sonuda guzel olsun:nazar::49:

arkadaşlar bende ocak ayının sonuna doğru tüp bebek yaptıracağım ilkinde 2 tane kaydurmuştuk embriyo ama tutmamıştı bu sefer kaç tane kaydursam bilemedim

Back
X