• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bi de herkes yazıyo kasığım ağırıyo batmalar var midem bulanıyo benim ağrıyo göğüslerim söyle böyle bende tık yok canavar gibiyim ...
Kuzum Belirtilere hiç takılma o belirtilerin hepsi benim1. Denememde vardı sonuç negatifti :1:Hep ilaçların etkisi bu seferde transferden beri kasık ağrısı var Regli olcak gibi tırsıyorum valla :18::18:Göğüslerde de tık yok :27:Ağrıda bugün geçti yerini şiddetli başağrısına bıraktı :5::5:

Sağol canım, sen de başlamışsın sevındım, ben iğnelere 23 aralıkta başlamıştım. 3 ocakta opu.
11 gunde hersey olup bıttı benım, muhtemelen senın de ıgnelere cevap vermene göre 1 hafta sonra kadar opu.na yaklaşırsın

anladım canım embriyolarından haber varmı

Iyi aksamlar kizlarr.bugun zorla oldum ignemi ama benim gibi panik atskli birine cok zordu.boncuk boncuk terledim ama yaptim. Ne zor bisry kendine igne yapma.aslinda hic agrimadi acimadi .doktor cumartesi cagirdi haftayada cumartesi sanirim opu olursun dedi:18:

Canım benide listeye eklermisin. yaş 31, pko ve morfoloji problemi, 2. denememiz olcak, izmir özel ege tüp bebek merkezinde, ancak nezaman başlıcağımız belli değil.. kasımda 1. tüpümüz oldu 1 adet geçti şimdi beklemedeyiz.. doktorla görüşüp 2. nin zamanını belirlicez :34:

canım hayırlı olsun bebişin inşallah..
güzelce sağlıkla önce keseyi sonra kalp atışlarını görürsün canım sonrasıda hayırlı dogum olur inşallah:16:

canımmm giriyorum bende c.tesi öğleden sonra ve pazar günleri yokum biliyosun:34:
naslsın canım iyimisin..
okuduguma göre bugün kontrolünüz var herhalde hadi bakalım canım güzel haberlerle gel inşallah:16::16:
bu arada ben fakülteden randevu aldım testler içinnnnn:52::52:
evet cnm kontrol vardi iyiydi cok sukur ama ertesi gun cok hastakandin bugun daha kotuyum yarin gidicem tekrar bebege bise olmasdan korkuyom.randevu alisin super olmus cnm bsna msj la haber et burdan bulamayabilirim.optum cokk

Iyı geceler
Kızlar transferlerınzın sonucları inşallah pozıtıf çıkar sızlerı gördükçe ben de heyecanlanıyorum Mart'a kadar nasıl sabredecem Allahım sabır versın:emir_bebek::18:

evet cnm kontrol vardi iyiydi cok sukur ama ertesi gun cok hastakandin bugun daha kotuyum yarin gidicem tekrar bebege bise olmasdan korkuyom.randevu alisin super olmus cnm bsna msj la haber et burdan bulamayabilirim.optum cokk
tmm canım haberdar ederim cok saol ilgilendiğin için..
sanada cookkk geçmiş olsun acil şifalar dilerim canım:16:

Gunaydin sabirli ve guclu bayanlar..klinige kan aldirmaya geldim, ee tabi 2014un ilk rahim ultrasonunu da cektircem :) kendine gelmenin en ii yolu..

gunaydin guzel anne adaylari... guzel bir gun dilerim..

GÜNAYDINNNNNNNNNN :))

canlarr günaydınnn nasılsınız iyimisinizz:16::16:

günaydınn canım..
tatilden sonra nasıl olunuyorsa öyleyım yanıı.
kötü :1:
sen nasılsın?

Gunaydin sabirli ve guclu bayanlar..klinige kan aldirmaya geldim, ee tabi 2014un ilk rahim ultrasonunu da cektircem :) kendine gelmenin en ii yolu..

günaydın canımmmmmmmmmm...
bize haber verr...

günaydın hanımlar umarım herkes iyi dir

günaydın canımm eh işteeee idsre eder modundayım bugun benn sen nasılsın?

Yarın sabah ne zaman olacak bılmıyorum kaç yumurta toplanacak donduracak kadar yumurtam olacakmı inanılmaz gerginim yumurta toplama işllemınden sonra ki zamanı düşünemıyorum bıle

günaydınn canım..
tatilden sonra nasıl olunuyorsa öyleyım yanıı.
kötü :1:
sen nasılsın?
?
aynen canım bende seninle aynı durumdayım..
cok yorgun uykusuz ve bitik bi haldeyşm:31:

Günaydın canım forumda baya yeni arkadaş var egunal nerelerde son sayfalarda hiç yazmamış hamiş haberi varmı son 5 günde ben cumadan beri yokum :26:
canım egunal buralardaydı yazıyo ama görmemişsindr bugün daha gelmedi..
benm en son bildiğim narsude hamile didemim ikizleri olacak:34:

Yarın sabah ne zaman olacak bılmıyorum kaç yumurta toplanacak donduracak kadar yumurtam olacakmı inanılmaz gerginim yumurta toplama işllemınden sonra ki zamanı düşünemıyorum bıle
canım stres yapma hayırlısıyla hallour inşallah herşey ve bize hayırlı haberlerle dönersin inşallaj:16:

Back
X